Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

deja, deja, negavau as garantinio rasto ir i birza nebenuejau, tai mane isbrauke. O testo aisku nelaikiau.
Atsakyti
Sveikutės. girdėjau, kad galima į darbo biržos kursus užsiršyti ir nebūnant bedarbe už simbolinę kainelę. Gal kas žino ir gali man papasakot išsamiau? ax.gif Labiausiai domina kosmetikos, manikiūro, administratorių kursai.
Atsakyti

Kiek zinau tai darbo birzoje galima stoveti ir dirbant kazkur. Dirbi ir ieskai kito darbo. Tik abejoju ar tai mokama. Geriau pasiskambinti i darbo birza ir pasiklausineti.Tikrai suteiks visa informacija.
Teja mano kursai nuplauke.Motyvuoja tuo,kad baigesi siu metu kursu uzpirkimas.Gal palaukti kitu metu.Sako ,kad kursai daugiausia buna pavasari.Kur ten surasi teisybe.Mokytis,tobuleti.O kai sutinki ir viska suderini,tada .......nieko negali pasakyti.
Atsakyti
ar galiu stoti i darbo birza jai mano sunui dabar 7men.o as esu motinystes atostogose?
Atsakyti
QUOTE(miss_era @ 2006 10 11, 14:20)
ar galiu stoti i darbo birza jai mano sunui dabar 7men.o as esu motinystes atostogose?

Stoti i birza gali, tik negausi pasalpos kol vaikui nesueis metukai. O i kursus tikrai gali eiti mirksiukas.gif

beje darbo biržos kursus lankantys gauna gera stpendija, pirmus tris men. po 420Lt/mėn o po 3menesiu (jei kursai ilgesni nei 3men) gausit net 600Lt stipendija smile.gif Tad manau tikrai apsimoka, jei nedirbciau tikrai eiciau nors del saves pasimokint i kokius siuvejos kursus rolleyes.gif

Jei dar yra kokiu klausimu klauskit (as dirbu darbo biržoj mirksiukas.gif ), jei galesiu padesiu blush2.gif
Atsakyti
Goniuke> kokie šansai gauti kursus? ar koki dideli reikalavimai?
Atsakyti
Goniuke, o jei esi uzsiregistraves i birza per interneta, ar viskas tas pats kaip ir stovetum paprastai. Gali gauti pasalpas, PRASYTI KURSU. ?
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 10 18, 23:15)
Goniuke, o jei esi uzsiregistraves i birza per interneta, ar viskas tas pats kaip ir stovetum paprastai. Gali gauti pasalpas, PRASYTI KURSU. ?

kai atsiunti anketa internetu privalai ateiti per 5 dienas i birza. tada jau eini pas paskirta tarpininka ir gali prasyti kursu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Redi @ 2006 10 18, 21:50)
Goniuke> kokie šansai gauti kursus? ar koki dideli reikalavimai?

tai labai priklauso nuo kursu. Ar tai kvalifikacijos kelimo, ar perkvalifikavimo ar pirminiai kursai. Pagal tai ir reikalavimai, bet jie tikrai nera dideli smile.gif Na bet aisku vidurine baigus is karto buhaltere netapsi blush2.gif , bet kokiem paprastesniems kursams reikalingas tik vidurinis ax.gif . Siaip reiketu nueiti i birza ir ziureti kokiems kursams renkamos grupes. Kai kuriu populiariu gali buti jau viskas rezervuota (nes juk metu pabaiga tongue.gif ). Aisku dar priklauso kokiam miestui (rajonui) priklausai rolleyes.gif
Atsakyti
Goniuke,o kokie kursai rekomenduojami su viduriniu issilavinimu. unsure.gif
Atsakyti
o kokiam tu mieste? nes as tai turiu informacija tik apie Vilniaus darbo birža
Atsakyti
Goniuke, gal zinai ar Klaipedoje bus siemet dar organizuojami administrat.kursai.?

Ar butinai reikalingas tas garantinis rastas?
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 19, 12:56)
o kokiam tu mieste? nes as tai turiu informacija tik apie Vilniaus darbo birža

As is Ukmerges,bet daugiausia siuncia mokytis i Vilniu.
Ir gal zinai ar siemet dar bus organizuojami kokie nors kursai,o gal tik kitu metu pradzioje schmoll.gif Labai noriu mokytis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villia: 19 spalio 2006 - 11:55