Mano mazius pradejo vaikscioti praejus savaitei po pirmojo gimtadienio

Pirmas mano vaikutis pradejo vaikscioti , kai jam buvo 1.2m....o dukryte 1m.

mano sūnelis pradėjo vaikščioti per savo pirmąjį gimtadienį

Dukra metuku, o sunus metuku ir dvieju savaiciu

Pirmoji dukryte pradejo vaikscioti 10men. o mazoji 1m.

Musiskis likus savaitei iki pirmojo gimtadienio

manasis pradėjo vaikščioti 1 metų ir 2 mėn...

Mano pipiras pradejo vaikscioti praejus savaitei po pirmojo gimtadienio

Sunelis pradejo vaiksciot 1 m.ir 1 men.,o mazyle-1 m.ir 2men.
Sunus 9men. , o dukra savaite iki 9 men.

Maniskis pradejo iskarto lakstyti likus dviem dienom iki gimtadienio. Ta diena lakstem po kambarius, mazius kaip visada isikibes man i pirsta. Tada atejo mociute, tai maziukas vos pamates ja paleido mano pirsta ir nubego iki mociutes, isikabino jai i koja. Pastovejo issisiepes, suvirskino kas ivyko ir pradejo viens pats lakstyti, net visus posukius iveikdamas
As tiesiu rankas, kad ateitu pas mane, o kipsius atbega link manes ir likus kokiam pusmetriui apsisuko ir nubego sau... Taip ir neteko pamatyt jo savarankisku dar netvirtu, svyruojanciu i salis zingsneliu...
Siaip kai jis buvo dar 2men vaiksciojom pas viena gydytoja(kaip jos specialybe tiksliai vadinasi nebepamenu), nes buvo issisukes kaklo slankstelis ir nesuko vaikas galvytes i desine puse. Tai ji man sake, kad jokiu budu neskatinciau vaiko vaikscioti is anksto, nes tik taip imanoma isvengti visu nelaimiu ir traumu. Ateis laikas ir ismoks vaikas pats tvirtai vaikscioti. Tai taip ir darem
Beja tas pats su sedejimu, kai vaikas pats sugeba atsisesti, tuomet ir laikas jam sedeti ir jokiu budu nesodinti vaiko is anksto.

Siaip kai jis buvo dar 2men vaiksciojom pas viena gydytoja(kaip jos specialybe tiksliai vadinasi nebepamenu), nes buvo issisukes kaklo slankstelis ir nesuko vaikas galvytes i desine puse. Tai ji man sake, kad jokiu budu neskatinciau vaiko vaikscioti is anksto, nes tik taip imanoma isvengti visu nelaimiu ir traumu. Ateis laikas ir ismoks vaikas pats tvirtai vaikscioti. Tai taip ir darem