Kolkas perkam tik su lipdukais - kol pati nemoka uzsiristi raisteliu

as tik uz batukus su lipdukais. kol risi vaikui raistelius jis muistosi, zodziu zymiai greiciau ir patogiau su lipdukais
Mano ir didelis, ir mažas tik su lipukais mėgsta

pas sunu praktiskai visa avalyne su lipukais. vienus batukus kai buvo metuku turejo su raistukais, tai budavo uzrisu, o jis atrisa ir t. t. pasaka be galo

Su lipukais
be to dabar ne problema juos pakeist nunesi i batu taisykla 6lt ir vel gerai

Mes turim ir tokių ir kitokių
Su lipdukais batukai dažniausiai yra nešiojami į darželį, kai reikia vaikui pačiam apsiaut, nusiaut ir pan. Bet turime kelias poras su raišteliais, kuriuos deriname prie aprangos
Man nesunku raišiot, o ir sūnus po truputį pradeda domėtis kaip ir kas ten rišasi/atsiriša

Su lipdukais batukai dažniausiai yra nešiojami į darželį, kai reikia vaikui pačiam apsiaut, nusiaut ir pan. Bet turime kelias poras su raišteliais, kuriuos deriname prie aprangos

tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada

QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 22, 18:29)
tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada 

Kazkaip net nepagalvojau, kad problemos del raisteliu gali buti, bet matau dabar, kad yra, gerai, kad ilindau pasiskaityti:) zinosiu pries perkant, kad paskui netektu nusivilti. Nors dar nesu nusipirkusi su raisteliais, kazkaip rasdavau batukus, visi su lipukais, kazkaip netycia vis su lipukais nusipirkdavau, o pasirodo gerai

Man batukai daug gražiau ir solidžiau atrodo su raištelias, bet praktiškiau-su lipukais. Praktiškumas beveik visada laimi

Pas mus taip pat kolkas visi su lipukais, nors mano mergina jau bando rišti raištelius.... Tikiuosi kitais metais jau išmoksime ir į mokyklą žengsime turėdami ir "raištinius" batukus