Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

As tai noriu, kad greiciau nuimtu smile.gif nesioju keramikinius ir nuotraukose nieko nesimato, bet vistiek smile.gif o nesioju jau metus ir dar metukus reikes nesioti minimum smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 06 11, 15:47)
Laikui begant as netgi didziavausi breketais  tongue.gif , o ne kompleksavau, tipo "stilius"  biggrin.gif, man atrodo jaunatviska ir grazu, nors ne studente esu  ax.gif

Tai labai gerai jeigu taip thumbup.gif

QUOTE(Daivuxas @ 2007 06 11, 15:50)
As tai noriu, kad greiciau nuimtu smile.gif nesioju keramikinius ir nuotraukose nieko nesimato, bet vistiek smile.gif o nesioju jau metus ir dar metukus reikes nesioti minimum smile.gif  mirksiukas.gif

Įdomu kiek aš vargsiu biggrin.gif Pas mane dantys nėra smarkiai iškrypę, tik priekiniai truputi, bet sukandimas blogas doh.gif
Atsakyti
o pas mane ir kreivi (jau tieseja) ir sakandis labai blogas. Sake dar nezinai ar ji pavyks atstatyti sad.gif
Atsakyti
Mano šešiokmitetis jau porą metų nešioja.Pas jį buvo baisus sąkandis ir dantys labai atsikišę.Dabar pagerėjo gal 70 proc.Tik bjauru,kad be breketų dar visokias nesamones reik nešioti:vienu momentu nakčiai reikėjo tokį klaikų aparatą,kaip apynasrį nešiot sad.gif mad.gif ,o dabar jau pusė metų kažkokias gumytes kasdiena dėtis.Žodžiu,vargas dėl to grožio,bet ką padarysi ,reikia stengtis.
Atsakyti
labas vakaras, noreciau paklausti kur vilniui galima pasidayti panoramine dantu nuotrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 06 11, 19:52)
Mano šešiokmitetis jau porą metų nešioja.Pas jį buvo baisus sąkandis ir dantys labai atsikišę.Dabar pagerėjo gal 70 proc.Tik bjauru,kad be breketų dar visokias nesamones reik nešioti:vienu momentu nakčiai reikėjo tokį klaikų aparatą,kaip apynasrį nešiot sad.gif  mad.gif ,o dabar jau pusė metų kažkokias gumytes kasdiena dėtis.Žodžiu,vargas dėl to grožio,bet ką padarysi  ,reikia stengtis.

Man tas "apynasris" niekuo nepadejo schmoll.gif Tik 700 LT sumokėjau ir nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 12, 11:51)
Man tas "apynasris" niekuo nepadejo schmoll.gif  Tik 700 LT sumokėjau ir nieko blush2.gif

Oho,mes nieko nemokėjom,gal netoks cool.gif
Atsakyti
Su gumytėm man jokio vargo nebuvo. Tik pirmom dienom truputuką dantukai jautrūs buvo. gal apie 5 mėn panešiojau, tapo kaip ir gyvenimo (naktinio) dalim.
Man greit breketukus nums, gal kas galit papasakot koks jausmas kai ima juos nuo dantukų? kažkaip kai netyčia jiem man lūžinėdavo net nepajusdavau nieko, bet kaip bus kai visus nuims.... net neįsivaizduoju savęs be breketų dabar, bet labai laukiu to momento kai galėsiu holivudine šypsena šypsotis. Iki to džiaugsmelio man dar dvi savaitėlės. negaliu sulaukt...
Atsakyti
blansyte,2007 06 12, 17:06
Oho,mes nieko nemokėjom,gal netoks cool.gif
Gal vaikams iki 14 m. nemokamai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 06 12, 19:46)
Gal vaikams iki 14 m. nemokamai  g.gif ?

Čia turbūt priklauso nuo įstaigos, bet man atrodo, kad daugelyje visiem vienodai (nepriklausomai nuo amžiaus) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Greitai ir aš jungsiuosi į breketininkų būrį, apsisprendžiau dėtis, tikiuosi kad jie man padės, nes labai gilus sąkandis ir priekiniai, tiksliau vienas dantis daugiau, atsikišę g.gif gydytojas sakė kad apie porą metų reiks nešioti rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai reiks nešioti 1.5 metų, bet dar reiks ir du sveikus dantis rauti fear.gif cray.gif
Atsakyti