11men pradejo eiti
mes nuo 11 men pradejome vaikscioti savarankiskai
Pati nukulniavo iš taško A į tašką B 11 mėnesių ir 2 savaičių. o lovytėje trepsėjo po truputį jau nuo 8 mėnesių.

Mano mergytei tai 11 su puse men., bet pati eiti be pasilaikymo nenori, su vaikstyne, tai kaip vejas laksto, nepagausi ir uz ranku vedama bando begti. Pati keliauja tik uz ko nors laikydamasi, o savarankiskai zengia kelis zingsnius ir griuna.
mums jau metukai suejo o vaikscioti nesiruosia
praeita savaite paejo tris zingsniukus ir nusileido ant nosies keliu net nesulenkdamas

QUOTE(tiekto @ 2008 05 22, 14:17)
mums jau metukai suejo o vaikscioti nesiruosia
praeita savaite paejo tris zingsniukus ir nusileido ant nosies keliu net nesulenkdamas 

Pas mus panasi situacija.

Maniskis ropoti pradejo tik 10.5 men.

Dabar mums jau 1 m. ir 3 men. ir dar prisilaikydamas vaiksto vis. Ir ropoja ne mazai.
Mantukas pirmus savarankiskus zingsnius padare apie 10 men, o vaiksciot pradejo 11 pradzioje
Mano sūnelis nuo 10 mėn pradėjo vaikščioti. Tik labai atsargiai, ir dabar taip pat- per slenkstį- įsikibęs, laiptais- keturiom nori, jei mama nelaiko už rankos.

pradejo eiti 11 menesiu ir keliu dienu
Na, o mano zuikis pradejo pats vaikscioti 11menesiu, taip juokinga budavo i ji ziureti, toks issiviepes budavo. Na, o mano sunaus aukle taip pat juokdavosi is jo, sakydavo jog toks ''spiruoklinis''
toks klishiukas
Taip faina prisiminti ta laika... Na, dabar jau jam masineles idomios, tuoj tikriausiai ir panos pasidarys idomios

Taip faina prisiminti ta laika... Na, dabar jau jam masineles idomios, tuoj tikriausiai ir panos pasidarys idomios