klaipedos darbo birža šiuo metu jau turetu but nupirkuskursu ir tame saraše tikrai yra administratore ir sekretore .man sake kad jau gegužes menesi turetu prasideti mokymai .bet yra didelis bet ,šiuo metu daug norinčiu i kursus eiti del geru salygu tad patekti i juos mažas šansas bet jis yra. beto ten pagal istatymus yra kurie turi pirmumo teises tai žmones virš 50;gryže iš ikalinimo istaigu;auginantis invalidus ir moterys auginančios vaikus iki 8 metu na o paskui pagal kažka atrinkines ir iš visu norinčiu.
aš labai norejau i kokius nors kursus todel lbai dauk klausinejausi tad jei kursu metu randi darba ar del kitu svarbiu priežaščiu nebegali ju lankyti gali mesti ir nieko nereiks moketi .

vat kaip sunku gauti kursus. Sakykim nerandi siai dienai tokio darbo kurio nori, gal butu neblogai eiti i birza persikvalifikuoti, gauti kursus ir tada zymiai lengviau butu susirasti darba, o gal net ir birza ka nors pasiulytu. Ne tu juk neaugini vaiko iki 8 met, nesi grizes is kaleimo ir t.t. ir panasiai. Tai ka tokiu atveju daryti, kaip isidarbinti, pasakykit.

QUOTE(coris @ 2007 04 24, 22:56)
vat kaip sunku gauti kursus. Sakykim nerandi siai dienai tokio darbo kurio nori, gal butu neblogai eiti i birza persikvalifikuoti, gauti kursus ir tada zymiai lengviau butu susirasti darba, o gal net ir birza ka nors pasiulytu. Ne tu juk neaugini vaiko iki 8 met, nesi grizes is kaleimo ir t.t. ir panasiai. Tai ka tokiu atveju daryti, kaip isidarbinti, pasakykit.

http://www.klaipeda.daily.lt/
QUOTE(Kuzia @ 2007 04 25, 11:36)
Klaipedos laikrasti rubrikoje Naujienos ir aktualijos yra straipsnis apie darbo birzos kursus.

Kokios gali būt vadinamos rimtos priežastys, kai nori atsisakyt darbo biržos siūlomo darbo
?

QUOTE(ermelinda @ 2007 05 02, 22:42)

jei darbdaviui reikalinga darbuotoja po kursu, siuo atveju, tu sakykim, tai jis tave priims, taciau jei visai taves kaip darbuotojos darbdaviui nereikia, bet sutarti, kaip pazistamas arba is geros geros sirdies- parasys ir eik tu i ta birza. tai ta sutartis bus tik del vaizdo, kad tu gautum norimus kursus ir po kursu tu jau kaip ir turesi darbo vieta, nes gavai sutarti,bet is tikro darbas tik ant popieriaus,cia gaunasi, kad tu apgaudineji darbo b.kad tave priims ten ir ten i darba.
Na,aš ir noriu apgaut db,kad gaučiau kursus
,kad kitaip neišeina man į juos pakliūti,o iš savo kišenės mokėti nesinori...
Papildyta:
Gal,kad netinka darbo laikas,netenkina atlyginimas

Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2007 05 02, 23:46)
Kokios gali būt vadinamos rimtos priežastys, kai nori atsisakyt darbo biržos siūlomo darbo
?

Gal,kad netinka darbo laikas,netenkina atlyginimas