Įkraunama...
Įkraunama...

Batai: su lipukais ar su raišteliais

Ar su sniureliais ar su lipuskem man ir mano maziukei jokio skirtumo,vienodai patogus.Zinoma zniurelius dazniau atsirisdineja,bet tai ne kliutis schmoll.gif
Atsakyti
Kai maziukam tai tas pats kaip mamai patogiau ir greiciau, o kai jau ateina laikas moket raistelius uzsirist,tai labai gerai kai tokie batai salia,praktikos reikalauja.
Atsakyti
manau,kad patogiau su lipukais,daug greičiau užsegi,ir mamai patogu,ir vaikui cool.gif
Atsakyti
Kol dar maziukai, tai su lipukais thumbup.gif ir jiems patiems uzsideti batukus patogiau ir nenugrius, jei atsisegs lakstant... Seniai turejom tokios patirties su batukais, kurie su raisteliais buvo doh.gif kaip tik atsirisa, taip uzmina ant sniurelio ir griuna doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Su lipdukais, kol patys nemoka uzsiristi raisteliu yra zenkliai patogiau.
Atsakyti
Kai sunelis paaugo, tai avalyne perkam tik su lipukais. Daug patogiau nei raisteliai mirksiukas.gif
Atsakyti
perku tik su lipukais, nes man ir vaikui patogu ir greit uzsimauti thumbup.gif
Atsakyti
Mums su lipdukais,raisteliu nespeju raisioti doh.gif
Atsakyti
Mums tinka visokie 4u.gif
Atsakyti
Mes stengiames pirkti su lipdukais, kad ne tik mums butu patogu, bet ir aukletojoms nereiketu su raisciukais vargti.
Atsakyti
Patogiau ir greiciau su lipukais. Bet is dalies, kai pagalvoji, raisteliu greit niekas nebemokes uzsiristi, kai nesios su lipukais. Tai batukai su raistukais, beabejo duoda igudziu, kaip uzristi batukus. Bet po kol kas mums sekasi sunkiai su jais. smile.gif
Atsakyti
Ir pas mus su lipukais batai, ypač darželyje gerai, auklėtojos net prašo, kad nebūtų su raišteliais, nes kol visiems suvarstys...bet va, raištelių užsirišti mano panelė ir nemoka.....
Atsakyti