Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Kriste_ @ 2007 03 08, 17:56)
pvzx ar galima isimoketi dalimis nezinau neina man sustaupyti ir tiek  rolleyes.gif

Galima išsiimti EGO kortelę banke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sklinika: 09 kovo 2007 - 09:26
QUOTE(Enita @ 2007 03 08, 19:04)
Lietuvoje irgi tokius deda, tai nėra tokia jau didelė naujiena, yra jau ir naujesnių metodų.
Rekomenduoju Ortodontijos centrą (pati ten dėjaus - www.ortodontijoscentras.lt) arba KMUK Ortodontijos kliniką (tik ten eilės gana ilgos kaip ir daugumoj valstybinių įstaigų). Dėl breketų dėjimosi išsimokėtinai, tai kai kuriuose klinikose įmanoma, taikomas toks atsiskaitymo būdas.

o kokian daktare ortodontijos centre tau dejo ? kad gera butu rolleyes.gif nu gal ten viso geros g.gif reik rimtai cia uzisiimti nes vis atidelioju atidelioju o taip noriu tiesiu dantuku labai noriu rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Kriste_,2007 03 10, 11:56]
o kokian daktare ortodontijos centre tau dejo ? kad gera butu rolleyes.gif nu gal ten viso geros g.gif reik rimtai cia uzisiimti nes vis atidelioju atidelioju o taip noriu tiesiu dantuku labai noriu rolleyes.gif
ir dar kiek pradziai kainuoja? ar cia priklauso nuo dantuku jei visrsuj ir apacioj dedasi kiek kainuotu ?
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 05, 17:06)
http://www.damonbraces.com/
nueikit i šitą puslapiuką pažiet,ten ant to video apačioj.Ar girdejot ką nors apie tai?kazkokia nauja technika,lt kogero dar nėra verysad.gif sako nereikia raut dantų ir šiaip kitokia technika nei paprastų briketų,nestumia danties iš savo vietos,laukiu atsiliepimų... rolleyes.gif

Ortodontijos centre, kur Enita rase, maciau lankstinuksus su sitais breketais, manau, kad ten juos ir deda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as ir nesiojau breketus beveik du metus ir pataise tiesiog nuostabiai ,dabar jau liepa bus 2 metai,kai juos nueme smile.gif Kankinausi uztai dabar labai dizaugiuosi,tik va susidomejau,ar gali dantys grizti i pradine padeti?Net ir nesiojant ploksteles?Nes pastebejau kad vienoj pusej dantys truputi grizta,nors nedaug bet vis tiek neramu unsure.gif Gal kas turit informacijos?Aciu smile.gif
Beje,man taise sakandi (apatinis zandiklauis buvo auksciau virsutinio) ir siek tiek dantu tiesuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 16 kovo 2007 - 22:04
as irgi nesiojau breketus. buvo issitiesine dantukai, bet poto per mazai nesiojau plokstele ir jie vel biskuti issikreivino (nedaug bet vistiek nesmagu)..
O siaip dabar pagaliau ir lietuvoje atsirado tokie persisvieciantys breketai, issisiepus atrodo lyg tiesiog su plokstele butum. gaila nebuvo kai as nesiojau smile.gif
Atsakyti
[quote=Kriste_,2007 03 10, 11:59]
reik rimtai cia uzisiimti nes vis atidelioju atidelioju o taip noriu tiesiu dantuku labai noriu rolleyes.gif
Papildyta:

As tai visiems norintiems nesioti breketus ir tiesinti dantukus patarciau kad darytumet tai kuo greiciau, as pati gailiuosi kad anksciau sio reikalo neatlikau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lamia @ 2007 04 09, 12:56)
as irgi nesiojau breketus. buvo issitiesine dantukai, bet poto per mazai nesiojau plokstele ir jie vel biskuti issikreivino (nedaug bet vistiek nesmagu)..

Gal gali papasakot placiau, kiek nesiojai breketus, kiek nesiojai plokstele, ir po kiek laiko pradejo kraipytis, koki sprendima priime gydytoja, mane labai domina nes ir man panasiai atsitiko, nors plokstele nesiojau saziningai 4u.gif
Atsakyti
kas cia klause apie Damon Braces, tai vat as juos susidejus.. Damon 2 system. Kol kas tik 3 menesiai, bet jauuu issisiepus fotkinuos:)) mano problema - per smulkus zandikauliai ir gilus sakandis, del to dantys ir kreivi, ir blogai pasikreipe, per daug i prieki, zodziu, problemu kiek tik nori. sake daktare,gal nori operuotis zandikauli apatini, sakiau, kad gal aciu, jau kaip nors isgyvensiu ir be operacijos:)) tai va zodziu, man patare detis Damon, nes su iprastais reiktu traukti 4 dantis ir tai dar neaisku, ar ka gelbetu.. esme tame (kuo, beje, isitikinau pries pora dienu apsilankiusi pas daktare), kad sitie breketai modeliuoja pati zandikauli, t.y. mano atveju ji plecia.. gal ten is tikruju milimetru reikalas, bet man paciai atrodo kaip stebuklas - regis, vietos dantims ne su ziburiu nerastum, o kazkaip lyginasi, virsus jau beveik tobulai atrodo, ir dar yra uz iltiniu po pora milimetru "kelionems".. dar tas jauciasi sukandimu - mokausi is naujo kasti ir sukasti, nes kazkaip nebepatogu, norisi, kad atgal vaziuotu apatinis zandikaulis, kaip ipratusi, bet patogiau, kai labiau prieky.. zodziu, ka norejau pasakyt, tai kad esu visiskai patenkinta kol kas, nes matau ir jauciu rezultatus:) ir labai greitai.. aisku, kaina atitinkama - zandikauliui 2000lt.. antra vertus, vizitai pas gydytoja man kas 10 savaiciu tik, t.y. galiu ir kas 3 menesius eiti (tas labai patogu, galiu visokius darbus laisvai planuotis), ir nereikia moketi uz visokias gumytes ar ka ten. pastaraji karta isvis nereikejo moketi. ir dar tikiuosi, kad man dantuku traukt ir nereikes (sake, del visa ko pasilieka tokia galimybe, pagal situacija), kol kas viskas labai gerai einasi. biggrin.gif
o del visokiu keramikiniu tai labai skeptiskai ziuri. sake, metaliniai patikimesni, trumpiau nesiot ir siaip tiesiog geresni
Atsakyti
Prisipazinsiu, kad visos temos neskaiciau, todel gal ir buvo jau kalbeta, bet noriu paklaust. Kas dejosi neseniai breketus, gal galetu rekomenduot Vilniuje odontologijos klinika....Labai noriu uzsideti breketus ant apatiniu dantuku, bet net neisivaizduoju kur kreiptis, kad kaina nebutu milziniska, nes moket daugiau negu 1000 nelabai galiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 04 22, 16:35)
Prisipazinsiu, kad visos temos neskaiciau, todel gal ir buvo jau kalbeta, bet noriu paklaust. Kas dejosi neseniai breketus, gal galetu rekomenduot Vilniuje odontologijos klinika....Labai noriu uzsideti breketus ant apatiniu dantuku, bet net neisivaizduoju kur kreiptis, kad kaina nebutu milziniska, nes moket daugiau negu 1000 nelabai galiu... ax.gif

Breketininkiu pokalbiuose pirmame psl. yra visas sarasiukas gydytoju su rekomendacijomis.
Deje, nelabai gausis iki 1000 Lt., o ar uztenka tik ant apatiniu dantuku - taip pat turi nuspresti gydytojas, paprastai reikia koreguoti sakandi ir deti breketus ir virsuje ir apacioje mirksiukas.gif
Beje, jei esi moksleive ar studente, tai gal ir pavyktu uz maziau prasisukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 22 balandžio 2007 - 16:18
Na as nesioju keramikinius ant virsutinio zandikaulio, o ant apatinio metalinius ir jokio skirtumonejauciu smile.gif tik liux kad nuotraukose sypsena atrodo liux:) man permatomi patinka smile.gif man trauke 2 virsutinius dantukus, nes apatinis zandikaulis mazas ir gilus. Ziuresim kaip gydymas eisis toliau smile.gif o del Damon braces nieko negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 04 22, 17:17)
Breketininkiu pokalbiuose pirmame psl. yra visas sarasiukas gydytoju su rekomendacijomis.
Deje, nelabai gausis iki 1000 Lt., o ar uztenka tik ant apatiniu dantuku - taip pat turi nuspresti gydytojas, paprastai reikia koreguoti sakandi ir deti breketus ir virsuje ir apacioje  mirksiukas.gif
Beje, jei esi moksleive ar studente, tai gal ir pavyktu uz maziau prasisukti  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Esu studente, bet studentauti liko tik menuo, kol darba apsiginsiu, taip kad jau velu turbut pasinaudot bus biggrin.gif
Atsakyti
Na as ir esu studente, bet nuolaideliu niekur negavau smile.gif
Atsakyti