Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Kelsey @ 2008 05 03, 22:17)
paneles, o tu insolence yra dvi rusys? insolence ir my insolence? ar as cia kazka maisau? smile.gif lyg ir tokie buvo sarmoj g.gif

Jep rolleyes.gif .
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 03, 22:33)

dekui. tai tie antri yra my insolence? patiko man jie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 03 gegužės 2008 - 21:52
QUOTE(Kelsey @ 2008 05 03, 22:51)
dekui. tai tie antri yra my insolence? patiko man jie  wub.gif

Aha, tie antrieji 4u.gif
Atsakyti
Ilgąjį savaitgalį "ganiausi" po "duty free" kvepalų skyrius smile.gif
Išuosčiau visas rastas Guerlain Aqua Allegoria's. Labiausiai patiko Herba Fresca ir Laurier-Reglisse (kažkurių iš šių visai norėčiau sau, abu kvapai man pasirodė šiek tiek panašūs - gaivios, šaltos žolytės, kvepia ankstyvu rasotu rytu sodyboje smile.gif ).
Deja, ne visas teko išbandyti (pvz. nebuvo Lilia Bella , kurios turiu nedidelį atomaizerį ir tikrai nugriebčiau didelį buteliuką iš gilios meilės pakalnutėms), taip pat neradau Winter Delice - šių nesu bandžiusi, net kvapo nežinau, o aprašymas gana viliojantis atrodo verysad.gif Užpurkšta ant riešo Grosellina pradėjo erzinti po kurio laiko blink.gif
Visos kitos allegorijos nepaliko gilesnio įspūdžio g.gif Dar jei būtų mažesniais kiekiais, gal ir būčiau "nukovusi" kurią nors, bet visos allegorijos - min po 75 ml, kurių man tikrai būtų per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 05, 22:25)
Užpurkšta ant riešo Grosellina pradėjo erzinti po kurio laiko  blink.gif

Man atsitiko lygiai tas pats. Iš pradžių tokia maloni rūgštelė, lyg kartumėlis šalia, o paskui išlindo kažkas, kas labai erzino. Bet jau senokai testavau. Gal ir pasikeistų nuomonė.
Atsakyti
O man Grosselina patinka, tikrai malonios uogytės gėlytės, labai nepretenzingos sakyčiau. Bet deja labai nepatvarus kvapas. Net karštai dienelei norisi kažko ilgiau ir stirpiau kvepiančio ( dėl to, kad mėgstu stiprius ryškius kvapus).
Atsakyti
O tu parodyk alegoriją, kuri būtų pretenzinga.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 06, 11:57)

Man tai visos per švelnios ir per lengvos, kas nėra blogai, bet pvz. Pamplelune kai kam katinais negerai kvepia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 06, 10:57)

Anisia Bella. Bet čia tik man taip, nes negaliu pakęst anyžių doh.gif O Mentafollia man išvis neužuodžiama. Pirmas įspūdis - Orbit kramtukė, o antras - vanduo iš čiaupo.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 06, 12:02)
Man tai visos per švelnios ir per lengvos, kas nėra blogai,  bet pvz. Pamplelune kai kam  katinais negerai kvepia.  lotuliukas.gif

Apie katinus dar negirdėjau. Žinau, kad kai kam "kvepia" prakaitu. O man labai skanūs greipfrutai - tokie kartūs, kartūs. Gaila tik, kad greitai krenta.

Šiaip su alegorijomis aš draugauju tik miniukų pavidalu. Viedro nė vienos neįveikčiau schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti