Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Meinarda, sveika prisijungus (na .. dar 10 dienu tau iki pilno prisijungimo, bet vis tiek priimam) smile.gif gali drasiai ispudzhiais dalintis chia su visom ir visos dalinsis su tavim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 12:23)
Sveikute,
spalio 18 diena ir as deduosi breketus. siaip pas mane dantukai lygus, grazus, bet truputi priekiniai i prieki istumpti su liezuviu tai bandysiu atstatyti  smile.gif
tiesa, galvoju virsutinius deti skaidrius, kad maziau butu matomi.

kaip ir dauguma gyvenu anglijoje, bet kadangi skraidau i lietuva kas 3-4 savaites, tai man lietuvoj labiau apsimoka. kam idomu tai galiu pasakyti, kad anglijoj patys paprasciausi breketai  vaikams iki 18 tas malonumas nekainuoja, bet kadangi man jau seniai ne 18  unsure.gif tai patys paprasciausi breketai kainuotunuo 3500 poundu, sakyciau brangoka  blink.gif

gal atsirastu kuri supermama, kuri irgi si menesi breketus dedasi, ar neseniai susidejo? noreciau palaikyti rysi ir dalintis ispudziais. Si skyreli uzsiprenumeruoju, taip, kad tikiuosi mane priimsite i savo buri  4u.gif

Sveika prisijungusi! Pas koki gydytoje eisi? Galiu dar kai ka paklausti blush2.gif Kodel tu taip daznai skraidai i Lietuva? As jau gyvenau Londone, ir vel planuoju ten grizti, kai dantukus sutvarkysiu ax.gif
Atsakyti
labai malonu, kad priimate 4u.gif
londone gyvenu 9 metai, bet va jau treti metai lietuvoj studijuoju, taip, kad skraidau i paskaitas smile.gif ir kadangi 2,5 metai studiju liko, sumasciau, kad reikia per tuos metus kol skraidysiu susitvarkyti dantis ax.gif

o desius Savanoriu 60, kaune
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 13:12)
labai malonu, kad priimate  4u.gif
londone gyvenu 9 metai, bet va jau treti metai lietuvoj studijuoju, taip, kad skraidau i paskaitas  smile.gif ir kadangi 2,5 metai studiju liko, sumasciau, kad reikia per tuos metus kol skraidysiu susitvarkyti dantis  ax.gif

o desius Savanoriu 60, kaune

Tai gal pas Dalia Latkauskiene ? g.gif Ji ten dirba, maciau internetiniame puslapyje.
Atsakyti
ne, ne pas sita, pas Rasa Damusiene
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 18:58)
ne, ne pas sita, pas Rasa Damusiene

Aš irgi pas šitą ortodontę tvarkausi dantis thumbup.gif
Atsakyti
Labai maloni moteriske thumbup.gif

klausykit, o kai uzdeda briketus ar jautete koki skausma, ar labai nemalonu burnoj su svetinmukiais?
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 22:49)
Labai maloni moteriske  thumbup.gif

klausykit, o kai uzdeda briketus ar jautete koki skausma, ar labai nemalonu burnoj su svetinmukiais?

NA, kai man uzdejo breketus, tai tesiog buvo keista, gal truputi nepatogu suciaupti lupas biggrin.gif Bet tas jausmas greitai dingo, o galutinai pripratau po kokios savaites thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tuos dantukus valytis reikes? kazkaip tai nepasiteiravau odontologes, o dabar visokiu klausimu iskyla doh.gif

o ar nepagelsta dantys nuo tu metalu?
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 23:07)
o kaip tuos dantukus valytis reikes? kazkaip tai nepasiteiravau odontologes, o dabar visokiu klausimu iskyla  doh.gif

o ar nepagelsta dantys nuo tu metalu?

Nusipirksi specialius sepetelius ie ismoksi valyti dantukus, tikrai tau gydytoja viska paaiskins, man net sepetuka parode, ir pasake, kad vaistinese visur ju yra ir viskas. Nepergyvenk, viskas bus gerai thumbup.gif Man tai net truputi pasvesejo dantis net, nes dazniau valyti reikia, po kiekvieno valgio! Ir pas burnos higienista reguliariai lankitis, tai nemanau,kad turetu pagelsti, bent jau tikrai ne nuo metalo.
Atsakyti
na tai cool tada thumbup.gif dekui uz info

Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2007 10 08, 23:35)
na tai cool tada  thumbup.gif dekui uz info

Visada prasom smile.gif Sekmes mirksiukas.gif Kai uzdes breketus, parasyk butinai cia mums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 08 spalio 2007 - 22:47