Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

Man tai sunkiausia isrinkti dovana vyrui,nes jis viska turi ir dar ne po viena komplekta g.gif O siaip tai visada dovanas perku paskutine minute,ir dabar dar nepradejus pirkti ax.gif Svarbiausia sugalvoti,o tada galima greitai nupirkti smile.gif Tai va,pradesiu nuo siandien galvoti ir daryti sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
kadangi sarasiuka turiu,tai nesunku ir igyvendinti biggrin.gif vyrui elektrine barzdaskute,broliui odine tasele per peti ir pinigine tuomsyk odite,mamai gera keptuve tefal ir priedus prie jos,dukrytei aisku kazka is zaislu...
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif O mes tai nusprendeme su paciais artimiausiais(tevais, sesers seima ir musu seima) uzrasyti savo vardus ant lapeliu ir traukti. Kas ka istraukia, tas tam ir perka. Tai islieka paslaptis cool.gif . Taip nei vienas nebus nuskriaustas ir visi gaus dovaneles, perkame uz didesne suma, ir dovana tikrai solidi gaunasi, nei visiems po truputi, smulkmeneles pirktume. O vaikams perka visos seimos atskirai( vaikams didesne svente padarom) thumbup.gif . Jau kelinti metai taip darome ir tikrai pasiteisina. Vaikams jei zinome pasisakome, pvz mano sesuo pirks mano mazei Baby Born lele, ji jos labai nori wub.gif .
Atsakyti
Man sunkiausia isrinkt dovanas savo mylimajam.Praktiskos dovanos pravers visada.Tai tikriausiai dovanosiu kitu metu kalendoriu su naturalios odos virseliais.
Atsakyti
QUOTE(minagirl @ 2008 11 04, 22:34)
Sveikos. 4u.gif  O mes tai nusprendeme su paciais artimiausiais(tevais, sesers seima ir musu seima) uzrasyti savo vardus ant lapeliu ir traukti. Kas ka istraukia, tas tam ir perka. Tai islieka paslaptis cool.gif . Taip nei vienas nebus nuskriaustas ir visi gaus dovaneles, perkame uz didesne suma, ir dovana tikrai solidi gaunasi, nei visiems po truputi, smulkmeneles pirktume. O vaikams perka visos seimos atskirai( vaikams didesne svente padarom) thumbup.gif . Jau kelinti metai taip darome ir tikrai pasiteisina. Vaikams jei zinome pasisakome, pvz mano sesuo pirks mano mazei Baby Born lele, ji jos labai nori wub.gif .

na visai jus cia gerai sumaste g.gif reiks ir man pasiulyt toki varianta, nes tiek dovanu susidaro doh.gif
Atsakyti
Vyrui navigacija blush2.gif
Mazalai litle pet shop ir piesybos vadova bei kreideles .
Vyresniajai ieskosiu idomios knygos apie mezgima ir gero laikroduko biggrin.gif
Mamai gerus vitaminus , o tetei jei rasiu tai aisku benzopjukla doh.gif jauciu laimingas butu kaip vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip nekeista, bet jau turiu 3 dovanas smile.gif dazniausiai susiperku paskutine minute, bet pasitaikius galimybei jau siek tiek pasirupinau smile.gif
Taigi:
Mamai - ampules veidui su baltaja arbata - grozio ir jaunystes eliksyras tongue.gif
Sesei - Victoria's secret kuno sviestukas.
Gerai draugei taip pat VS sviestukas.

Sunkiausia isrinkti teciui ir mylimajam dovanas doh.gif vaikstau vaikstau, suku ta galva ir nesugalvoju, visko jau tiek pridovanota.
Na o is tokiu smulkesniu dovaneliu naudojuosi "Spalvotu kvapu" ivairiais vonios burbulais, druska, labai patinka roziu pienas voniai ax.gif tad ir kitiems padovanoju.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 11 05, 10:47)
Vyrui navigacija  blush2.gif
Mazalai litle pet shop ir piesybos vadova bei kreideles .
Vyresniajai ieskosiu idomios knygos apie mezgima ir gero laikroduko  biggrin.gif
Mamai gerus vitaminus , o tetei jei rasiu tai aisku benzopjukla  doh.gif jauciu laimingas butu kaip vaikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
nu liuks tavo dovaneles
mano MB turi ta navigacina, tai sitas "Zaisliukas" vienas mylimiausiu wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunku su tom dovanom, visą laiką stengiuos galvoti iš anksto, bet ne visada gaunasi doh.gif
Vyresnėlei pirksim Mikės Pūkuotuko užvalkaliukus patalynei, nes labai jau nori; telefoną, jei iki Kalėdų nenupirksim, saldainių, kokį mažyti mielą žaisliuką, bet tik mažiuką, nes ir taip kalnas žaislų biggrin.gif; pasakų knygą, nes labai patinka skaityt ir gal dar ką sugalvosim smile.gif
Mažiukei tai tikriausiai žaislų ir ką nors iš rūbelių biggrin.gif
Mamai The Body Shop dušo žele, Martinio butelį,dar arba česnako spaudėją, ar vyno atidarytuvą, nes pati neprisiruošia nusipirkt ax.gif Tiesa, dar nori gero rankšluosčio biggrin.gif Ir dar patiko idėja su laikraščio prenumerata thumbup.gif
Vyrui g.gif Sunkiausia doh.gif Gal Žalgirio marškinėlius, minėjo, kad nori, ar Audimo sportines kelnes, daug sladainių (nes mėgėjas) ir gal dar ką sugalvosiu smile.gif
O broliui su drauge, vyro seseriai, mamai, krikštasūniui dar nesugalvojau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 05 lapkričio 2008 - 11:12
as jau turiu kelias dovanas,nu koki ketvirtadali tai jau tikrai ax.gif taigi:
mamai megstamo atlikejo kompakta ir arbatos
teciui knyga apie soda(domisi)ir skanumyna koki
pusseserei knyga,susijusia su istorija(ji istorija studijuoja ir labai domisi)
kitai pusseserei auskarus
draugems irgi po knyga,iremintas musu kartu nuotraukas,saldumynus
krikstasuniui galvoju pizama ir zaisliuka koki
zodziu,kol kas tiek,o toliau gal minciu bus daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o ka galvojate savo antroms pusems dovanoti?...nes man tai jau minciu trukumas, ka saviskiui sugalvot... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 05 lapkričio 2008 - 17:22
aš rezgu tokia mintis, kad:

tėčiui grybų enciklopediją(jau seniai jos nori)
broliui tikriausiai grandinėlę ant kaklo
mamai greičiausiai šaliką ar skraistę kokią(nes iš manęs nuolat skolinasi) lotuliukas.gif
draugėm pati gaminsiu auskarus(reikia jau dabar visas detales susipirkti, nes dar vėliau pabrangs ar ką)
Atsakyti