galite rasti įdomių idėjų čia http://www.gamtoskerai.lt
Noriu paklausti, kur ir kada Jus pirkote vyriska chalata, panasu i Zero filme rodyta? Noreciau toki nupirkti dovanu.
QUOTE(astarte12 @ 2010 11 12, 13:57)
aš sau chalatą pirkau Trumph už 120 (iki kelių, akcijos metu), MV nupirkom turguje ilgą, sudėtis identiška (labai panašus į Zero 2 filme rofdytą, tik be užrašo King). Abu labai gerai nešiojasi, plaunam dažnai ir atrodo kaip nauji. Tik kaina skiriasi: turguje už ilgą sumokėjom 60 LT. Pernai Kalėdom mamom dovanojom po tokį chalatą, kadangi 2 pirkom, tai į 100 Lt sutilpom, labai džiaugiasi.
o atsakant į temą:
Vyras - parkeris rašalinis (Parker firma)
Sesuo - auskarai rankų darbo (pirkau iš SM forumietės)
Mama ir anyta - knygyno kuponai
Tėtis ir patėvis - cigarai (brangesnės nėra nusipelnę
)
Močiutės (3 vnt.) - po medaus stiklainiuką ir arbatos dėžutę (pirksim iš "Skonis ir kvapas")
Giminaičiai - šeimai supakuosime rinkinį: žvakė, saldainiai, arbata ir teleloto bilietas (su mintim, kad nesušaltų, kad gyvenimas saldus būtų, kad nesirgtų ir kad niekada nepritrūktų pinigų) + atvirukas - kalendorius su giminiačių gimimo datom.
o atsakant į temą:
Vyras - parkeris rašalinis (Parker firma)
Sesuo - auskarai rankų darbo (pirkau iš SM forumietės)
Mama ir anyta - knygyno kuponai
Tėtis ir patėvis - cigarai (brangesnės nėra nusipelnę

Močiutės (3 vnt.) - po medaus stiklainiuką ir arbatos dėžutę (pirksim iš "Skonis ir kvapas")
Giminaičiai - šeimai supakuosime rinkinį: žvakė, saldainiai, arbata ir teleloto bilietas (su mintim, kad nesušaltų, kad gyvenimas saldus būtų, kad nesirgtų ir kad niekada nepritrūktų pinigų) + atvirukas - kalendorius su giminiačių gimimo datom.
Is G raides siulau guminuku stiklaini
vaikams turetu patikt
Pavyzdziui:
http://www.bettylous...m/SIB-216lg.jpg

Pavyzdziui:
http://www.bettylous...m/SIB-216lg.jpg
QUOTE(as-berry @ 2010 12 03, 08:28)
As pirkciau bilietus i spektakli
O ir tavo isrinktas spektaklis -
pati buvo uosviams padovanojus bilietus i ji, tai liko patenkinti 

QUOTE(Iceland @ 2010 12 03, 09:53)
Ačiū už patarimus, bilietai jau rezervuoti

QUOTE(Aurinija @ 2010 12 04, 16:36)
mes su vyru anais metais pirkome mano anytai ir šešurui bilietus į spektaklį, tai ir dabar dar girai, kad vat anais metais tai super dovaną gavome

QUOTE(p Raganyte @ 2010 12 02, 14:50)
Man irgi idomu, kur pirko, jei ne LT, tai et.. Padovanociau sunenui, kuris teises neseniai issilaike, gal dar kokiu idomybiu masinoms ten yra

Man brangiam zmoguciui ilgai galvojus sumasciau padovanoti rinkini voniai, kadangi jis labai megsta joje pagulet
Be iprastu putu, drusku voniai, noreciau pridet tokia pagalvele, kurios specialiai voniom buna (prisiklijuoja prie vonios) ir koki zaisla (pvz gumine antyte)
Tai norejau jusu paklausti - gal kas kur nors uzmatet tokiu pagalveliu ir vonios zaisliuku?
Idealiausiu variantu tas vonios zaisliukas butu kokia ale mergyte
Labai prasau pasidalinti turima informacija

QUOTE(Wild Cherry @ 2010 12 05, 04:58)
Man brangiam zmoguciui ilgai galvojus sumasciau padovanoti rinkini voniai, kadangi jis labai megsta joje pagulet
Be iprastu putu, drusku voniai, noreciau pridet tokia pagalvele, kurios specialiai voniom buna (prisiklijuoja prie vonios) ir koki zaisla (pvz gumine antyte)
Tai norejau jusu paklausti - gal kas kur nors uzmatet tokiu pagalveliu ir vonios zaisliuku?

Specialių pagalvėlių esu mačius JYSK'e ir Senukuose.
QUOTE(Wild Cherry @ 2010 12 05, 02:58)

Oi kokia graži antytė. Tik bais brangi

QUOTE(rosebud1 @ 2010 12 04, 18:51)
mes su vyru anais metais pirkome mano anytai ir šešurui bilietus į spektaklį, tai ir dabar dar girai, kad vat anais metais tai super dovaną gavome 

Tikiuosi maniškiai taip pat nudžiugs. vis gi spektaklis tai tokia gera programa ir pabus dviese, atsipalaiduos

QUOTE(Loora @ 2010 12 05, 14:54)
yra tu antyciu ir maximose, o jei jau ten nera tai tada bet kokioj vaikišku prekiu parduotuvej. Jei aju as savo "kaime " zinau net keleta parduotuviu kur galima rasti tai normalesniame mieste manau tikrai ne problema
QUOTE(Wild Cherry @ 2010 11 30, 03:28)
Kreipiuos i Jus, isradingosios mamytes ir ne tik
Zmogus svajoja, "suvalgyti lietuviskos desros prie Eifelio boksto"
Kadangi padovanot keliones man neleidzia finansines galimybes, tai noris, kad Kaledine dovana kazkaip butu susijusi su ta svajone, bet nieko idomaus nesugalvoju
Desra ir kelioniu vadovas netinka
Dovana draugui. Gal jums kokia mintis saus? 

Zmogus svajoja, "suvalgyti lietuviskos desros prie Eifelio boksto"

turiu super pasiulyma, Mazeikiuose ne paslaptis yra prekybos centras eifelis