Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Sunelis padejo vaikscioti 10,5 men, o dukryte tik 1 m ir 1 men.
Atsakyti
Mano dukryte pradėjo vaikščioti 1m 1mėn,nors isikibusi vaikščiojo nuo 10mėn,tik vis nedrįsdavo pasileist.O sūnus atsistojo 9mėn,ir pradėjo vaikščioti 1metukų.Nedrąsūs jie pas mane. ax.gif
Atsakyti
Mano abu bernužėliai kaip susitarę pradėjo vaikščiot nuo 11 mėn. thumbup.gif . O jau kaip dabar smagu biggrin.gif
Atsakyti
Pradjom vaikscioti nuo 10 menesiu, o jau tvirciau nuo pusantru metu biggrin.gif
Atsakyti
As pati isikibus pradejau vaikscioti 5men. o 7men jau begiodavau (mama pasakojo) biggrin.gif sake kad 2men manes vezime vienos neimanoma paslikt budavo,nes su ranka isikipdavau i vezimo krasta ir persiversdavau per vezima,iskrisdavau lotuliukas.gif nuo tu savo "kvailysciu" kudikystei,kelis randus lupose turiu doh.gif
o mano pupa 6 men isikibus vaiksciojo,o 9men jau begiojio biggrin.gif genai biggrin.gif butu ir greiciau pradejus vaiksciot,bet 8 men lig. su roto virusu gulejom,tai nusilpus mazute buvo verysad.gif
Atsakyti
mes pradejom jau begioti nuo 9 men thumbup.gif
Atsakyti
Savarankiškai nuo 11 mėn. smile.gif
Atsakyti
Vyresnoji buvo l. atsargi ir vaiksciot pradejo nuo 1m.2men., o mazoji irgi ne ka nuo seses atsiliko nuo 1m.
Atsakyti
mes tai pat neispasakytai atsargus ir vos tik atsvetem pirmajy gimtadieni, po keliu dieneliu siuprizas - ziurim jau samoningai vaiksto thumbup.gif anksciau tokiu bandymu buvo 11,5men ir tai kai budavo uzsimirses ir ka nors veikdavo smile.gif
Atsakyti
Mažiukas maždaug nuo 11 mėnesių taip atsargiai tipeno,o dabar-13 mėn laksto thumbup.gif O Emilė vaikščiot ankščiau pradėjo.Maždaug 10 mėn pirmi žingsniai,o 11 mėnesių jau gerai vaikščiojo.... thumbup.gif
Atsakyti
savarankiskai zingsni zenge 10men thumbup.gif
Atsakyti
Mums dabar 1.4m, o pradejome vaikscioti nuo 11men, nors lauke su batukais mums ir dabar dar sunku vaikscioti
Atsakyti