Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

QUOTE(monax @ 2009 01 30, 19:22)
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

Tai pakeite mano gyvenima.

user posted imagereikia trinti sio mario zinutes
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar visus norincius DB siuncia i kursus ar tik tuos, kurie visai be issilavinimo? Mano issilavinimas aukstasis, ar yra kokia galimybe gaut kursus, beje specialybe viena populiaresniu ir kaip buvus grupioke minejo, kad i kursus musu nesius, o gal kas nors turi kitokios informacijos? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 12, 19:41)
Norejau pasiteirauti ar visus norincius DB siuncia i kursus ar tik tuos, kurie visai be issilavinimo? Mano issilavinimas aukstasis, ar yra kokia galimybe gaut kursus, beje specialybe viena populiaresniu ir kaip buvus grupioke minejo, kad i kursus musu nesius, o gal kas nors turi kitokios informacijos? Aciu  4u.gif

i kursus siuncia tik neturincius jokio issilavinimo.Iseitis yra-registruojantis birzoj su savimi tureti tik vidurines baigimo atestata.Apie joki kita issilavinima net neuzsiminti ax.gif
Atsakyti
o sakykit kaip su tuo apmokejimu keliones.Turiu omeny kai siuncia i kursus.Kaip jie apskaiciuoja keliones atstuma ir suma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 06 13, 18:56)
o sakykit kaip su tuo apmokejimu keliones.Turiu omeny kai siuncia i kursus.Kaip jie apskaiciuoja keliones atstuma ir suma? g.gif

reikia rinkti keliones bilietelius kuriuos menesio pradzioje reikia pristatyti i DB
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 06 13, 19:57)
reikia rinkti keliones bilietelius kuriuos menesio pradzioje reikia pristatyti i DB

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
kazkada iškart po 12 klasės stojau i DB ir ten baigiau kursus. neblogai visai, tuo labiau nieko nekainavo, o tik jie man mokėjo biggrin.gif
Atsakyti
Po kiek laiko galima prasytis i kursus?Anskciau zinau, kad budavo po puses metu prabuvus db jau i kursus galejai prasytis, o dabar tokia pati tvarka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2009 06 18, 17:07)
Po kiek laiko galima prasytis i kursus?Anskciau zinau, kad budavo po puses metu prabuvus db jau i kursus galejai prasytis, o dabar tokia pati tvarka? g.gif

As pasiprasiau registracijos diena ax.gif Kursus gavau kazkur po menesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 06 18, 17:24)
As pasiprasiau registracijos diena ax.gif Kursus gavau kazkur po menesio thumbup.gif

Tai greitai smile.gif
O kazin cia tiesa, kad dabar tvarka tokia, jog jei jau turi aukstaji, tai kursai nepriklauso ir ju tau neduos niekada? blink.gif g.gif
Atsakyti
As birzoij jau 3 men, kas kart vis apie kursus pasiteirauju, bet tarpininke pasake, kad kol gaunu pasalpa i kursus nesius ( cia toks isakims duotas birzos darbuotojams) gal po to kai baigsis pasalpos mokejimas, bet irgi neaisku, nes as kolegija baigusi, tai vat taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2009 06 18, 19:49)
Tai greitai smile.gif
O kazin cia tiesa, kad dabar tvarka tokia, jog jei jau turi aukstaji, tai kursai nepriklauso ir ju tau neduos niekada?    blink.gif  g.gif

Viena grupioke baigus aukstaja,kita dar tik mokosi,tip kad tikrai yra vilties mirksiukas.gif
Bet siaip darbo birzos kursais esu nusivylusi-visai nieko nemokina schmoll.gif Teorija isdeste,o per praktini mokyma galim veikt ka norim,mokytojos visai nieko nedesto unsure.gif
Atsakyti