Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

QUOTE(Irėja @ 2008 11 08, 00:25)
o tai kur pinigus nešiojas? kišenėse viską?
šiaip įdomu  ax.gif

Būtent, kad kišenėse, kai su MB susipažinau, turėjo tkią pat madą, kol "neišmušiau" lotuliukas.gif

QUOTE(naujute @ 2008 11 08, 12:03)
o kaip manot ar patiktu tokio amziaus zmogui marskineliai su uzrasu pvz:" pats geriausias tetis" ar panasiu g.gif

pvz. mano tėčiui nerealiai patiktų. Pamenu, kaip iš Kipro lauktuvių parvežiau marškinėlius: I'm not 50, I'm 18 with 32 years experience, tai tampo iki siol nors praejo jau keleri metai rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau berniokui nupirkom toks kaip lego kladeles bet kotos firmos policijos masinos dvi ir garazas jis del tokiu svaiksta doh.gif ,mazajai labai norim lavinimo staliuko bet kolkas nerandam dar,vyras sake as savo masinai kazkokia dali nuspirksiu blink.gif bet jauciu vistiek reiks kazka,o ka teveliams tai dar nesugalvojom schmoll.gif dar reiks puskei kuriai 15metu ir pusbroliui 18 ka jiem nupirkt toks amzius ,gal kas pasiulymu turit? g.gif
Atsakyti
I'm not 50, I'm 18 with 32 years experience, tai tampo iki siol nors praejo jau keleri metai rolleyes.gif
[/quote]

gera ideja, reikes gal mamai padovanoti, bet kur ji eis... nebent po namus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 11 10, 10:31)
Mes jau berniokui nupirkom

drinks_cheers.gif mes dukrai irgi savaitgali nupirkome,bet.....deze didziule,neisivaizduoju,kaip ja reikes tiek laiko slepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 11 09, 17:17)
as patarciau,jei zinai,kad seneliai nera smaguriai ir saldumynai ju nepradziugintu,tai gal geriau kazka kita sumastyt?galbut tarkim jie megsta kryziazodzius sprest,tai gal verciau kokia knygute su kryziazodziais juos pradiugintu labiau mirksiukas.gif arba gal kokios skanios arbatos gali nupirkt,gal jiems labiau pravers nei gardumynai,kuriu jie patys nemegsta,tai teliks tik svecius pavaisint blush2.gif zodziu,cia mano patarimai,nors tu ju neprasei,bet gal pravers ax.gif smagaus laukimo!

O mes buvom seneliam taip padare smile.gif Nupirkom daug kryziazodziu knyguciu, saldainiu ir gero vyno ax.gif patenkinti baisiai buvo, ju didziausias hobis - kryziazodziai
Atsakyti
QUOTE(auksinee @ 2008 11 10, 14:32)
gera ideja, reikes gal mamai padovanoti, bet kur ji eis...  nebent po namus  lotuliukas.gif

tai mano tėtis po namus ir tik nešioja.
Atsakyti
Ieškau didelio chupa chups'o:
gal kas matė pirkti LT bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 11 10, 22:07)
Ieškau didelio chupa chups'o:
gal kas matė pirkti LT bigsmile.gif
user posted image

Va cia tai sudominot, jei kokios informacijos apie toki daigta turesit bukit geri man i az parasykit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ciupsa dovanot tai geriau cukraus kilograma lotuliukas.gif O kai ji valgyt toki, kur laikyt blink.gif brrr
O kur idejos diedams, nebezinau ka dovanot. Buvau sugalvojus krepsi sportinei aprangai, bet uzgiedojo, kad jam dabar jau reikia, tai visus planus sumaise schmoll.gif
Atsakyti
Dalelyte, man rekomendavo paieškoti saldžiuose majuose, reiks patikrinti ar tikrai ten jų yra smile.gif
QUOTE(Tanit @ 2008 11 11, 10:53)
O kai ji valgyt toki, kur laikyt  blink.gif brrr
ši dovana dėl efekto, o ne dėl valgymo tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 10, 13:34)
drinks_cheers.gif mes dukrai irgi savaitgali nupirkome,bet.....deze didziule,neisivaizduoju,kaip ja reikes tiek laiko slepti doh.gif

nu pas mus deze ir nemaza tai idejom i du maximinius maisus ir ant spintos tai sunui net ne galvoj schmoll.gif kad ten jo issvajotas zaislas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 11 11, 11:01)
nu pas mus deze ir nemaza tai idejom i du maximinius maisus ir ant spintos tai sunui net ne galvoj  schmoll.gif kad ten jo issvajotas zaislas  lotuliukas.gif

na tai maximiniai maisai..o pas mus tikrai didele deze doh.gif ant virsaus niekur nepadesi unsure.gif i rusi neisnesi,nes yra elektronikos,gali pasalus sugesti g.gif nu zodziu.. doh.gif anksciau visas dovanas,supakuodavau is karto,ir drabuzineje ant virsaus...o darba nei per kur biggrin.gif
Atsakyti