O maniškė dar nė vartytis nežada, kažin, gal jau pradėti nerimauti, juk jau greitai 6 mėn. bus

O vaikštynės, aš girdėjau, kad dėl pėdučių negerai, o klubiukams kaip tik visai nieko - gi nesusiglaudęs vaikelis būna

QUOTE (ely @ 2004 01 28, 12:51) |
Na ir pasiekimai jūsų, Sesilija ![]() ![]() ![]() O maniškė dar nė vartytis nežada, kažin, gal jau pradėti nerimauti, juk jau greitai 6 mėn. bus ![]() O vaikštynės, aš girdėjau, kad dėl pėdučių negerai, o klubiukams kaip tik visai nieko - gi nesusiglaudęs vaikelis būna ![]() ![]() |
QUOTE (ely @ 2004 01 28, 14:51) |
O maniškė dar nė vartytis nežada, kažin, gal jau pradėti nerimauti, juk jau greitai 6 mėn. bus ![]() |
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 01 31, 11:48) |
SVEIKINAME VAIDAI ![]() Vakar buvo laiminga diena ir musu seimai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 25, 11:51) |
O mane dabar apsilankymas pas ortopeda i depresija varo... Pediatre tik dabar nusiunte mus kad chirurgas apziuretu ![]() ![]() ![]() ![]() Ir echoskopijos nepasiule ![]() Noreciau paklausti VaidosI, kiek kainuoja konsultacija ir echoskopija (be siuntimo) ortopedijos centre, Savanoriu pr??? Ir kadangi mums jau beveik 3 menesiukai, tai jei tikrai to "balniuko" reiks - kankinsimes ilgai ![]() ![]() |