Sunelis padejo vaikscioti 10,5 men, o dukryte tik 1 m ir 1 men.
Mano dukryte pradėjo vaikščioti 1m 1mėn,nors isikibusi vaikščiojo nuo 10mėn,tik vis nedrįsdavo pasileist.O sūnus atsistojo 9mėn,ir pradėjo vaikščioti 1metukų.Nedrąsūs jie pas mane.

Pradjom vaikscioti nuo 10 menesiu, o jau tvirciau nuo pusantru metu

As pati isikibus pradejau vaikscioti 5men. o 7men jau begiodavau (mama pasakojo)
sake kad 2men manes vezime vienos neimanoma paslikt budavo,nes su ranka isikipdavau i vezimo krasta ir persiversdavau per vezima,iskrisdavau
nuo tu savo "kvailysciu" kudikystei,kelis randus lupose turiu
o mano pupa 6 men isikibus vaiksciojo,o 9men jau begiojio
genai
butu ir greiciau pradejus vaiksciot,bet 8 men lig. su roto virusu gulejom,tai nusilpus mazute buvo

o mano pupa 6 men isikibus vaiksciojo,o 9men jau begiojio

mes pradejom jau begioti nuo 9 men

Vyresnoji buvo l. atsargi ir vaiksciot pradejo nuo 1m.2men., o mazoji irgi ne ka nuo seses atsiliko nuo 1m.
mes tai pat neispasakytai atsargus ir vos tik atsvetem pirmajy gimtadieni, po keliu dieneliu siuprizas - ziurim jau samoningai vaiksto
anksciau tokiu bandymu buvo 11,5men ir tai kai budavo uzsimirses ir ka nors veikdavo

Mažiukas maždaug nuo 11 mėnesių taip atsargiai tipeno,o dabar-13 mėn laksto
O Emilė vaikščiot ankščiau pradėjo.Maždaug 10 mėn pirmi žingsniai,o 11 mėnesių jau gerai vaikščiojo....

savarankiskai zingsni zenge 10men

Mums dabar 1.4m, o pradejome vaikscioti nuo 11men, nors lauke su batukais mums ir dabar dar sunku vaikscioti