Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(vaitulevice @ 2007 10 12, 13:02)
Linkiu stiprybės pirmąją dieną, kai uždės breketus. Kai prisimenu, kaip aš jaučiausi pirmąjį vakarą, kai man uždėjo, tai net baisu darosi. Ašaros kaip pupos byrėjo, buvau netgi suabejojusi savo sprendimu. Išsigandusi buvau, galvojau, jei man kiekvieną mėnesį kai tik paverš taip skaudės - išprotėsiu. Bet pats baisiausias yra tas pirmųjų dienų skausmas, paskui - vienas juokas. Todėl laikykis: net nepajusi, kaip greitai tas laikas prabėgs, nuims tau tuos geležis ir puikuosiesi nuostabia šypsena. Visos kančios to vertos  biggrin.gif

Ačiū labai už palaikančius žodžius 4u.gif O kad tikrai skaudės, tai tikiu, nes jau dabar uždėtos gumelės tarp krūminių dantų duoda apie save žinot - jau taip nemalonu su jom, taip dantukus maudžia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2007 10 12, 16:59)
Ačiū labai už palaikančius žodžius  4u.gif O kad tikrai skaudės, tai tikiu, nes jau dabar uždėtos gumelės tarp krūminių dantų duoda apie save žinot - jau taip nemalonu su jom, taip dantukus maudžia...  verysad.gif

man ir tas pats..tai jau dabar skauda kaip kramtau bigsmile.gif o kas bus ,kai antradienį uždės tuos breketus doh.gif
Atsakyti
nieko baisaus nebus .. pamatysit smile.gif tiesiog patapsit breketuotos
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2007 10 12, 15:59)
Ačiū labai už palaikančius žodžius  4u.gif O kad tikrai skaudės, tai tikiu, nes jau dabar uždėtos gumelės tarp krūminių dantų duoda apie save žinot - jau taip nemalonu su jom, taip dantukus maudžia...  verysad.gif

QUOTE(vilminė @ 2007 10 12, 16:09)
man ir tas pats..tai jau dabar skauda kaip kramtau bigsmile.gif  o kas bus ,kai antradienį uždės tuos breketus doh.gif

beje, kiek girdejau is mergaiciu (man paciai nedejo tu gumyciu i kruminiu dantu tarpus), kad jos yra skausmingesnes, nei skausmas nuo breketu 4u.gif ar paguodziau? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 10 12, 17:09)
man ir tas pats..tai jau dabar skauda kaip kramtau bigsmile.gif  o kas bus ,kai antradienį uždės tuos breketus doh.gif

Paprašyk, kad gydytoja patartų kokius vaistus nuo skausmo. Jei tikrai skaudės, manau, kvaila būtų kentėti. Turėtų bent šiek tiek palengvinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 10 12, 17:40)
beje, kiek girdejau is mergaiciu (man paciai nedejo tu gumyciu i kruminiu dantu tarpus), kad jos yra skausmingesnes, nei skausmas nuo breketu  4u.gif ar paguodziau?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Tikrai paguodei smile.gif
Atsakyti
jau pasakojau savo istorija, bet pasikartosiu, apacioje man dejo viena gumyte, virsuje dvi.. bet virsuje kazkodel nejauciau skausmo, tik apacioj.. tai va, kadangi man nieks nepasake kad skaudes, as ir nesupratau kas darosi, nu tiksliau supratau, bet klaidingai.. sugalvojau kad kazkur ten kruminis dantukas pagedo ir del to man skauda biggrin.gif pries breketus kaip zinom reikia visas skyles susitvarkyt, tai as ir nubegau, sakau ten kazkur yra skyle, stomatologe sako kad nera.. taip ji ir paleido mane su skaudanciu dantim.. isejau ir spjaudziausi, ot kiaura stomatologe galvoju, nors pilnai ja pasitikejau, nes pas ja lankausi nuo kokiu 10metu.. tik po kiek laiko issiaiskinau, kad kiaura ne mano stomatologe o as pati laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 10 13, 15:50)
jau pasakojau savo istorija, bet pasikartosiu, apacioje man dejo viena gumyte, virsuje dvi.. bet virsuje kazkodel nejauciau skausmo, tik apacioj.. tai va, kadangi man nieks nepasake kad skaudes, as ir nesupratau kas darosi, nu tiksliau supratau, bet klaidingai.. sugalvojau kad kazkur ten kruminis dantukas pagedo ir del to man skauda  biggrin.gif  pries breketus kaip zinom reikia visas skyles susitvarkyt, tai as ir nubegau, sakau ten kazkur yra skyle, stomatologe sako kad nera.. taip ji ir paleido mane su skaudanciu dantim.. isejau ir spjaudziausi, ot kiaura stomatologe galvoju, nors pilnai ja pasitikejau, nes pas ja lankausi nuo kokiu 10metu.. tik po kiek laiko issiaiskinau, kad kiaura ne mano stomatologe o as pati laugh.gif

lotuliukas.gif tikrai juokinga istorija lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar galetu man kas pasakyti kas tie beligaturinia breketai? blush2.gif
Atsakyti
Jau radau intormacija apie juos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 18 spalio 2007 - 13:19
Sveikute, Linetė! Kaip tu siadien laikaisi? Gal jau ir apacioje uzdejo breketus?
Atsakyti
[quote=Meinarda,2007 10 08, 22:49]
Labai maloni moteriske thumbup.gif

as ir pas ja(R.Damušiene) i konsultacija eisiu speju pas ja ir desiuos, o kainu nepasake tau? gal bent apytiksliai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 20 spalio 2007 - 21:27