Įkraunama...
Įkraunama...

Batai: su lipukais ar su raišteliais

Didžiajai jokio skirtumo,nes jau didelė pana.Kokie patinka tokiuos ir perkam,o mažajai su lipukais arba užtrauktuku
Atsakyti
siaip turim visokiu batuku, bet su lipukais man atrodo patogesni ir uzmauti ir pareguliuoti..o va iseinam su raistukais, tai nespeju as ju uzrisinet ir dar pamates mano mazius kad as kazka darau su raisteliais butinai irgi turi patempt juos ir vel atrist doh.gif
Atsakyti
Mums tai su lipukais thumbup.gif
Atsakyti
Su lipukais. Dažniausiai tokius ir perku savo vaikams. Dičkis dar nemoka pats užsirišti, tad į darželį batus perku tik su lipukais. Mažylio aukšta keltis. Pastebėjau, kad į batukus su raištukais ne visada lenda kojytė.
Atsakyti
man su raistukais labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Mazuliukams ypac lopselyje nepakeiciami batukai su lipukais, o mokanciam uzsiristi, gerai ir su raisteliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pradejom lankyti darzeli, aukletoja prasydavo,kad batai butu be raisteliu. Tai kazkaip pripratom prie batuku su lipukais, vaikams gerai, nes labai jau savarankiski nori but lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai su raistukais labiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatele J: 29 balandžio 2009 - 13:14
Su raistukais vaikui tikrai nepatogu, dukra visiskai nenori nesiot tokia avalyne, tik su lipukais nori smile.gif
Atsakyti
visada vaikams perku tik su lipukais,kai yra iš ko rinktis tai kam vaikui tie raišteliai raišiotis smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labiau patinka batukai su lipukais bigsmile.gif PATOGIAU thumbup.gif tokius suneliui ir perku, bet jei pamatau laaaabai superinius, tai perku ir su raisteliais smile.gif
Atsakyti
Kol nemokas pats užsirišti- tai su lipukais
Atsakyti