http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
dar tokius nematytus radau.... bet jau startine kaina.....
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 01, 19:33)
taigi limituotas leidimas plius kolekcinis egzempliorius

QUOTE(sfera @ 2007 12 01, 17:36)
taigi limituotas leidimas plius kolekcinis egzempliorius
cia jau speju kainyte bus ogogogo 

reiktu paziuret kada baigsis aukcionas kiek pakilo
Ačiū sfera už naujus namučius.
Žiūriu aptarinėjat aukcionuose parduodamus senuosius Guerlain kvepalus. Na, dėl kvepinimosi tai manau jau nelabai pavyks,
čia daugiau iš kolekcionieriškos aistros tokie pinigai mokami, iš fanatiško susižavėjimo Guerlain kvepalais. Panašiai kaip kokį antikinį pauošalą aukcione pardavinėtų, kad ir parudijusį, tokį kuriuo gal jau ir nepasipuoši, bet jo istorija ir autentiškumas yra visa vertė.
Dėkui, gali būti kad kažkas panašaus, reiks dar pažiūrėt kartą. Nors aš paskui pradėjau galvot, kad gal ten tas vaikinas, kai jie prasilenkė, jai už drabužio kraštelio pagriebė.

Žiūriu aptarinėjat aukcionuose parduodamus senuosius Guerlain kvepalus. Na, dėl kvepinimosi tai manau jau nelabai pavyks,

QUOTE(sfera @ 2007 12 01, 00:04)
dolce-vitai, kai tik ikurei tema (va dabar skaitau)klausei apie schalimar klipuka ka rankose laiko moteris kai prasilenkia su vyru- mano manymu ji laiko raudonos rozes pumpura o paskui paskleidzia ziedlapius 

Dėkui, gali būti kad kažkas panašaus, reiks dar pažiūrėt kartą. Nors aš paskui pradėjau galvot, kad gal ten tas vaikinas, kai jie prasilenkė, jai už drabužio kraštelio pagriebė.

Beje, sfera, praeitoj temoj skaičiau kad įsigijai Shalimar, tai sveikinu.
Ko gero supratau, dėl ko man L'Heure Bleue vyšnios (ar vyšnių kauliukai) jaučiasi. Taigi greičiausiai dėl heliotropo - jis gi įeina į sudėtį.
O biologė kažkada pasakojo kad būtent jis ir suteikia tokį prieskonį.
O dabar merginos, klausimas: ar visos jau uostėt L'Heure Bleue? Jei ne, tai paskubėkit, kol dar testeris Vilniaus Diddžiojoje Kristianoje yra. Nes kvepalai kaip žinia išpirkti, naujų atrodo nežada atvežti, tai greitu laiko ir testerio gali nebelikti. O gal jau ir nebėra?
Kaip ten reikalai su juo F_A?

Ko gero supratau, dėl ko man L'Heure Bleue vyšnios (ar vyšnių kauliukai) jaučiasi. Taigi greičiausiai dėl heliotropo - jis gi įeina į sudėtį.

O dabar merginos, klausimas: ar visos jau uostėt L'Heure Bleue? Jei ne, tai paskubėkit, kol dar testeris Vilniaus Diddžiojoje Kristianoje yra. Nes kvepalai kaip žinia išpirkti, naujų atrodo nežada atvežti, tai greitu laiko ir testerio gali nebelikti. O gal jau ir nebėra?

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 03, 09:34)
Beje, sfera, praeitoj temoj skaičiau kad įsigijai Shalimar, tai sveikinu.
O biologė kažkada pasakojo kad būtent jis ir suteikia tokį prieskonį.
Kaip ten reikalai su juo F_A? 

as neuosciau ir speju kad neteks

na pagaliau turiu savo schalimar
labai nustebau kai man padave didziuli 90 ml sloika
o palyginus kiek as mokejau tai kaina juokinga
dabar kvepiu tikrais rytietiskais salduminais ir merginos galiu drasiai sakyti sis kvapas tapo mano sekmes zenklu

dabar kvepiu tikrais rytietiskais salduminais ir merginos galiu drasiai sakyti sis kvapas tapo mano sekmes zenklu

QUOTE(sfera @ 2007 12 03, 20:20)
na pagaliau turiu savo schalimar
labai nustebau kai man padave didziuli 90 ml sloika
o palyginus kiek as mokejau tai kaina juokinga

labai jau tu čia

QUOTE(sfera @ 2007 12 03, 23:02)
tai tada ismok rasyti shalimar, o ne schalimar, champs elysees, o ne schamps elyze, nes labai jau akis bado

QUOTE(katalike @ 2007 12 04, 00:51)
tai tada ismok rasyti shalimar, o ne schalimar, champs elysees, o ne schamps elyze, nes labai jau akis bado
as cia ne piktai 

butinai ismoksiu pazadu