QUOTE(Margarita88 @ 2008 05 20, 20:18)
Ar jums darbo birza mokejo bedarbio pasalpa?
Nedirbu,iesaku darbo,todel galvojau kreiptis i darbo birza,bet manau,kad jie geru darbu tikrai neturi
Nedirbu,iesaku darbo,todel galvojau kreiptis i darbo birza,bet manau,kad jie geru darbu tikrai neturi
Aš įstojau į biržą po vaiko auginimo atostogų, į ankstesnį darbą atgal nepriimė, o šiame darbe prieš dekretines ir atostogas dirbau tik pusę etato ir tik apie 2m., tai buvę darbdaviai man sakė, kad įstojus į DB nieko negausiu, bet pasirodo gavau

Ta bedarbio pašalpos suma nebuvo per didžiausia apie 350Lt., o po 3 mėn. ji buvo dar šiek tiek sumažinta (gavau pašalpą pusę metų)...
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2008 05 20, 20:03)
Ir tuos kompiuterio pagrindus tai gal ir turiu, nu wordu naudotis lyg ir iseina, noretusi i kokius grafinio dizaino kursus, kad photosopo pamokintu, bet cia jau turbut man pasvajot

Man tai aiškino tarpininkė taip, jei turi kompiuterio pagrindus, net neverta eiti į kompiuterių kursus, nes ten viską nuo pradžių mokina

O kas liečia kursus, tai man siūlė - kirpėjos, verpėjos, floristės, apskaitininkės ir kompiuterio kursus. Pasirinkimas labai jau menkas