QUOTE(Dzenete @ 2010 12 05, 15:13)
yra tu antyciu ir maximose, o jei jau ten nera tai tada bet kokioj vaikišku prekiu parduotuvej. Jei aju as savo "kaime " zinau net keleta parduotuviu kur galima rasti tai normalesniame mieste manau tikrai ne problema
Tokių tai nėr, nebent sex shope

QUOTE(Wunderbar @ 2010 12 05, 13:36)
Specialių pagalvėlių esu mačius JYSK'e ir Senukuose.
Aciu, reiks ziuret

Papildyta:
QUOTE(Loora @ 2010 12 05, 13:54)
Grozis

Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2010 12 05, 15:13)
yra tu antyciu ir maximose, o jei jau ten nera tai tada bet kokioj vaikišku prekiu parduotuvej. Jei aju as savo "kaime " zinau net keleta parduotuviu kur galima rasti tai normalesniame mieste manau tikrai ne problema
Kai anksciau ju nereikejo, tai net kazkaip nebuvau demesio atkreipus

Papildyta:
QUOTE(Kristina0312 @ 2010 12 05, 15:16)
turiu super pasiulyma, Mazeikiuose ne paslaptis yra prekybos centras eifelis
)),o prie jo yra mazas eifelio bokstukas, tai galima atvykti ir zinoma suvalgyti lietuviskos desros...

Nu cia tai geras

Aš tokių ančiukų voniai mačiau iki parduotuvėj. Savo vaikui žaist vonioj esu nupirkus.
QUOTE(evuttee @ 2010 12 05, 15:18)
Ir pas mus klaseje taip gavosi
Is pirmosios raides ir kaina 25 lt. Gal turite kokiu minciu, kad dovanele butu is V raideles

Na, sakyčiau 'vynas', bet mokykloje

Tai gal koks 'vadovėlis'...

Yra toks stalo žaidimas Vėliavos (kaina apie 25-30 Lt)
http://s1.pigu.lt/co...651/large-0.jpg
QUOTE(evuttee @ 2010 12 05, 16:18)
Is pirmosios raides ir kaina 25 lt. Gal turite kokiu minciu, kad dovanele butu is V raideles

vokas, (galima ir su siurprizu), veltas papuošalas, vėduoklė, virvė (o gale kas nors įdomaus pririšta), varinis gaminys (papuošalas, indas, vaza ir pan.), varpelis...
QUOTE(vilmelė @ 2010 12 05, 21:17)
vokas, (galima ir su siurprizu), veltas papuošalas, vėduoklė, virvė (o gale kas nors įdomaus pririšta), varinis gaminys (papuošalas, indas, vaza ir pan.), varpelis...
O kur vaikinui dėti vėduoklę, papuošalą ar varpelį? Man labai jau moteriškai čia sugalvota.

Vokas ok, bet vertė turi būti 25 Lt.
QUOTE(baltė @ 2010 12 06, 10:05)
O kur vaikinui dėti vėduoklę, papuošalą ar varpelį? Man labai jau moteriškai čia sugalvota.

tai pasukit galva pati,kodel laukiat kol uz jus sugalvos ir dar kritikuojat..aciu pasakytumet

O aš visiems dovanosiu ką nors iš savo rankdarbių
Na, tik vaikams ne - jie gaus fur real gyvūnėlius: sūnutis šunį, dukriukas kačiuko naujagimį, o dukterėčia ką tik gimusį šuniuką

QUOTE(Marinee @ 2010 12 01, 22:39)
Jos hobiai.. am.. na kai negamina valgyt, ji mėgsta pasakytyti, kartais išeina susitikti su draugėm.. nežinau, šiaip nelabai pasiturinti šeima ten. Dažniausiai televizorių žiūri
Galbūt išeitų į kokį SPĄ centrą už 60lt pakvietimą nupirkti...

Geriausia dovanu kupona iteikt, ka nores, ta issirinks.

QUOTE(rusaite @ 2010 12 06, 14:40)

QUOTE(evuttee @ 2010 12 05, 17:18)

Prie to paties vaisiai, kazkas susijusio su vaivorykste (galbut kazkas tokio spalvingo, kad ir salikas koks) ar vandeniu, vaniliniu smilkalu komplektukas, jeigu merginai, gal koks vazelinas, veidrodelis, kokia nors puzle, kurioje vilkas pavaizduotas, kazka violetinio, zaislas - visciukas arba vovere

Dar galima rasti knyga, kuri prasideda V raide, kad ir "Vienuolis, kuris pardave ferari", "Vaizduote ir jausmai", "Vyras ir vaikas" ar kazka pan.