Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

11men pradejo eiti
Atsakyti
mes nuo 11 men pradejome vaikscioti savarankiskai
Atsakyti
pirmieji savarankiški žingsniai (per pusę kambario) - 10 mėn. ir 10 diena smile.gif
kaip bernas - tai ankstyvas thumbup.gif
Atsakyti
Pati nukulniavo iš taško A į tašką B 11 mėnesių ir 2 savaičių. o lovytėje trepsėjo po truputį jau nuo 8 mėnesių. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mergytei tai 11 su puse men., bet pati eiti be pasilaikymo nenori, su vaikstyne, tai kaip vejas laksto, nepagausi ir uz ranku vedama bando begti. Pati keliauja tik uz ko nors laikydamasi, o savarankiskai zengia kelis zingsnius ir griuna.
Atsakyti
mums jau metukai suejo o vaikscioti nesiruosia verysad.gif praeita savaite paejo tris zingsniukus ir nusileido ant nosies keliu net nesulenkdamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 05 22, 14:17)
mums jau metukai suejo o vaikscioti nesiruosia  verysad.gif praeita savaite paejo tris zingsniukus ir nusileido ant nosies keliu net nesulenkdamas  doh.gif

Pas mus panasi situacija. drinks_cheers.gif
Maniskis ropoti pradejo tik 10.5 men. lotuliukas.gif
Dabar mums jau 1 m. ir 3 men. ir dar prisilaikydamas vaiksto vis. Ir ropoja ne mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 22 gegužės 2008 - 17:33
Mantukas pirmus savarankiskus zingsnius padare apie 10 men, o vaiksciot pradejo 11 pradzioje
Atsakyti
Mano sūnelis nuo 10 mėn pradėjo vaikščioti. Tik labai atsargiai, ir dabar taip pat- per slenkstį- įsikibęs, laiptais- keturiom nori, jei mama nelaiko už rankos. smile.gif
Atsakyti
pradejo eiti 11 menesiu ir keliu dienu
Atsakyti
maniskis pirmus zingsnius 11men zenge,dabar jau gerai laksto smile.gif
Atsakyti
Na, o mano zuikis pradejo pats vaikscioti 11menesiu, taip juokinga budavo i ji ziureti, toks issiviepes budavo. Na, o mano sunaus aukle taip pat juokdavosi is jo, sakydavo jog toks ''spiruoklinis'' biggrin.gif toks klishiukas biggrin.gif
Taip faina prisiminti ta laika... Na, dabar jau jam masineles idomios, tuoj tikriausiai ir panos pasidarys idomios bigsmile.gif
Atsakyti