Didžiajai jokio skirtumo,nes jau didelė pana.Kokie patinka tokiuos ir perkam,o mažajai su lipukais arba užtrauktuku
siaip turim visokiu batuku, bet su lipukais man atrodo patogesni ir uzmauti ir pareguliuoti..o va iseinam su raistukais, tai nespeju as ju uzrisinet ir dar pamates mano mazius kad as kazka darau su raisteliais butinai irgi turi patempt juos ir vel atrist

Mums tai su lipukais

Su lipukais. Dažniausiai tokius ir perku savo vaikams. Dičkis dar nemoka pats užsirišti, tad į darželį batus perku tik su lipukais. Mažylio aukšta keltis. Pastebėjau, kad į batukus su raištukais ne visada lenda kojytė.
Kai pradejom lankyti darzeli, aukletoja prasydavo,kad batai butu be raisteliu. Tai kazkaip pripratom prie batuku su lipukais, vaikams gerai, nes labai jau savarankiski nori but

Man tai su raistukais labiau

Su raistukais vaikui tikrai nepatogu, dukra visiskai nenori nesiot tokia avalyne, tik su lipukais nori

visada vaikams perku tik su lipukais,kai yra iš ko rinktis tai kam vaikui tie raišteliai raišiotis

Man asmeniskai labiau patinka batukai su lipukais
PATOGIAU
tokius suneliui ir perku, bet jei pamatau laaaabai superinius, tai perku ir su raisteliais

Kol nemokas pats užsirišti- tai su lipukais