Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

Mano tevams visada "nieko nereikia, visko turim", tai jei nieko gudriau nesugalvoju, nuperku vitaminu, zinau, kad sunaudos.
Atsakyti
QUOTE(Ciataibent @ 2008 11 12, 12:55)
O as siemet dovanas gaminsiu pati ax.gif Nusprendziau prigamint muiliuku ir dirbiniu is surios teslos bigsmile.gif Narsiau po interneta ir netycia i  rankdarbiu foruma isokau.Galvoju o ko gi ne.Kiek gi galima dovanot pinigines,vazeles ir viska ka kiekvienas gali ir taip nusipirkt.Tik vyrui kazka kitka teks sumastyt,nes jam irgi su tesla patiko pazaist doh.gif

Gal gali pasidalinti to rankdarbiu forumo adresu ir kaip tu tuos muiliukus darei. ax.gif Nes tikrai labai sudominai!!!
Papildyta:
[quote=Maverick,2008 10 20, 19:53]

brangiajam - cd mokytis lietuviu kalbos...

O kur toki cd gavai?
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2008 11 12, 15:54)
Tevams tai arba koki dekla zurnalams, laikrasciams arba toki padekla malkoms prie zidinio. smile.gif
dėklas žurnalams + po žurnalo prenumeratą kiekvienam, kad dėklas tuščiai nestovėtų biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog internete parasai uzklausa "ranku darbo muilas"ir atsirenki reikiama informacija.Daugiausia jos gavau aisku is supermamos forumo thumbup.gif
Atsakyti
tėvams nupirkom bilietus naujametiniam vakarui į "Traviatą", draugui užsakiau metams jo mėgstamą žurnalą, draugėms dovanosiu natūralios kosmetikos priemonių (bandysiu pavilioti nuo "chemijos" biggrin.gif ). kitiems - dar galvoju ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 11 11, 16:19)
gal kas matet kur galima butu nupirkti tokia medine ranka alia nugarai pasikasyti, nes niekur nerandu, o labai reikia smile.gif

ir man labai reikia lotuliukas.gif - sugundei. Užsiprašyčiau kaipmat Kalėdų senio biggrin.gif

QUOTE(Irėja @ 2008 11 12, 22:27)
tėvams nupirkom bilietus naujametiniam vakarui į "Traviatą",

thumbup.gif dovana, man tokia irgi patiktų ax.gif

Aš šiemet sau pasižadėjau niekam nebedovanoti nieko iš kosmetikos - versiuos per galvą, bet rasiu kitų dovanų. Pas pačią amžiais po Kalėdų prisikaupia kosmetikos lentynose ko reikia ir ko nereikia, tai manau, kad ir kitiems tokios dovanos jau per gerklę lenda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 13, 00:56)
Aš šiemet sau pasižadėjau niekam nebedovanoti nieko iš kosmetikos - versiuos per galvą, bet rasiu kitų dovanų. Pas pačią amžiais po Kalėdų prisikaupia kosmetikos lentynose ko reikia ir ko nereikia, tai manau, kad ir kitiems tokios dovanos jau per gerklę lenda  tongue.gif

ziurint dar kokia ta kosmetika, jeigu vien tusai arba losijonai tai doh.gif bet jeigu ivairesne tai nematau problemos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos siulau saldainiuku dovanoti ar prideti prie dovanos su nuotraukytes ir uzrasais, tiks nuo vaikuciu iki seneliu smile.gif
user posted image
prasom i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka12135 @ 2008 11 11, 13:51)
Oi kokia gera ideja  thumbup.gif  Reiks uosvui kryziazodziu nupirkti, labai megsta spresti  smile.gif

mano tėtis ir uošvis sudokų ir kryžiažodžių gerbėjai, tai nupirkau po galvosukį, tokias korteles sudėliot (prieš tai pati bandžiau - sudėtingi).
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 13, 09:14)
ziurint dar kokia ta kosmetika, jeigu vien tusai arba losijonai tai  doh.gif bet jeigu ivairesne tai nematau problemos thumbup.gif

nu tai va žinok dabar žmogau, kam ko reikia biggrin.gif Dar mamos lentynėles ir stalčiukus galiu paslapčia apšniukštinėt ir išsiaiškint, ar kokio kremo nereikia, bet su visais kitais... ax.gif
Atsakyti
as sumasciau saviskiui nupirkti stalo zaidima kriskros, mat jis pamises del ivairiu zaidimu smile.gif
Atsakyti
gal zinot kur Kaune galima isigyti gera odini vyriska dirza? ax.gif
Atsakyti