Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

Tex. Ajdama atsinešk alaus bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien pratestavau Guerlain Mahora..
Labai primena man Jean Paul Gaultier "Fragile"..

O kas gal zinot, kodel Guerlain Jicky kvepalai yra Perfume De Toilette vietoj Eau de Parfum???

Nesu susidurusi su Perfume De Toilette.

Is tos pacios Jicky serijos yra Eau De Toilette.. Tai vadinasi Perfume De Toilette and Eau de Toilette ne tas pats..

Internete nerandu aiskaus atsakymo..
Atsakyti
g.gif

Radau paaiskinima: "You may also see the term Parfum de Toilette. Most companies use this term to describe a concentration that is either the same as Eau De Parfum, or between Eau De Parfum and Parfum. Other companies use the term to describe an Eau De Toilette concentration."

Bet kodel visi kiti Guerlain kvepalai yra Eau De Parfum, o butent Jicky Perfume De Toilette..

Kaip suprantu, galbut, del didesnes kvepalu koncentracijos nei kituose EDP, kuriuos Guerlain sukure...

Nes Guerlain turi Eau De Toilette..

Susipainiojau..
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 04 24, 15:06)
Siandien pratestavau Guerlain Mahora..
Labai primena man Jean Paul Gaultier "Fragile"..

Praejo apie valanda laiko ir Mahoros kvapas absoliuciai pasikeite ir dabar tikrai neprimena Jean Paul Gaultier "Fragile"..

Atsakyti
eliziejaus laukai nebus per "stiprus" (cia ne sunkumo prasme..) jaunai damai (22). pati uoste, sako, kad patinka..nezinau, ar tokius dovanot ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 27 balandžio 2008 - 09:25
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 27, 10:25)
eliziejaus laukai nebus per "stiprus" (cia ne sunkumo prasme..) jaunai damai (22). pati uoste, sako, kad patinka..nezinau, ar tokius dovanot ar ne g.gif

del amziaus ir sunkumo tai tikrai ne. EL man taip tik yra jaunatviski, o tokiai panelei isvis puikiai tiktu, tuo labiau, kad jai ir pats kvapas patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 27, 11:31)
del amziaus ir sunkumo tai tikrai ne. EL man taip tik yra jaunatviski, o tokiai panelei isvis puikiai tiktu, tuo labiau, kad jai ir pats kvapas patinka  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 27, 10:31)
del amziaus ir sunkumo tai tikrai ne. EL man taip tik yra jaunatviski, o tokiai panelei isvis puikiai tiktu, tuo labiau, kad jai ir pats kvapas patinka  ax.gif

drinks_cheers.gif Padovanojau juos 16-metei,dabar apie kitokius kvepalus net negalvoja...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 04 27, 11:44)
drinks_cheers.gif Padovanojau juos 16-metei,dabar apie kitokius kvepalus net negalvoja...

16metei? kazkodel jauna pasirode.per daug gal jauna g.gif tokiam amziui dovanu -perku dazniausiai L'occitane tepamus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 27, 11:25)

Manau tikrai ne per sunkus, bet itakoja ne tik amzius smile.gif Eliziejaus laukai tai man tokie lengvuciai kaip tik, sau neprisitaikiau ax.gif
Atsakyti
deka gerules forumietes, greitu metu susipazinsiu su TERACCOTA kvapu ax.gif
Atsakyti
SUSIPAZINAU ax.gif nezinau, kodel, bet man iskart pirma mintis - Marokas. nes kvapas svelnus, lengvas, aksominis. iskart pries akis tamsios marokieciu akys, ryskiaspalvios skaros, pridengiancios veidus, karstis, vejas, atnesantis ivairius kvapus. nezinau, bet man tokie prisiminimai iskyla.
Atsakyti
paneles, o tu insolence yra dvi rusys? insolence ir my insolence? ar as cia kazka maisau? smile.gif lyg ir tokie buvo sarmoj g.gif
Atsakyti