Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

QUOTE(Zydraite @ 2008 10 27, 13:11)
pas viena mamyte uzsakiau, kad nupiestu visus musu seimos nariu portretukus is foto (mano seimos, brolio seimos ir tevu), dabar kai jau juos tusiu vesiu i reminimo centra, kad kaip nors idomiai supaspartuotu ir iremintu... Mano tevams labai patiks thumbup.gif  nors pernai dovanojau Lietuvos ryto prenumerata metams ,- tai irgi labai patiko...

vat as vis linkstu prei prenumeratos uzsakymo...Lietuvos Ryta uzsisake,bet koki zurnala,mamai ir teciui g.gif
Atsakyti
g.gif joo su tom dovanom tai galvos skausmas doh.gif doh.gif , bet pastebejau kuo anksciau pradedu galvot, tuo tos dovanos buna mielesnes, vertingesnes ir ne ekspromtines. man patinka pavaiksciot pagalvot ko kam reiketu ar tiktu ar patiktu. Kai perku dovana visada galvoju apie ta zmogu.
Siu metu pradiniai apmastymai tokie
Tevams puodukai su musu foto, bet manau kad jusu mestelta mintis su LR prenumerata vertingesne.
MB doh.gif g.gif gal koki pasivazinejima su kartingais arba bilieta i motokrosa..
Sunui, na jau cia tai baigia smegenis isest nes jau nuo vasaros sneka kaip jam reikia motociklo doh.gif doh.gif doh.gif
Sesei siulu, nes megzta megsti nerti
Duktereciai tokia miela pizamyte is Effigy
Turiu kriksto dukras net 2, bet negaliu sakyt, nes ju mamos cia paskaitineja mirksiukas.gif
Draugem tradiciskai dovanos kurios yra vartojamos, t.y. muiliukai ir kiti mieli daikciukai.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2008 10 29, 21:31)
g.gif joo su tom dovanom tai galvos skausmas doh.gif  doh.gif , bet pastebejau kuo anksciau pradedu galvot, tuo tos dovanos buna mielesnes, vertingesnes ir ne ekspromtines. man patinka pavaiksciot pagalvot ko kam reiketu ar tiktu ar patiktu. Kai perku dovana visada galvoju apie ta zmogu.
Siu metu pradiniai apmastymai tokie
Tevams puodukai su musu foto, bet manau kad jusu mestelta mintis su LR prenumerata vertingesne.
MB  doh.gif  g.gif  gal koki pasivazinejima su kartingais arba bilieta i motokrosa..
Sunui, na jau cia tai baigia smegenis isest nes jau nuo vasaros sneka kaip jam reikia motociklo doh.gif  doh.gif  doh.gif
Sesei siulu, nes megzta megsti nerti
Duktereciai tokia miela pizamyte is Effigy
Turiu kriksto dukras net 2, bet negaliu sakyt, nes ju mamos cia paskaitineja mirksiukas.gif
Draugem tradiciskai dovanos kurios yra vartojamos, t.y. muiliukai ir kiti mieli daikciukai.

drinks_cheers.gif noriu siais metais irgi visas dovanas apgalvoti.....kriksto dukru neturiu,bet uztat senai jau zinau,ka dukros kriksto mamai padovanoti tongue.gif
Atsakyti
Nebutina visko cituoti, pataupykim foruma.

Sianakt dar pagalvojau, kad vaikams, na tarkim tokia smulkmena, bet labai pravartu tokia dovana kaip pedkelnes, kojines, knygeles ir zinoma visokie papuosaliukai i plaukucius.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2008 10 30, 13:04)

Sianakt dar pagalvojau, kad vaikams, na tarkim tokia smulkmena, bet labai pravartu tokia dovana kaip pedkelnes, kojines, knygeles ir zinoma visokie papuosaliukai i plaukucius.

biggrin.gif pernai mano mazius gavo komplektuka - kojnytes dvi poros sampuna muiliukas (vaikiskas)
tai nelabai dziaugesi doh.gif lotuliukas.gif

a siai pas tai irgi jau dabar apmastau, po truputi

vaikas mano labai megsta lipdyti is plastelino modelino ir tt, tai galvoju gal ta rinkini kur astuonkojis toks su formelem visokiom makaronu darymo spaudykle - kur per TV reklamuoja..tai nezinau..gal jau per didelis tokiam zaidimui.. bet jam patinka g.gif

sese ir mama tai gau po originalu rankdarbi

vyrui jau uzsakiau pinigine is naturalios odos wub.gif irgi ranku darbo bus tongue.gif

a kitiem tai ir kaip minejo kvepiantys muiliukai, burbulai i vonia ir tt (man paciai tokie lalaaabai patinka) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 30, 13:58)
biggrin.gif  pernai mano mazius gavo komplektuka - kojnytes dvi poros sampuna muiliukas (vaikiskas)
tai nelabai dziaugesi  doh.gif  lotuliukas.gif

Na tai aisku vaikui cia ne dovana, bet siaip praktiska. Kas is to kai zaislu pridovanoja ir pilni kampai nuo ju luzta ir dulkes renka ir svarbiausia, bent jau maniskis tai nezaidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2008 10 30, 18:53)
Na tai aisku vaikui cia ne dovana, bet siaip praktiska. Kas is to kai zaislu pridovanoja ir pilni kampai nuo ju luzta ir dulkes renka ir svarbiausia, bent jau maniskis tai nezaidzia schmoll.gif

nu taip
kai pilni kampai zaislu tai taip..
mes saviskiui tai ne pirkaliojam zaislu kalno kaledom, nes ju gauna nuo kriksto mamos seneliu lotuliukas.gif tik va si karta galvoju kokkii idomesni nupirkt kad ilgiau galetu tureti biggrin.gif

a maniskis tai ziadzia...jam patinka zaisliukai, jam geriau gaut 5 mazas masineles atskirai ne viena didesne
nes kuo masineliu daugiaiu tuo smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 31 spalio 2008 - 10:50
aš sesėms jau nuprikau dovanas - Dorado kavos puodelius porcelianinius su gėlėmis ir dar pridėsiu po maišelį kokios Kalėdinės arbatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 10 31, 11:40)
aš sesėms jau nuprikau dovanas - Dorado kavos puodelius porcelianinius su gėlėmis ir dar pridėsiu po maišelį kokios Kalėdinės arbatos  wub.gif

Jauki dovana wub.gif
Atsakyti
Šiai dienai turiu tik dvi dovanas: močiutei ir tėtei - didiesiems geros arbatos mylėtojams nupirkau vienodus Švenčionių natųralios žolelių arbatos rinkinius su medumi didelėje suvenyrinėje medinėje dežutėje rolleyes.gif
Atsakyti
As tai nieko labai orginalaus nesugalvoju, bet pirksiu tai, kad tikrai zinau patiks, o ne suvenyrus, kuriuos pasiziuri, apsimeti kad pasidziaugi ir numeti i kampa, kad dulkes rinktu ir vieta uzimtu. Teciui jau nupirkau sidabrine grandinele ant kaklo stambaus pynimo, nes laabi norejo, o mamai pastu uz poros dienu turetu atkeliauti toks vasarinis/pavasarinis/rudeninis paltukas. Vienai sesei planuoju pirkti kokiu plauku prieziuros priemoniu, na o kitai galvoju gal auskarus is swarovski, nes pasinesusi ant ju. Dar galvoju kokiems netiketiems sveciams (ne, jeigu suzinai, kad pvz. uz valandos atvaziuos, o dovanos jau supirktos, laiko neturi, negrazu gi bus, visi gauna dovanu o jie ne) tai pridaryti daug zaisliuku ant eglutes is veltinio tokiu didesniu. Smulki dovana, bet vis geriau negu nieko. O jeigu ir liks, pas pacia eglute stoves ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mamai kažką nupirkti tai man problemos niekada nėra-taip sakant moteriškė moteriškę supranta cool.gif o va galvos skausmas ką pirkti tėčiui ir broliui unsure.gif doh.gif nu negaliu kaip sunku man jiem kažką nupirkti doh.gif vienais metais buvau susitaupiusi kažkaip ne daug pinigėlių, tai teko suktis kažkaip..broliui padovanojau pirštuotas kojines lotuliukas.gif kai jis jas apsimovė juokėmės iki... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šiemet tėčiui mąstau padaryti tokią dovaną-nupirkti paprastą sportinę bliuskę, ir nunešti į laboratoriją kad ant tos bliuskės padarytų jo pačio nuotrauką, arba mūsų visos šeimos ax.gif manau būtų originalu ax.gif o jei be to, ką būtų galima..?bet tokio praktiško, ir aišku ne brangaus? ax.gif

o ką broliui dovanoti??? doh.gif jezau kaip man sunku doh.gif šlepetes jau turi, adijalą jau turi, kojines jau turi tongue.gif
Atsakyti