Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiška naktis, savaitgalis ar savaitė

Gegužės viduryje bus mūsų vestuvių metinės - norėtumėm savaitgalį praleisti romantiškai wub.gif Dabar esu nestuke.gif, jokių pirčių man negalima... unsure.gif

Gal patartumėt, ką galima būtų sumąstyti įdomaus ir ne itin brangaus? ax.gif 4u.gif

p.s. tolimos kelionės netinka, mes Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 27 balandžio 2010 - 12:57
tai kaip su tom foto su viduramziu drabuziais is SOFIJOS REZIDENCIJOS? jie patys iraso i CD, ar koki usb reikia tureti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Gal kas patartu kur galima butu nebrangiai ir graziai praleisti nakti netoli Jonavos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 07 04, 16:35)
Sveikos! 4u.gif

Gal kas patartu kur galima butu nebrangiai ir graziai praleisti nakti netoli Jonavos?  ax.gif

nebrangiai labai subjektyvus dalykas...
mano supratimu kai noriu nebrangiai, netoli ir graziai vaziuojam i sofijos rezidencija birstone
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 07 05, 14:02)
nebrangiai labai subjektyvus dalykas...
mano supratimu kai noriu nebrangiai, netoli ir graziai vaziuojam i sofijos rezidencija birstone

Kadangi esam is Klaipedos, tai is Jonavos iki Birstono reik dar pavaziuot... O taip kad vienai nakciai.. Ziurejau "Sodyba dviems" - tiktu puikiausiai, bet 300 lt.. Noretusi biski pigesnio varianto.. Maciau dar vienos sodybos pasiulyma (nepamenu pavadinimo) Kernavej, tai ta Kernave irgi jau link Vilniaus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 05 liepos 2010 - 16:20
QUOTE(Nastanka @ 2010 07 05, 17:20)
Kadangi esam is Klaipedos, tai is Jonavos iki Birstono reik dar pavaziuot... O taip kad vienai nakciai.. Ziurejau "Sodyba dviems" - tiktu puikiausiai, bet 300 lt.. Noretusi biski pigesnio varianto.. Maciau dar  vienos sodybos pasiulyma (nepamenu pavadinimo) Kernavej, tai ta Kernave irgi jau link Vilniaus..

Važiuokite prie Platelių ežero thumbup.gif Ir netoli, ir pigiau
http://www.plateliujachtklubas.lt/
http://www.plateliue...s.lt/index.html
http://www.pastevukus.lt/
yra ir daugiau sodybų aplink ežerą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 23, 01:53)

Labai patiko. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiklausti, gal kuri žinot dar kokių romantiškų vietelių pabūti intymiai dviese ( ne viešbučių!)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2010 09 22, 08:59)
Norėčiau pasiklausti, gal kuri žinot dar kokių romantiškų vietelių pabūti intymiai dviese ( ne viešbučių!)?  ax.gif

Mane ir domintu, aš iš Šiaulių, tai puiki būtų, ne daugiau 20-30 km nuo Šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2010 09 22, 13:50)
Mane ir domintu, aš iš Šiaulių, tai puiki būtų, ne daugiau 20-30 km nuo Šiaulių.

O man geriau aplink Vilniu tongue.gif 100 km spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as rekomenduociau viesbuti Druskininkuose BEST WESTERN CENTRAL. Užsakiau ji vyro gimtadienio ir musu vedybu metiniu proga. Labai patiko, nes i romantisko savaitgalio programa įejo 3 val. Druskininku vandens pramogu centre(baseinai+pirciu kompleksa), romantiska, o be to skani vakariene restorane zvakiu sviesoje ir gausus pusryciai. Kambariai tvarkingi, aptarnavimas geras, galima derinti isvykimo-atvykimo laika. Be to rytais veikia jacuzzi ir pirtis, vakarais galima užsisakyti masaza.
Vyras buvo super patenkintas tokia dovana, o be to grižome pailseje.

Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2010 09 22, 14:54)
O man geriau aplink Vilniu  tongue.gif  100 km spinduliu  biggrin.gif

As irgi paieskose. Radau tik pora viesbuciu, o kazkokia patrauklia sodyba dar nelabai. Bet turiu pazistamo viena, ant ezero karanto, jeigu nerasiu biggrin.gif
Atsakyti