Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

QUOTE(raimyte @ 2008 04 27, 10:55)
o tai tu tikiesi per DB gerą darbą susirast g.gif

O per kur jį man surasti? Ieškau visais įmanomais būdais, tuo pačiu ir stovėdama DB...
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 04 24, 22:38)
Ieškausi ir aš to darbo, bet kadangi gyvenu ne didmiestyje, tai tą darbelį, oi kaip sunku pas mūsų gerą surasti, jei atsiranda kokia vietčikė, tai per pažistamus ar artimuosius greitai kas nors įlenda doh.gif ...

Leiskit paklausti, kaip jus ta gera darba isivaizduojate? Kad sedi nieko neveiki ir gauni alga? g.gif Tokiu darbu nera, kiekvienas darbas turi savo pliusa ir minusa. smile.gif Jus galvojate,kad uzsiregistravau DB ir galiu sedet rankas sudejus, ir tarpininkas suras jums gera darba. Jis turi po 300 zmoniu ir kiekvienam tikrai nesuspeja suskambint ir pranest apie darbo vietas, reikia ir patiems ideti siek tiek pastangu. smile.gif O ne dejuoti, kaip blogai mat gero darbo neduoda, o dar graziau, tepti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2008 05 15, 11:50)
1.Leiskit paklausti, kaip jus ta gera darba isivaizduojate? Kad sedi nieko neveiki ir gauni alga?  g.gif  Tokiu darbu nera, kiekvienas darbas turi savo pliusa ir minusa.  smile.gif
2. Jus galvojate,kad uzsiregistravau DB ir galiu sedet rankas sudejus, ir tarpininkas suras jums gera darba. Jis turi po 300 zmoniu ir kiekvienam tikrai nesuspeja suskambint ir pranest apie darbo vietas, reikia ir patiems ideti siek tiek pastangu.  smile.gif  O ne dejuoti, kaip blogai mat gero darbo neduoda, o dar graziau, tepti reikia  smile.gif

Kaip suprantu, čia akmenis į mano daržą yra mėtomi ax.gif ...
Visų pirma, aš gerą darbą įsivaizduoju,turiu omenyje, tokį, kad nereiktų per naktis dirbti už pusę etato, o kaip normalus žmogus turėti ir poilsio dienas, ir išeigines, nes turiu mažamečius vaikus, kuriais reikia pasirūpinti...
2.O kas sako, kad stovint DB, nereikia pačiam ieškotis darbo? Ar aš taip, kur nors sakiau g.gif ?
Vargšeliai tie tarpininkai rolleyes.gif .... Pati, kelis sykius per darbo valandas, buvau iš kabineto išprašyta, nes tarpininkės, vargšės, kavutės nespėjo atsigerti. Jos savo darbą dirba ir už tai algą gauna...
O šiaip tema buvo apie DB kursus, o ne apie darbą cool.gif ...
P.S. neseniai paskambino mano tarpininkė ir pasakė, o kam tie tau kursai reikalingi doh.gif, tai jau ,matyt, mano vietčikė yra kam nors kitam numatyta doh.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 05 15, 13:40)
Kaip suprantu, čia akmenis į mano daržą yra mėtomi ax.gif ...
Visų pirma, aš gerą darbą įsivaizduoju,turiu omenyje, tokį, kad nereiktų per naktis dirbti už pusę etato, o kaip normalus žmogus turėti ir poilsio dienas, ir išeigines, nes turiu mažamečius vaikus, kuriais reikia pasirūpinti...
2.O kas sako, kad stovint DB, nereikia pačiam ieškotis darbo? Ar aš taip, kur nors sakiau g.gif ?
Vargšeliai tie tarpininkai rolleyes.gif .... Pati, kelis sykius per darbo valandas, buvau iš kabineto išprašyta, nes tarpininkės, vargšės, kavutės nespėjo atsigerti. Jos savo darbą dirba ir už tai algą gauna...
O šiaip tema buvo apie DB kursus, o ne apie darbą cool.gif ...
P.S. neseniai paskambino mano tarpininkė ir pasakė, o kam tie tau kursai reikalingi doh.gif, tai jau ,matyt, mano vietčikė yra kam nors kitam numatyta doh.gif  smile.gif .

Turbūt žinote, kad dirbant prie kompo 8 valandas, yra net įstatymuose numatyta, turi būti daromos pertraukėlės, ir nereikia pykt, jeigu jūs pataikote ateiti būtent pertraukų metu, o ka darbuotojai veikia jų metu tai yra jų asmeninis reikalas, gali ir kavą gert, gali ir grynu oru pakvėpuot, nes vis dėl to ten ateina visokio plauko žmonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2008 05 15, 14:49)
Turbūt žinote, kad dirbant prie kompo 8 valandas, yra net įstatymuose numatyta, turi būti daromos pertraukėlės, ir nereikia pykt, jeigu jūs pataikote ateiti būtent pertraukų metu, o ka darbuotojai veikia jų metu tai yra jų asmeninis reikalas, gali ir kavą gert, gali ir grynu oru pakvėpuot, nes vis dėl to ten ateina visokio plauko žmonių  4u.gif

Kur taip įdomu parašyta, pone, gal parodytumete. Jei man yra paskirtas laikas, tai tuo ir laiku ateinu. Yra, kaip suprantu, pietų metas, kur ir galima pailsėti ir išgerti kavos. Tamstyte, gal pati ta tarpininke ir dirbate g.gif ...Darbą savo atlikti reikia , o ne kavą gerti doh.gif ... Nemačiau, kad tos tarpininkės ištisai prie kompo ir sėdėtų, mano tarpininkė, atsiprašant tuo kompu, nelabai ir sugeba dirbti...

Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad sito darbo nebereikia dirbt  doh.gif
Nepertraukiamai dirbant prie kompiuterio 8 valandų darbo dieną reglamentuotos papildomos 5 (10) min. trukmės pertraukos. Jos nustatomos po 1 valandos nuo darbo su kompiuteriu pradžios;
Tai yra numatyta kolektyvinėse įstaigų ar įmonių sutartyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluko: 16 gegužės 2008 - 09:35
O kaip jie tuos kursus tau parenka, pagal turima specialybe? Ir kokie kursai ten buna? Jei esu dailininke, ar galeciau tiketis kokiu maketavimo ar darbo su kompiuterinemis programomis kursu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 05 20, 16:01)
O kaip jie tuos kursus tau parenka, pagal turima specialybe? Ir kokie kursai ten buna? Jei esu dailininke, ar galeciau tiketis kokiu maketavimo ar darbo su kompiuterinemis programomis kursu?  g.gif

O jūs dirbate pagal darbo ar autorinę sutartį? Jeigu dirbate pagal darbo sutartį, tai jus būtų galima nukreipt į kompiuterio kursus, jeigu darbdavys parašytų sutartį, kad jeigu neįgysite kompiuterinio raštingumo pagrindų, būsite atleista iš darbo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2008 05 20, 18:05)
O jūs dirbate pagal darbo ar autorinę sutartį? Jeigu dirbate pagal darbo sutartį, tai jus būtų galima nukreipt į kompiuterio kursus, jeigu darbdavys parašytų sutartį, kad jeigu neįgysite kompiuterinio raštingumo pagrindų, būsite atleista iš darbo.  smile.gif

O mat kai cia idomiai biggrin.gif Bet kad as siuo metu esu bedarbe kaip ir, ir vaika auginu. Dar vienoje galerijoje bandau darbus parduoti, bet cia, matyt, nesiskaito. Turbut, jei noresiu kursu, reiks normaliai stot eilen darbo birzon. Na, arba imtis ieskot darbelio kitaip, bet su tokia mano specialybe abstrakcia "normalaus" darbo ner. Nebent kur prisiplakt. smile.gif

Ir tuos kompiuterio pagrindus tai gal ir turiu, nu wordu naudotis lyg ir iseina, noretusi i kokius grafinio dizaino kursus, kad photosopo pamokintu, bet cia jau turbut man pasvajot bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 20 gegužės 2008 - 19:06
QUOTE(vatan @ 2008 04 25, 13:31)
O del to, jog atsisakiai kursu del to, jog mazas vaikas ir apskritai nepriekaistavo, tipo ko cia atsistojai i ta birza jei vaikas mazas, negali i kursus, tai ir i darba negalesi, tai koki velnia cia veiki? Augink, kai uzauks iki tinkamo amziaus, o tada ir atsistosi ir ne durniu voliosi, o ieskosi darbo visais imanomais budais, tame tarpe ir kursu galimybe isnaudosi.

Matai,mažas vaikas pagal mane yra ikimokyklinukas...Juk nepaliksiu aš kad ir šešiamečio vaiko vieno,o pati į kursus važiuosiu smile.gif pusei metų mama išvažiuoja,o vaiką dėkit kur norit g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 04 20, 17:36)
Nesulaukiu ir aš nei darbo, nei kursų doh.gif . Tarpininkė vis šneka, kad bus tie kursai, bet kada, tai neaišku. Kiek girdėjau iš pašalinių žmonių, kad reikia "patepti" tarpininkėms, tada jos visiškai kitaip šnekėti pradeda ir data bei vieta kažkaip stebuklingai atsiranda mirksiukas.gif .

Ar jums darbo birza mokejo bedarbio pasalpa?
Nedirbu,iesaku darbo,todel galvojau kreiptis i darbo birza,bet manau,kad jie geru darbu tikrai neturi
Atsakyti
QUOTE(Margarita88 @ 2008 05 20, 20:18)
Ar jums darbo birza mokejo bedarbio pasalpa?
Nedirbu,iesaku darbo,todel galvojau kreiptis i darbo birza,bet manau,kad jie geru darbu tikrai neturi

Bedarbio pašalpą norint gaut,reikia atitikti jų keliamus reikalavimus smile.gif turėti stažą tam tikrą,ir dar ten biesas žino ko...
Atsakyti