Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Mano mažoji labai atsargi. Savarankiškai pradėjo vaikščioti būdama 11 mėnesių, tačiau puolė ir smarkiai susimušė. schmoll.gif Po to viena nevaikščiojo dar visą mėnesį. Kitą rytą po gimtadienio lyg niekur nieko pradėjo viena vaikščiot. O ropot išmoko jau vaikščiodama. bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiui ruoj bus 14 menesiu, bet dar nevaiksto. tiksliau paeina pora zingsniu uzsimirses:)sliauzioja l.greitai, lipa ant kedziu ir lovos (nammie visos kedes sonu nuverstos).istraukia stalcius ir jais bando lipti ant stalo:) poliklinikoje siule masazus, bet kolkas atsisakiau.palauksim menesiuka.labai jau nesinori landzioti ten ir ligu ieskoti. mergaites vaiksiojo nuo 10 menesiu, o va vaikinas daro geda vyriskai giminei:)
Atsakyti
Mano mergaites pradejo vaikscioti nuo 1 metu 2menesiu. O gydytojai sako, kad normalu kai pradeda iki 1m 6men. gathering.gif
Atsakyti
Mano sunus pradejo vaikscioti 10men ir 2sav wub.gif Kazkaip pasileido nuo sofos ir paejo kelis zingsnius,kiekviena diena vis daugiau nuzingsniuodavo,o dabar jau ir laksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano abudu vaikai 9 men begiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmi savarankiški žingsniai 8mėn ir 2 savaičių smile.gif
Atsakyti
Manoji 13men pradejo vaiksciot 4u.gif
Atsakyti
mes pradejom vaikscioti 11 men, dabar jau ir lauke tvirtai vaikstom, bet kartais ir zuikiu pagaunam, tai reikia prilaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
vyresnėlis-devynių su puse mėn.,mažylis-su lyg metais smile.gif
Atsakyti
Mes pradejom vaiksciuoti visai nesenai pries savaite,tai dar ir ropineja kartais biggrin.gif
Atsakyti
11 men. pradejo vaikscioti mazdaug po 1-2 metrus be jokios atramos.12 men. jau begiojo.
Atsakyti
Pati pradejo vaikscioti nuo 10men ir vienos dienos 4u.gif
Atsakyti