Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

galite rasti įdomių idėjų čia http://www.gamtoskerai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 03 gruodžio 2010 - 22:35
Noriu paklausti, kur ir kada Jus pirkote vyriska chalata, panasu i Zero filme rodyta? Noreciau toki nupirkti dovanu.

QUOTE(astarte12 @ 2010 11 12, 13:57)
aš sau chalatą pirkau Trumph už 120 (iki kelių, akcijos metu), MV nupirkom turguje ilgą, sudėtis identiška (labai panašus į Zero 2 filme rofdytą, tik be užrašo King). Abu labai gerai nešiojasi, plaunam dažnai ir atrodo kaip nauji. Tik kaina skiriasi: turguje už ilgą sumokėjom 60 LT. Pernai Kalėdom mamom dovanojom po tokį chalatą, kadangi 2 pirkom, tai į 100 Lt sutilpom, labai džiaugiasi.

o atsakant į temą:
Vyras - parkeris rašalinis (Parker firma)
Sesuo - auskarai rankų darbo (pirkau iš SM forumietės)
Mama ir anyta - knygyno kuponai
Tėtis ir patėvis - cigarai (brangesnės nėra nusipelnę  blush2.gif )
Močiutės (3 vnt.) - po medaus stiklainiuką ir arbatos dėžutę (pirksim iš "Skonis ir kvapas")
Giminaičiai - šeimai supakuosime rinkinį: žvakė, saldainiai, arbata ir teleloto bilietas (su mintim, kad nesušaltų, kad gyvenimas saldus būtų, kad nesirgtų ir kad niekada nepritrūktų pinigų) + atvirukas - kalendorius su giminiačių gimimo datom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaskinas: 04 gruodžio 2010 - 01:27
Is G raides siulau guminuku stiklaini smile.gif vaikams turetu patikt 4u.gif
Pavyzdziui:

http://www.bettylous...m/SIB-216lg.jpg

Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2010 12 03, 08:28)
As pirkciau bilietus i spektakli  4u.gif O ir tavo isrinktas spektaklis -  thumbup.gif pati buvo uosviams padovanojus bilietus i ji, tai liko patenkinti  4u.gif

QUOTE(Iceland @ 2010 12 03, 09:53)
Bilietus į spektaklį  thumbup.gif

Ačiū už patarimus, bilietai jau rezervuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 12 04, 16:36)
Ačiū už patarimus, bilietai jau rezervuoti  4u.gif

mes su vyru anais metais pirkome mano anytai ir šešurui bilietus į spektaklį, tai ir dabar dar girai, kad vat anais metais tai super dovaną gavome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 12 02, 14:50)
Nupikau dovana draugui, megstanciam automobilius: RAGAI ant automobilio!

Man irgi idomu, kur pirko, jei ne LT, tai et.. Padovanociau sunenui, kuris teises neseniai issilaike, gal dar kokiu idomybiu masinoms ten yra bigsmile.gif
Atsakyti
Man brangiam zmoguciui ilgai galvojus sumasciau padovanoti rinkini voniai, kadangi jis labai megsta joje pagulet smile.gif Be iprastu putu, drusku voniai, noreciau pridet tokia pagalvele, kurios specialiai voniom buna (prisiklijuoja prie vonios) ir koki zaisla (pvz gumine antyte) biggrin.gif Tai norejau jusu paklausti - gal kas kur nors uzmatet tokiu pagalveliu ir vonios zaisliuku? doh.gif Idealiausiu variantu tas vonios zaisliukas butu kokia ale mergyte lotuliukas.gif Labai prasau pasidalinti turima informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 05 gruodžio 2010 - 03:00
QUOTE(Wild Cherry @ 2010 12 05, 04:58)
Man brangiam zmoguciui ilgai galvojus sumasciau padovanoti rinkini voniai, kadangi jis labai megsta joje pagulet smile.gif Be iprastu putu, drusku voniai, noreciau pridet tokia pagalvele, kurios specialiai voniom buna (prisiklijuoja prie vonios) ir koki zaisla (pvz gumine antyte)  biggrin.gif  Tai norejau jusu paklausti - gal kas kur nors uzmatet tokiu pagalveliu ir vonios zaisliuku?  doh.gif  Idealiausiu variantu tas vonios zaisliukas butu kokia ale mergyte  lotuliukas.gif  Labai prasau pasidalinti turima informacija  4u.gif

Specialių pagalvėlių esu mačius JYSK'e ir Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(Wild Cherry @ 2010 12 05, 02:58)
Be iprastu putu, drusku voniai, noreciau pridet tokia pagalvele, kurios specialiai voniom buna (prisiklijuoja prie vonios) ir koki zaisla (pvz gumine antytebiggrin.gif  Tai norejau jusu paklausti - gal kas kur nors uzmatet tokiu pagalveliu ir vonios zaisliuku?  doh.gif  Idealiausiu variantu tas vonios zaisliukas butu kokia ale mergyte  lotuliukas.gif  Labai prasau pasidalinti turima informacija  4u.gif

Oi kokia graži antytė. Tik bais brangi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 12 04, 18:51)
mes su vyru anais metais pirkome mano anytai ir šešurui bilietus į spektaklį, tai ir dabar dar girai, kad vat anais metais tai super dovaną gavome 4u.gif

Tikiuosi maniškiai taip pat nudžiugs. vis gi spektaklis tai tokia gera programa ir pabus dviese, atsipalaiduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 12 05, 14:54)
Oi kokia graži antytė. Tik bais brangi  biggrin.gif

yra tu antyciu ir maximose, o jei jau ten nera tai tada bet kokioj vaikišku prekiu parduotuvej. Jei aju as savo "kaime " zinau net keleta parduotuviu kur galima rasti tai normalesniame mieste manau tikrai ne problema
Atsakyti
QUOTE(Wild Cherry @ 2010 11 30, 03:28)
Kreipiuos i Jus, isradingosios mamytes ir ne tik  4u.gif
Zmogus svajoja, "suvalgyti lietuviskos desros prie Eifelio boksto"  biggrin.gif  Kadangi padovanot keliones man neleidzia finansines galimybes, tai noris, kad Kaledine dovana kazkaip butu susijusi su ta svajone, bet nieko idomaus nesugalvoju  doh.gif  Desra ir kelioniu vadovas netinka  blush2.gif  Dovana draugui. Gal jums kokia mintis saus?  rolleyes.gif

turiu super pasiulyma, Mazeikiuose ne paslaptis yra prekybos centras eifelis smile.gif)),o prie jo yra mazas eifelio bokstukas, tai galima atvykti ir zinoma suvalgyti lietuviskos desros...
Atsakyti