Įkraunama...
Įkraunama...

Klubo sąnariukai

QUOTE (Sesilija @ 2004 02 25, 12:49)
P.S. ar Tavo vaiko forume irgi lankaisi (toks zuikis simpatiskas esi)?

Aha, as Tavo vaiko forume esu tas zuikis, nezinantis ka daryt rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Reikes nuvaziuot i ta ortopedijos centra - sumokesim, bet bent jau aisku bus, ar tikrai reikia g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 25, 09:51)
O mane dabar apsilankymas pas ortopeda i depresija varo...
Pediatre tik dabar nusiunte mus kad chirurgas apziuretu unsure.gif , nors jau beveik 3 menesiai.... Tai nuejome i "Pirmas zingsnis" Kaune.Tai daktaras apziurejo, nieko nesakes atidave gimimo liudijima ir dar kazka unsure.gif O ten pasirodo, freiko pagalvele blink.gif O nepasake nieko - nei kiek nesiot nei ka g.gif
Ir echoskopijos nepasiule sad.gif
Noreciau paklausti VaidosI, kiek kainuoja konsultacija ir echoskopija (be siuntimo) ortopedijos centre, Savanoriu pr???
Ir kadangi mums jau beveik 3 menesiukai, tai jei tikrai to "balniuko" reiks - kankinsimes ilgai unsure.gif sad.gif

Ortopediniame centre be siuntimo konsultacija kainuoja 20 lt. Mes irgi buvome beveik 3 men. kai buvome Klinikose pas ortopeda, tai irgi nieko normaliai nepaiskino reik ir viskas ta freiko pagalvele nesioti, nors man tai labai itartinai pasirode. I ortopedini taip ir neprisiruoseme. Tai dabar vargstame su freiko pagalvele.
Atsakyti
QUOTE (eita @ 2004 02 25, 17:17)
Ortopediniame centre be siuntimo konsultacija kainuoja 20 lt. Mes irgi buvome beveik 3 men. kai buvome Klinikose pas ortopeda, tai irgi nieko normaliai nepaiskino reik ir viskas ta freiko pagalvele nesioti, nors man tai labai itartinai pasirode. I ortopedini taip ir neprisiruoseme. Tai dabar vargstame su freiko pagalvele.

blink.gif tai nenueje i ortopedijos centra ir dejot vaika i ta balniuka blink.gif blink.gif
Mes tai 1ad nueisim pas poliklinikos chirurge, tai tikimes, kad duos siuntima ultragarsui g.gif Jei ne - vaziuosim i ortopedijos centra!!!
Kazkaip noriu isitikint, ar tikrai mano maziui reikia tos freiko pagalveles unsure.gif g.gif Nesinori vaiko 2.gif kankinti siaip sau huh.gif
Atsakyti
o as manau jog tai tik biznis! mad.gif mano dukrai israse,bet kai pamaciau kad israsineja 98proc.vaiku,ko tai labai netikroviskai atrodo. dry.gif 2 ortopedijos centrai,gaminaa bele ka,po to tik iskist nori. mad.gif na netikiu jais nors tu ka! g.gif
Atsakyti
QUOTE (Boni @ 2004 02 25, 18:57)
o as manau jog tai tik biznis! mad.gif mano dukrai israse,bet kai pamaciau kad israsineja 98proc.vaiku,ko tai labai netikroviskai atrodo. dry.gif 2 ortopedijos centrai,gaminaa bele ka,po to tik iskist nori. mad.gif na netikiu jais nors tu ka! g.gif

As irgi nelabai tikiu g.gif Bet ka daryt, kaip isitikint ar is tiesu jos reikia... unsure.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Zanetux, nepergyvenk,jei nereiks, tai nereiks, o jei ir reikes, nera cia taip baisu.... smile.gif

Ortopediniame, kaip jau rase, be siuntimo kainuoja 20 gydytojos konsultacija, o ji pasiuncia daryti echoskopija, kitas kabinetas salia ir nieko nekainuoja, paskui nieko ir nebemoki, tik pirma karta...mes ejome be siuntimo, nes siuntima isnaudojome eidami i klinikas ir lankemes per du daktarus...

I klinikas dar eisime daryti nuotraukos, tikiuosi bus viskas gerai....

Nepergyvenk, ten paziures ir jei nereikes, nedes.....
Atsakyti
huh.gif pirma dukra as gimdziau Vilniuje,tai bent pries 4 metus ten dar nebuvo ortopedijos centro,tai kiek tik draugiu ar kaimyniu gimde-niekam jokiu problemu! thumbup.gif o cia. . .trys kaimynes pagimde,visu vaikams tu kedziu prirase.tai viena nesioja.masazam as ja nesiojau,bet kedes nedesiu ir viskas mad.gif dabar jai 8 men,tuoj ir vaiksciot bandys,ziuresim.sekmes jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Boni @ 2004 02 26, 15:44)
huh.gif pirma dukra as gimdziau Vilniuje,tai bent pries 4 metus ten dar nebuvo ortopedijos centro,tai kiek tik draugiu ar kaimyniu gimde-niekam jokiu problemu! thumbup.gif o cia. . .trys kaimynes pagimde,visu vaikams tu kedziu prirase.tai viena nesioja.masazam as ja nesiojau,bet kedes nedesiu ir viskas mad.gif dabar jai 8 men,tuoj ir vaiksciot bandys,ziuresim.sekmes jums rolleyes.gif

Na, dabar daugiau ir gimsta su displazija....bet manau, kad geriau normaliai leliuka istirk, ir jei reikia dek, nes pakui vaikas luosas bus ir jei mergyte, tai tures problemu gimdant, cia del vaiko,aisku, mamom negrazu, nepatogu, bet pagalvokim apie leliuku ateiti...na ziurek Boni, sekmes jum, duok dieve,kad nereiktu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 26 vasario 2004 - 18:08
Man irgi atrodo cia biznelis. Mums pirma pagalvele buvo nemokama, liepe ateiti po 3 sav. Nuejome po 3 sav. gydytojo nebuvo tik sesele, tai ji pasiule pirkti ta kedute is jos pigiau. Liepe ateiti po 1 men. Jau bus nemokama, nes ji priklauso i menesi 1 nemokama. Tai kodel ji liepe ateiti pirma karta po 3 sav, o paskui po 1 men. Gydytojo nebuvo nei apziurejo, nieko. Buvau nuejusi pas kita specelista tai sake, kad suvedimas normalus. Mums buvo neaisku tik del vieno klubelio.
Atsakyti
NA AS TAI PIRMA KARTA GIRDZIU APIE MOKAMAS,mes pasiemem dvi,bet nereikejo moket.del to ir galvoju jog biznis,nes valstybe finansuoja,tai reik kazka gamint,o kad gamint tai reik kad paklausa butu.paziurekit kaip vedama dokumentacija,viskas ciki.niekas neziuri,kad viskas vaiku saskaita daroma.visur tik babkes babkes. g.gif gal kam ir reikia,bet tikrai ne tokiais mastais.idomu ,yra is vilniaus,siauliu,ar kokio panevezio mamu kad sitaip butu? mad.gif g.gif
Papildyta @ [mergetime]1077818819[/mergetime]
ne nu rimtai,perziurejau,visos is kauno ohmy.gif
Atsakyti
Tai aisku, kai kuriems tikrai reikia nesioti, as nieko nesakau. Bet musu atveju daktaras vaipesi, vaipesi ir nutare, kad reik. Darem nuotrauka, tai vienas klubelis labai nezymiai gal ir matesi. Mano pirmai dukrai irgi taip buvo, bet nereikejo nesioti to balnelio sake placiai vystyti, nesioti pasisodinus ant klubo, tai buvo pries 11 m. ir viskas buvo ok. O dabar visiems tuos balnelius israsineja. Nieko pavargsim liko dar 1,5 men.
Papildyta @ [mergetime]1077819748[/mergetime]
Tikrai ir visos is Kauno g.gif
Atsakyti
mes irgi svietem,tai 5mm paklaida,nors girdejom kad idealiai vienodai ir nebuna.maniske miegojo su ta paduska dvi naktis,tai miegojo ziauriai blogai,tai masaziste sako jog vaikui sitaip ir neuroze gali issivystiti.o kokia jusu poliklinika?musu tai Dainavos. g.gif
Atsakyti