Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

QUOTE(Ruttaa @ 2010 10 14, 17:48)
Įdomu, kas per angeliukai  g.gif  Gal galima būtų nuorodą, kaip padaryti tokius?  4u.gif

http://blog.delfi.lt...rykpats/page/3/ <- nuoroda. biggrin.gif Ten truputėlį žemiau pasižiūrėk, nes yra tam puslapy parodyta, kaip pasidaryti įvairias Kalėdines atributikas, bet tie angeliukai man pasirodė šauniausi. thumbup.gif Vakar pradėjau daryti, daug laiko užima, o dar ir įgūdžių šiek tiek reikia, bet nieko, įgysiu. bigsmile.gif

QUOTE(Laimuske @ 2010 10 15, 08:20)
Gali būti nerti vašeliu smile.gif

Norėjau ir aš nerti vašeliu, žiūrėjau įvairius pavyzdžius, bet nusprendžiau, kad nieko gero nebus, nes aš neįsivaizduoju, kaip reikia nerti vašeliu, man tektų viską nuo pat pagrindų mokytis, o ir kokį mokytoją reiktų gaut. blush2.gif Tad atsisakiau šio varianto. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 15, 10:56)

Ačiū 4u.gif Labai fainai atrodo, reikės pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Oi tos dovanos, jos atima tiek daug laiko, tačiau aš visai nesigailiu, tas ruošimasis toks ilgas ir smagus, o Kalėdos būna tokios trumpos... Tiek ruošiamės ir staiga BUMT, Kalėdos atėjo ir praėjo, ir reikia laukti vėl metus... Bet ne apie tai. biggrin.gif

Dovanų sąrašas:

1. šiltos kojinaitės su linksmomis dekoracijomis
2. pakelis kvapnios arbatos ar kavos ir imbieras
3. dėžė namuose keptų sausainiukų perrišta dideliu raudonu kaspinu
4. kalendorius su šeimos nuotraukomis ir sužymėtomis svarbiomis datomis
5. butelis vyno, sūrių rinkinukas, plytelė šokolado
6. puodeliai su nuotraukomis
7. įdomesnis USB (visiems reikalingas dalykas)
8. jeigu mokate, galite kažką dekupažuoti
9. saldainių medis
10. Jūsų numegztas ar nunertas šalikas, pirštinės, kepurė ir pan.
11. Smilkalai
12. Kvepiančios žvakės
13. Kaklaraištis su įdomiomis dekoracijomis (vyrui, seneliui ar netgi bosui)
14. Spalvinimo knygutė ar pasakos mažiesiems
15. Įdomios formos cukrainė ar pirštinė (mėgstantiems suktis virtuvėje)
16. Prieskonių indeliai
17. Šaukštas medui
18. Pakabukas raktams ar telefonui
19. Stalo žaidimas
20. Dovanų kuponas (kosmetikos parduotuvėje ar SPA centre)
smile.gif
Atsakyti
Jeigu tik yra laiko visad užbėgu į kelis prekybos centrus ir apžiūriu, galbūt akcijų jau yra. smile.gif
Jeigu dabar ir pirkčiau tai tik rankinį kokteilių plaktuvą tėvams, kažką panašaus į šį:
http://www.scilis.lt/1/product/1375/

Nes jeigu jam ir bus akcija, tai per Kalėdas didesnės nepadarys. smile.gif Todėl reikės iš naksto pačiupti. biggrin.gif g.gif
Nieko daugiau nepirksiu, jau geriau palaukti gruodžio vidurio, nes tada žvakėms, žvakidėms, dovanų popieriui, kaspinėliams, suvenyrams ir panašiems dalykams būna 40% nuolaida.
Pripažinsiu, pamačiau maximoj kvepiančių žvakučių ir pasičiupau jas, nes per pus pigiau. Net per Kalėdas nebūtų tokia kaina. biggrin.gif
Dairausi po truputėlį dovanėlių, labai jau noriu, bet po kol kas dar nieko nesumasčiau, semiuosi idėjų iš jūsų. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Draugu vaikams darau pasaku knygute (Pelene), kur yra ir ju paciu foto ax.gif Gal labiau tokia pasaka skaitydami lauks naktinio miegucio hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 spalio 2010 - 16:11
Ina4411 - iš ties gerai sugalvojai su tais naujais mašinų sėdynių apvalkalais vyrui. thumbup.gif Hmm, nemažai išleisi sakyčiau, nes juk ir stalo įrankių rinkinys ne už centus... g.gif Sėkmės perkant dovanėles! 000054.gif

O aš kaip ir sakiau apsistojau ties tuo kokteilių plaktuvu tėvams, bet močiutei ir diedukui nupirksime arbatos iš arbatų parduotuvės ir aš padarysiu "saldainių medį". mirksiukas.gif

Sesei norėčiau ką nors įdomaus ir reikalingo, tačiau net nežinau ką, gal turite idėjų? Jai 7 metai, su lėlėmis nežaidžia, vienintelis jai įdomus žaislas tai lego kaladėlės, kurių tikrai labai daug turi... g.gif g.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad tiems patiems seneliams, ar tetoms su dėdėmis, galima padovanoti tiesiog savo gamybos sausainiukus ir tikrų pupelių kavos. Daug neišleisi, o ir bus tikrai miela.

http://i56.tinypic.com/106y1xw.jpg

Čia tai labai paprasti sausainiukai, galima ir įmantresnių, tačiau manau prie karštos kavos, tiesiog super. thumbup.gif
Žinant, kad žiemos pas mus vis šaltės... doh.gif
Atsakyti
butterfly1-Ačiū.7 metų mergytei mhhh.Gal žinai kaip būna lego namas ir ten tie lego žmogeliukai,kaip barbės ? Gal šitų neturi ? g.gif

Atsakyti
Patarkit, ką padovanoti mažam vaikui, mergaitei? Per kalėdas jai bus 5 mėn. maždaug, aš net neįsivaizduoju, ar tokio amžiaus vaikui geriau išrinkti kažką iš rūbelių, ar iš žaislų? Kažkaip pliušinių žaisliukų dovanoti nesinori - visi jų turi pakankamai, o lavinamuosius žaislus turbūt per anksti dovanoti? g.gif patarkit, mamos, ko tokio amžiaus vaikui labiausiai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 10 22, 22:44)
Patarkit, ką padovanoti mažam vaikui, mergaitei? Per kalėdas jai bus 5 mėn. maždaug, aš net neįsivaizduoju, ar tokio amžiaus vaikui geriau išrinkti kažką iš rūbelių, ar iš žaislų? Kažkaip pliušinių žaisliukų dovanoti nesinori - visi jų turi pakankamai, o lavinamuosius žaislus turbūt per anksti dovanoti?  g.gif patarkit, mamos, ko tokio amžiaus vaikui labiausiai reikia?

Dovanokit ciut ciut i ateiti, pvz. ko reikes vasara. Tai vaiku top'as - stumdukas: karutis, leliu vezimas, zoliapjove. Jei pinigine leidzia - namu ciuozykla.
Jyske buvo akcija pripuciamiems baseinams, kur sone skyles, per jas landzioti galima, o viduj dar kamuoliuku jura. Tai patinka ir keliu metu vaikams, nardo jie, taip pat ir leliukams, kurie dar nevaiksto... O ir mamai ramu, kai vaikas saugiai guli rolleyes.gif
Ir kainavo tik apie 70 lt. Aisku, nemazai vietos uzima, bet verta ax.gif

Aciu uz pagyras mano kurybai 4u.gif Labai miela girdeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 10 22, 22:44)
Patarkit, ką padovanoti mažam vaikui, mergaitei? Per kalėdas jai bus 5 mėn. maždaug, aš net neįsivaizduoju, ar tokio amžiaus vaikui geriau išrinkti kažką iš rūbelių, ar iš žaislų? Kažkaip pliušinių žaisliukų dovanoti nesinori - visi jų turi pakankamai, o lavinamuosius žaislus turbūt per anksti dovanoti?  g.gif patarkit, mamos, ko tokio amžiaus vaikui labiausiai reikia?

jei ieskot kazko pigaus tai puikiai tinka ir kokie nors pvz kramtukai, medziagines knygeles su veidrodeliais ir pan 4u.gif kiekvienam vaiko amziuj yra atitinkami lavinamieji zaisliukai, jei nezinot ar zaislas vaiko amziui tinkamas, visada geriau pirkti siek tiek i prieki smile.gif
dar galima ka nors skirta maitinimui dovanoti, pvz koki smagu seilinuka, gera sauksteli skirta kudikiams ar pan.., nes tokio amziaus vaikas arba yra, arba neuzilgo bus primaitinamas normaliu maistu smile.gif
Atsakyti
sveikos. na tema apie dovanas. tai sarasiuko dar kaip ir neturiu, bet uosviams zadam dovanoti asmenini kalendoriu su anukes nuotraukomis. nezinau ka padovanoti vyro broliui (12) ir sesei (17) ir vaiko auklei (50-60), niekaip nesumastau. blush2.gif
Atsakyti