Įkraunama...
Įkraunama...

Klubo sąnariukai

Na ir pasiekimai jūsų, Sesilija blink.gif thumbup.gif Labai fainai clap.gif
O maniškė dar nė vartytis nežada, kažin, gal jau pradėti nerimauti, juk jau greitai 6 mėn. bus g.gif

O vaikštynės, aš girdėjau, kad dėl pėdučių negerai, o klubiukams kaip tik visai nieko - gi nesusiglaudęs vaikelis būna wink.gif Nors aš vaikštynės neturiu ir nežadu įsigyti, tačiau šokliuką naudojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 01 28, 12:51)
Na ir pasiekimai jūsų, Sesilija blink.gif thumbup.gif Labai fainai clap.gif
O maniškė dar nė vartytis nežada, kažin, gal jau pradėti nerimauti, juk jau greitai 6 mėn. bus g.gif

O vaikštynės, aš girdėjau, kad dėl pėdučių negerai, o klubiukams kaip tik visai nieko - gi nesusiglaudęs vaikelis būna wink.gif Nors aš vaikštynės neturiu ir nežadu įsigyti, tačiau šokliuką naudojam smile.gif

Nezinau, bet skaiciau, kad vaikstyne negerai, o sokliukas gerai.....
Tai va, o mano maze, tai taip kojukais duodasi garzu ziureti, jau taip svajojom, kai nuims, ir pagaliau....juk beveik 3 men atnesiojome... rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi, kad kiek žmonių, tiek nuomonių g.gif Pvz. ortopedė man sakė, kad šokliukyje vaikas turėtų būti ant galų pirštelių, o masažistė - kad pilna pėda unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 01 28, 14:51)

Ne nepajusi, kai prades vartytis. Viena diena mes skundemes gydytojai, kad lepsiukai esam - nieko nemokam sad.gif , o kita diena jau mazius eme ir apsiverte ohmy.gif . Padarys ir tau siurpriziuka netiketai, pamatysi clap.gif .
Atsakyti
Na, mergytes, mes jau turime ka parodyti, kaip atrodome be balno, prasome paisgrozeti wink.gif
Atsakyti

SVEIKINAME VAIDAI clap.gif

Vakar buvo laiminga diena ir musu seimai rolleyes.gif nueme mums ta balniuka clap.gif thumbup.gif clap.gif , pagal gydytoja uzteko 3 sav. clap.gif , sake dabar masaziuko jam uzteks, nors man kazkaip keista, ji nieko nesake apie tai , kad pvz. ji vystyrti placiau, nejaugi tikrai uzteko tu 3 sva.? g.gif Vat idomu, jei as ji nevystysiu placiau ar jam nereikes veliau vel nesioti to balniuko? Kaip jus manot mamkos?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 01 31, 11:48)
SVEIKINAME VAIDAI clap.gif

Vakar buvo laiminga diena ir musu seimai rolleyes.gif nueme mums ta balniuka clap.gif thumbup.gif clap.gif , pagal gydytoja uzteko 3 sav. clap.gif , sake dabar masaziuko jam uzteks, nors man kazkaip keista, ji nieko nesake apie tai , kad pvz. ji vystyrti placiau, nejaugi tikrai uzteko tu 3 sva.? g.gif Vat idomu, jei as ji nevystysiu placiau ar jam nereikes veliau vel nesioti to balniuko? Kaip jus manot mamkos?

sveikinam sveikinam

na jei nieko nesake, kad placiau vystyti, tai gal ir nereikia, tik vis tiek stenkis kojeles placiau laikyti
Atsakyti
Nuosirdziai sveikinam Neduka! Kaip gerai, kad taip greitai atsisveikinot su balniuku. Ir pamirskit ji... smile.gif Aisku, blogiau nebus, jei kojytes placiau laikysit, nes tai naudinga visiems vaikuciams.
Atsakyti
Oi kaip sveikinam ir mes, ziuriu visiems taip trumpai tenka su balniuku padraugauti, na ir gerai, duok dieve, kad visiems tiek tik reiktu....na, mums beveik 3 men. prireike, bet, jau gerai....o del vystymo, tai jei nesake, tai nesake...reiskiasi jus visai sveikuciai clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nebenėščiuke, svikinam ir mes clap.gif clap.gif clap.gif Mums irgi nesakė plačiau vystyti, tai ir nevystau smile.gif
Atsakyti
O mane dabar apsilankymas pas ortopeda i depresija varo...
Pediatre tik dabar nusiunte mus kad chirurgas apziuretu unsure.gif , nors jau beveik 3 menesiai.... Tai nuejome i "Pirmas zingsnis" Kaune.Tai daktaras apziurejo, nieko nesakes atidave gimimo liudijima ir dar kazka unsure.gif O ten pasirodo, freiko pagalvele blink.gif O nepasake nieko - nei kiek nesiot nei ka g.gif
Ir echoskopijos nepasiule sad.gif
Noreciau paklausti VaidosI, kiek kainuoja konsultacija ir echoskopija (be siuntimo) ortopedijos centre, Savanoriu pr???
Ir kadangi mums jau beveik 3 menesiukai, tai jei tikrai to "balniuko" reiks - kankinsimes ilgai unsure.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 25, 11:51)
O mane dabar apsilankymas pas ortopeda i depresija varo...
Pediatre tik dabar nusiunte mus kad chirurgas apziuretu unsure.gif , nors jau beveik 3 menesiai.... Tai nuejome i "Pirmas zingsnis" Kaune.Tai daktaras apziurejo, nieko nesakes atidave gimimo liudijima ir dar kazka unsure.gif O ten pasirodo, freiko pagalvele blink.gif O nepasake nieko - nei kiek nesiot nei ka g.gif
Ir echoskopijos nepasiule sad.gif
Noreciau paklausti VaidosI, kiek kainuoja konsultacija ir echoskopija (be siuntimo) ortopedijos centre, Savanoriu pr???
Ir kadangi mums jau beveik 3 menesiukai, tai jei tikrai to "balniuko" reiks - kankinsimes ilgai unsure.gif sad.gif

Zanetuk, neliudek labai. Bekit greitai su normalesniu gydytoju pasikonsultuot. neik is kabineto tol, kol visko neisaiskins! Linkim sekmes. Parasyk, kaip seksis.
P.S. ar Tavo vaiko forume irgi lankaisi (toks zuikis simpatiskas esi)?
Atsakyti