Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Metai menuo ir 12 dienu, nors isikibes vaiksciojo senokai, nuo 10,5 men., bet matyt nedrasu jam buvo biggrin.gif Pasitinkant gimtadieni uzpuole baisios ligos, matyt tai irgi turejo itakos
Atsakyti
mes jau pilnai pradejom vaikscioti 9,5 men biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis uz rankutes laikesi ilgai,pradejo nuo 10 men, o tik 1 m ir 1 men paleido ir dabar laksto visur kur nori smile.gif
Atsakyti
Pilnai vaikščioti pradėjom 11 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
mūsiškė pradėjo viena vaikščioti 10mėn. smile.gif.manau lengvaiusias būdas išmokyti vaiką vaikščioti yra toks:mama ir tėtis atsisėda ant grindų, vaikas pas mama.tada tėtis kviečia mažylį,ragina ateiti.Tuo tarpu mama vaiko nelaiko,o tik prižiūri, kad nenuvirstu.po to viskas priešingai.mums pakako vienos dienos. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė vaikščiot pradėjo nuo dešimties mėnesių wub.gif
Atsakyti
Sunus 10,5m
Dukryte 11men
Atsakyti
labas,
mano vaikinas pradejo vaiksciuot 9,5men
Atsakyti
Sunelis pradejo pats stoveti 11 men ir iskart zengti kasdien vis zingsneliu daugiau, dabar jau beveik metukai, bet dar vis daugiau ropoja negu vaiksto, siaip tai drasiai per kambari pereina, bet ropoti jam vis dar labiau patikimas budas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 08 01, 01:08)
Mano mažasis žmogutis dar vaikšto vedamas už rankutės, bet ropoja laaabai gerai ir greitai  mirksiukas.gif Kažin kada pamatysime savarankiškus žingsnelius  g.gif

Pastebėjau kad mūsų vaikučiai skiriasi tik vieną dieną kaip gimė. Maniškis tai jau senokai vaikšto, savarankiškai pradėjo vaikščiot 11,5 mėn. O dabar jau laksto biggrin.gif .
Manau kad greit pamatysit savarankiškus žingsnelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų sūnus pradėjo vaikščioti likus savaitei iki pirmojo gimtadienio. Per gimtadienio šventę svečiams buvo staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė pradėjo vaikščioti 1m 2men.
Atsakyti