Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
dar tokius nematytus radau.... bet jau startine kaina.....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 01, 19:33)
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
dar tokius  nematytus radau.... bet jau startine kaina.....

taigi limituotas leidimas plius kolekcinis egzempliorius wub.gif cia jau speju kainyte bus ogogogo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 01, 17:36)
taigi limituotas leidimas plius kolekcinis egzempliorius  wub.gif cia jau speju kainyte bus ogogogo doh.gif

reiktu paziuret kada baigsis aukcionas kiek pakilo
Atsakyti
Ačiū sfera už naujus namučius. 4u.gif
Žiūriu aptarinėjat aukcionuose parduodamus senuosius Guerlain kvepalus. Na, dėl kvepinimosi tai manau jau nelabai pavyks, ax.gif čia daugiau iš kolekcionieriškos aistros tokie pinigai mokami, iš fanatiško susižavėjimo Guerlain kvepalais. Panašiai kaip kokį antikinį pauošalą aukcione pardavinėtų, kad ir parudijusį, tokį kuriuo gal jau ir nepasipuoši, bet jo istorija ir autentiškumas yra visa vertė. rolleyes.gif
QUOTE(sfera @ 2007 12 01, 00:04)
dolce-vitai, kai tik ikurei tema (va dabar skaitau)klausei apie schalimar klipuka ka rankose laiko moteris kai prasilenkia su vyru- mano manymu ji laiko raudonos rozes pumpura o paskui paskleidzia ziedlapius  bigsmile.gif

Dėkui, gali būti kad kažkas panašaus, reiks dar pažiūrėt kartą. Nors aš paskui pradėjau galvot, kad gal ten tas vaikinas, kai jie prasilenkė, jai už drabužio kraštelio pagriebė. tongue.gif
Atsakyti
Beje, sfera, praeitoj temoj skaičiau kad įsigijai Shalimar, tai sveikinu. 4u.gif thumbup.gif

Ko gero supratau, dėl ko man L'Heure Bleue vyšnios (ar vyšnių kauliukai) jaučiasi. Taigi greičiausiai dėl heliotropo - jis gi įeina į sudėtį. rolleyes.gif O biologė kažkada pasakojo kad būtent jis ir suteikia tokį prieskonį. ax.gif

O dabar merginos, klausimas: ar visos jau uostėt L'Heure Bleue? Jei ne, tai paskubėkit, kol dar testeris Vilniaus Diddžiojoje Kristianoje yra. Nes kvepalai kaip žinia išpirkti, naujų atrodo nežada atvežti, tai greitu laiko ir testerio gali nebelikti. O gal jau ir nebėra? g.gif Kaip ten reikalai su juo F_A? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 03 gruodžio 2007 - 07:35
Atsakau: L'Heure Bleue neuosčiau, bet labai tikiuosi, kad į susitikimą atsineši ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 03, 09:34)
Beje, sfera, praeitoj temoj skaičiau kad įsigijai Shalimar, tai sveikinu. 4u.gif  thumbup.gif

Ko gero supratau, dėl ko man L'Heure Bleue vyšnios (ar vyšnių kauliukai) jaučiasi. Taigi greičiausiai dėl heliotropo - jis gi įeina į sudėtį. rolleyes.gif O biologė kažkada pasakojo kad būtent jis ir suteikia tokį prieskonį. ax.gif

O dabar merginos, klausimas: ar visos jau uostėt L'Heure Bleue? Jei ne, tai paskubėkit, kol dar testeris Vilniaus Diddžiojoje Kristianoje yra. Nes kvepalai kaip žinia išpirkti, naujų atrodo nežada atvežti, tai greitu laiko ir testerio gali nebelikti. O gal jau ir nebėra? g.gif  Kaip ten reikalai su juo F_A? mirksiukas.gif

wub.gif taip neatsilaikiau ir nusipirkau sendien vakare pasiimsiu. asgi kaip durne nusipirkau mk kvepalus jorney ir po savaites susypikau su kvepalais blink.gif doh.gif ir tada pasizadejau sau daugiau platinamu per katalogus kvepalu nepirkti schmoll.gif

as neuosciau ir speju kad neteks verysad.gif
Atsakyti
na pagaliau turiu savo schalimar wub.gif labai nustebau kai man padave didziuli 90 ml sloika blink.gif doh.gif o palyginus kiek as mokejau tai kaina juokinga blink.gif

dabar kvepiu tikrais rytietiskais salduminais ir merginos galiu drasiai sakyti sis kvapas tapo mano sekmes zenklu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 03, 20:20)
na pagaliau turiu savo schalimar  wub.gif labai nustebau kai man padave didziuli 90 ml sloika  blink.gif  doh.gif  o palyginus kiek as mokejau tai kaina juokinga  blink.gif 

dabar kvepiu tikrais rytietiskais salduminais ir merginos galiu drasiai sakyti sis kvapas tapo mano sekmes zenklu  wub.gif

labai jau tu čia wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 03, 23:52)
labai jau tu čia wub.gif

wub.gif nes dievinu sita kvapa
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 03, 23:02)
wub.gif nes dievinu sita kvapa

tai tada ismok rasyti shalimar, o ne schalimar, champs elysees, o ne schamps elyze, nes labai jau akis bado blush2.gif as cia ne piktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 04, 00:51)
tai tada ismok rasyti shalimar, o ne schalimar, champs elysees, o ne schamps elyze, nes labai jau akis bado blush2.gif as cia ne piktai 4u.gif

butinai ismoksiu pazadu blush2.gif
Atsakyti