QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 27, 11:09)
Ka dovanojate savo vyrams?
Daug kas priklauso nuo vyro amžiaus ir jo pomėgių, sunku patarti, nieko apie vyrą nežinant
Šiaip vyrams dažnai patinka visokiausi technikos dalykėliai, antai kaip mp3, mp4, fotoaparatai, video kameros, vaizdo-garso technika. Tačiau tokie dalykėliai aišku nemažai kainuoja

taip pat kaip idėja galėtų būti dviratis (vėl gi kaina nemaža) arba kokios nors sporto šakos "įrankis", kad ir kokybiškas futbolo, regbio, krepšinio kamuolys, stalo žaidimai (tikrai nemažai kam patinka), galbūt kažkokio žurnalo prenumerata. Dar tinkama dovana gali būti knyga, enciklopedija apie kažką, kuo vyrukas domisi- tam tikra šalimi, gal apskritai kelionėmis, istorija, archtektūra, ginklais ar dar kažkuo.
Taip pat manau nebloga, nors ir nelabai originali dovana - chalatas, jeigu vyras tokio neturi. Rūkančiajam tinka kaljanas, cigarečių dėklas, geras žiebtuvėlis, cigarai dėžutėje, tabakas. Galima dovanot, jei vyrui patinka ir gero viskio, su palinkėjimu, kad jį gertų tik ypatingomis progomis
Kelios dovanos, kurias savo vyrui esu dovanojus:
mediniai šachmatai - buvo laaabai patenkintas.
kvepalai - daugiau nedovanosiu, nors ir kvepinasi, bet man atrodo, nelabai su tokia dovana pataikiau.
ginklai - kadangi kolekcionuoja, tai tokiais dalykais džiaugiasi kaip mažas vaikas.
megztinis - patiko.
enciklopedija apie automobilius - labai patiko.
cigarai, cigarilės - visada būna patenkintas, dažnai prie dovanos pridedu.
piniginę
Daugiau dabar ir nepamenu

nors tų dovanų tikrai daug buvo.
Šiais metais žadu dovanoti vyrišką tašioką per petį, nes pastebėjau, kaip kažkada apžiūrinėjo, sakė, jog visai norėtų tokios, bet "ai gal nereikia, kada kitą kartą", o akyse matės, kad norėtų

į tašioką žadu įdėt užrašų knygelę, kelis tušinukus arba parkerį, žiebtuvėlį, cigarilių, galbūt pirštines, kad gautųsi toks lyg komplektukas "keli viename".
Beje, dovanos, kurios vyrams nepatinka (bent jau vyrams iš mano aplinkos) - šalikai, rankšluosčiai, apatiniai, kojnės, vitaminai, pižamos, puodeliai-pelių kilimėliai ir viskokie kitokie dalykai su nuotraukomis, merginų/moterų dovanojamos jų pačių nuotraukos rėmeliuose, šiaip nuotraukos ir nuotraukų albumai, minkšti žaislai.