Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

aisku kad neismes schmoll.gif

cia gi visai nesusije, birzoj apsilankai kada reikia, o kitu laiku tai gali daryti katik nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 19, 08:32)
aisku kad neismes  schmoll.gif

cia gi visai nesusije, birzoj apsilankai kada reikia, o kitu laiku tai gali daryti katik nori rolleyes.gif

Na,suprantat,mano turima profesija šiuo metu labai paklausi,tai galvoju,kaip tik nueisiu tuoj man pasiūlys siuvėjos darbą,nes jų tai tikrai trūksta,na ,o jei einu į kursus-jie man truks visą dieną-tai dirbti tikrai negalėsiu,o jei atsisakysiu jų siūlomo darbelio,tai manau-išmes.Na,niekaip nesugalvoju,ką čia padaryt ax.gif Gal galėtumėt parašyti ar aš galėsiu atsisakyt siuvėjos darbo,jei man siūlys,o aš esu tikrai apsisprendus,kad keisiu specialybę drinks_cheers.gif Didelis ačiukas iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(ermelinda @ 2007 04 19, 11:16)
Na,suprantat,mano turima profesija šiuo metu labai paklausi,tai galvoju,kaip tik nueisiu tuoj man pasiūlys siuvėjos darbą,nes jų tai tikrai trūksta,na ,o jei einu į kursus-jie man truks visą dieną-tai dirbti tikrai negalėsiu,o jei atsisakysiu jų siūlomo darbelio,tai manau-išmes.Na,niekaip nesugalvoju,ką čia padaryt ax.gif Gal galėtumėt parašyti ar aš galėsiu atsisakyt siuvėjos darbo,jei man siūlys,o aš esu tikrai apsisprendus,kad keisiu specialybę drinks_cheers.gif Didelis ačiukas iš anksto!

O gal gali pasakyti db kad mokaisi g.gif . Arba atsisakyti siūlomo darbo dėl kokių nors priežasčių blush2.gif , pvz, darbas pamaininis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ermelinda @ 2007 04 19, 12:16)

jei nenori dirbti pagal specialybe, siulys persikvalifikuoti t.y. sius i kursus. Jei tikrai esi apsisprendus nedirbt siuveja taip ir pasakyk, nemanau kad vers schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ermelinda @ 2007 04 18, 19:18)
Norejau ir as per darbo biržą pakliūti i apskaitininkiu kursus,deja,sakė tie kursai tik turintiems aukštąjį ar aukštesnį išsilavinimą,o pas mane vidurinis doh.gif ,bet aš taip užsispyriau baigt tuos kursus,tai teks eit į mokamus,tada,turbūt,mane išmes visai iš db ir nebegausiu tos išmokos,o ji man priklausytų verysad.gif Nu,kaip beryšio gaunas.

Na čia tai tau sumelavo. Darbo biržos puslapy aiškiai parašyta, kad tokie kursai žmonėms, turintiems ne mažesnį, nei vidurinį išsilavinimą. Siūlyčiau eit ir reikalaut. Aš neturiu nei aukštesnio, nei tuo labiau aukštojo, bet laukiu kursų pradžios, nes mūsų mieste vis dar neparuošti kursų planai.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 04 20, 09:16)
Na čia tai tau sumelavo. Darbo biržos puslapy aiškiai parašyta, kad tokie kursai žmonėms, turintiems ne mažesnį, nei vidurinį išsilavinimą. Siūlyčiau eit ir reikalaut. Aš neturiu nei aukštesnio, nei tuo labiau aukštojo, bet laukiu kursų pradžios, nes mūsų mieste vis dar neparuošti kursų planai.

negi tikrai,pradžiuginai mane drinks_cheers.gif kaip tik pirmadienį reikia pas tarpininkę,reikalausiu 4u.gif ,o kad į apskaitininkių kursus su viduriniu nesiunčia,tai man sakė registratūroje.
Atsakyti
O aš su priešinga problemyte blush2.gif . Mane tarpininkė stumia į buhalterių kursus, o aš nelabai noriu blush2.gif . Trukmė 17sav. Tai yra praktiškai visa vasara unsure.gif ... Ni kur išvažiuot, ni ką unsure.gif ... O jeigu vidury kursų rasčiau darbą kokį patinkantį g.gif ? Ar galiu jų nebaigt? Girdėjau pletką, kad tada sumokėt pilną kursų kainą reikia blink.gif
Atsakyti
taip jei tu nebaigi kursu susirandi darba,ar seip iseini tada turi sumoketi uz kursus.

ogal zinote kas kokie ir kada kursai bus darbo birzos nupirkti Klaipedoje? As noreciau administratores ar sekretores. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 04 20, 14:17)
O aš su priešinga problemyte blush2.gif . Mane tarpininkė stumia į buhalterių kursus, o aš nelabai noriu blush2.gif . Trukmė 17sav. Tai yra praktiškai visa vasara unsure.gif ... Ni kur išvažiuot, ni ką unsure.gif ... O jeigu vidury kursų rasčiau darbą kokį patinkantį g.gif ? Ar galiu jų nebaigt? Girdėjau pletką, kad tada sumokėt pilną kursų kainą reikia blink.gif

nutraukus kursus uz juos susimoketi NEREIKIA !!!! thumbup.gif

anksciau reikejo o dabar jau schmoll.gif

ir prasom kas tiksliai nezino neklaidinti kitu zmoniu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 20, 14:12)
nutraukus kursus uz juos susimoketi NEREIKIA !!!!  thumbup.gif

anksciau reikejo o dabar jau  schmoll.gif

ir prasom kas tiksliai nezino neklaidinti kitu zmoniu  blink.gif

Oi, tai ačiū labai už info drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 04 20, 14:17)
Oi, tai ačiū labai už info drinks_cheers.gif

laikas bega,viskas keiciasi. Atsiprasau, kad as parasiau ne taip kaip yra istikruju del kursu. Labai atsiprasau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 04 20, 23:23)
laikas bega,viskas keiciasi. Atsiprasau, kad as parasiau ne taip kaip yra istikruju del kursu. Labai atsiprasau. blush2.gif

irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Va, kad būtum sakius, kad nereikia susimokėt, o iš tikrųjų reikia blink.gif , va tada tai nekas schmoll.gif , būč pykus ir pykus biggrin.gif
Atsakyti