Įkraunama...
Įkraunama...

Nedrąsūs vaikai

QUOTE(Karinga @ 2008 01 16, 03:13)
Mano dar per maza pasakyti ko nori  cry.gif  cry.gif  Ir nieko nesako ko nenori  schmoll.gif  Po atostogu kai ejom vel i mokykla, tai ji tokia nedrasi man atrode  doh.gif  Kad net mokytojos prisibijojo, ir isvis nnorejo zaisti, o norejo su manim sedeti  doh.gif  Ziuresiu, kaip rytoj bus, gal cia tokia nedrasi po atostogu, reikia vel priprasti  ax.gif

panasu, kad visu vaikai yra drasus  g.gif  nes niekas cia beveik neraso  schmoll.gif
Musu mokykloj yra tokia mergaite, jai dar nera 3m. Tai ji ateina ir stovi galva nuleidus  doh.gif  Tokia nedrasi atrodo  doh.gif  bet vat sneka garsiai su savo mama, ko mano vaikas nedrista  doh.gif

drinks_cheers.gif galbut taip ir yra
nedrasiu mazai , o mano mazoji itariu bus priesingybe smile.gif
Atsakyti
Vaistu cia jokiu neparasysiu, tiesiog papasakosiu. Mano vyresnioji visada budavo labai nedrasi. Dabar ji jau suaugusi ir skinasi kelia toli nuo namu - viena. Dar yra, kaip ir pradzia, todel vis dar nerimauju. O, kai budavo visai maza, tai svetimas zmogus i ja paziuret negaledavo - pradedavo zviegti. O balseli tai turi! Budavo geda. Poliklinikoj visa poliklinika skambedavo nuo jos klyksmo, verkdavau su ja kartu, nes budavo gaila, o ir geda tuo paciu. Mokyklose, kur besimokytu, buvo pati nedrasiausia. Buvome susidure su siokiais tokiais keblumais, kai reikejo pereiti i kita mokykla ir pritapti naujame kolektyve. Bet tik vieni metai tokie sunkesni buvo. O pradiniu klasiu mokytoja per susirinkimus vis pabrezdavo, kad siais laikais vaikas turi moketi uz save kovoti. (O mazosios dukros pradiniu klasiu mokytoja atvirksciai - skiepijo kukluma). Draugu daug neturejo - jai ju nereikejo. Ir nieko, uzaugo, manau, susitvarkys su savo kompleksais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 27 sausio 2008 - 17:20
QUOTE(Mind @ 2008 01 27, 18:14)
Vaistu cia jokiu neparasysiu, tiesiog papasakosiu. Mano vyresnioji visada budavo labai nedrasi. Dabar ji jau suaugusi ir skinasi kelia toli nuo namu - viena. Dar yra, kaip ir pradzia, todel vis dar nerimauju. O, kai budavo visai maza, tai svetimas zmogus i ja paziuret negaledavo - pradedavo zviegti. O balseli tai turi! Budavo geda. Poliklinikoj  visa poliklinika skambedavo nuo jos klyksmo, verkdavau su ja kartu, nes budavo gaila, o ir geda tuo paciu. Mokyklose, kur besimokytu, buvo pati nedrasiausia. Buvome susidure su siokiais tokiais keblumais, kai reikejo pereiti i kita mokykla ir pritapti naujame kolektyve. Bet tik vieni metai tokie sunkesni buvo. O pradiniu klasiu mokytoja per susirinkimus vis pabrezdavo, kad siais laikais vaikas turi moketi uz save kovoti. (O mazosios dukros pradiniu klasiu mokytoja atvirksciai - skiepijo kukluma). Draugu daug neturejo - jai ju nereikejo. Ir nieko, uzaugo, manau, susitvarkys su savo kompleksais.

nu mazoji mano tai ziuriu kitaip elgias nei vyresnioji , zviegia kai ko negauna , o zmoniu nebijo g.gif o vyresnele tai budavo svetimiems nesisypso net , bet va kur reikia visur nueina , su reikalu tai ir bendrauja , o jei ner reikalo tai dar vis sypsosi ir tyli doh.gif nu mums i kita mokykla keltis nereikejo , nes klasiokai gana supratingi , tai jei kas sako , kad va ji nedrasi tai kitos ja uzstoja ir viskas vel gerai ax.gif o su kompleksais be abejo susitvarkys drinks_cheers.gif
Atsakyti
manoji jau draseja bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazasis tai sakyciau visai drasus, nors prie svetimu tylesnis buna, tyrineja ilgokai svecius, o paskui atsipalaiduoja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2008 03 16, 21:42)
Mano mazasis tai sakyciau visai drasus, nors prie svetimu tylesnis buna, tyrineja ilgokai svecius, o paskui atsipalaiduoja biggrin.gif

as tau pasakysiu kuo manosios skiriasi
didzioji kai buvo 7 men tai visus tyrinedavo , net nesisypsodavo , nebent tik pazystamiems tai visi sakydavo , kad bus rimta , o va nedrasi dabar ax.gif
o mazoji tai net dreba zmones pamaciu , sypsosi , kalbina , rankas istiesia ir atrodo jau begtu doh.gif zodziu priesingybe , tai vat ziuresim kaip ten bus su ta drasa smile.gif
Atsakyti
Mano sūnui 1, 10 mėn,namuose ir su pažįstamais yra labai drąsus, judrus, jo visur pilna. Svetimoje vietoje - vienąkart būna drąsus, kitąkart - ne. Nuėjom pas vienus draugus - pradėjo verkti. Tik prpiratęs vėl buvo drąsus. Kitą diena nuvažiavom pas giminaičius, jis ten lankėsi pirmą kartą - ir ką jūs manot - elgėsi kaip namuose, sveikinosi, juokėsi, čiauškėjo ir pan. Lankom muzikos mokyklėlę. Praleidę 3 pamokas nuėjom, ir jis taip pradėjo verkti, pasikūkčiodamas, niekaip nenurimo, prašė eiti namo, ir teko išeiti, netrukdyti kitiems, ir vaiko nekankinti. verysad.gif Tad nežinau, nei ką galvoti, ko jis bijo, kaip elgtis? nes nežinau, kaip bus kitą kartą unsure.gif
Atsakyti