kas cia klause apie Damon Braces, tai vat as juos susidejus.. Damon 2 system. Kol kas tik 3 menesiai, bet jauuu issisiepus fotkinuos:)) mano problema - per smulkus zandikauliai ir gilus sakandis, del to dantys ir kreivi, ir blogai pasikreipe, per daug i prieki, zodziu, problemu kiek tik nori. sake daktare,gal nori operuotis zandikauli apatini, sakiau, kad gal aciu, jau kaip nors isgyvensiu ir be operacijos:)) tai va zodziu, man patare detis Damon, nes su iprastais reiktu traukti 4 dantis ir tai dar neaisku, ar ka gelbetu.. esme tame (kuo, beje, isitikinau pries pora dienu apsilankiusi pas daktare), kad sitie breketai modeliuoja pati zandikauli, t.y. mano atveju ji plecia.. gal ten is tikruju milimetru reikalas, bet man paciai atrodo kaip stebuklas - regis, vietos dantims ne su ziburiu nerastum, o kazkaip lyginasi, virsus jau beveik tobulai atrodo, ir dar yra uz iltiniu po pora milimetru "kelionems".. dar tas jauciasi sukandimu - mokausi is naujo kasti ir sukasti, nes kazkaip nebepatogu, norisi, kad atgal vaziuotu apatinis zandikaulis, kaip ipratusi, bet patogiau, kai labiau prieky.. zodziu, ka norejau pasakyt, tai kad esu visiskai patenkinta kol kas, nes matau ir jauciu rezultatus:) ir labai greitai.. aisku, kaina atitinkama - zandikauliui 2000lt.. antra vertus, vizitai pas gydytoja man kas 10 savaiciu tik, t.y. galiu ir kas 3 menesius eiti (tas labai patogu, galiu visokius darbus laisvai planuotis), ir nereikia moketi uz visokias gumytes ar ka ten. pastaraji karta isvis nereikejo moketi. ir dar tikiuosi, kad man dantuku traukt ir nereikes (sake, del visa ko pasilieka tokia galimybe, pagal situacija), kol kas viskas labai gerai einasi.
o del visokiu keramikiniu tai labai skeptiskai ziuri. sake, metaliniai patikimesni, trumpiau nesiot ir siaip tiesiog geresni