Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

kažkurioj skilty buvau mačius mamytės duotą nuorodą į NASA, kur tipo parašai žmogaus vardą, gauni sertifikatą ir paskui erdvėlaivį su jo (ir kitų žmonių vardais) siųs į mėnulį berods. kas gali duot linką? gal atsimenat?smile.gif nes tiek temų perverčiau, jau pavargau ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 17, 15:35)
nesat maciusi puodeliu maximoj? visokiausi ivairiausi biggrin.gif

Ne taip supratot biggrin.gif , cia turėjo galvoj klausdama apie šiuos puodelius smile.gif :

"Paskelbta Šiandien, 11:56
Padovanokit puodeli dengta aksomu Kiekviena karta geriant arbata ar karsta vyna zmogus Jus prisimins "
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif
noriu pasakyti kad ten kur megoj atsidares taskas,tai jei noresit deti fotkes ant tauriu,tai jos turi buti tiesios, ne siaurejancios,ne platejancios. nes ju printeriai ant tokiu tauriu negali uzdeti fotkiu....tai va...bandysiu aiskintis ka dar galima padaryti ant ju? smile.gif gaila kur mes desim tas 14 tauriu? smile.gif))))) reik kazka galvoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau turiu porą dovanėlių thumbup.gif anytai nupirkau knygą apie gydymąsi įvairiom žolelėm (žinau, kad mėgsta tokius dalykus) ir mano dekupažintą rėmelį smile.gif mamai - priemonių dekupažui (servetėlių, akrilo, dėžutę dekoravimui), nes taip pat "užsikrėtė" dekupažo liga smile.gif
Atsakyti
turiu ir as keleta dovaneliu 4u.gif broliui taupykle(aisku ne tuscia)ir sokoladas,MB sunenui kaledinis kaklaraistis ir sokoladas,MB duktereciai knyga paaugliams(zinau kad patiks),savo duktereciai vaikisku daineliu cd ir saldainiu,seneliams dezute sausainiu,plikomos arbatos ir po magnetu su tigru ant saldytuvo,o visiems kitiems tai tas pat kaip seneliams tik dar po vyno buteli pridesiu smile.gif savo mergytei taip pat jau dali dovanos turiu taupykle dar galvoju auskarus reik nupirkt,vel uzprenumeruoti zurnala ir kokias grazias slepetes nupirkt.savo MB galvoju reiktu kvepalus uzsakyt nes jau visai issibaige ir zinoma zurnalo apie medziokle prenumerata biggrin.gif kol kas stai toks mano dovanu krepselis newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(lita7 @ 2009 11 19, 11:36)
Aš jau turiu porą dovanėlių  thumbup.gif  anytai nupirkau knygą apie gydymąsi įvairiom žolelėm (žinau, kad mėgsta tokius dalykus) ir mano dekupažintą rėmelį  smile.gif  mamai - priemonių dekupažui (servetėlių, akrilo, dėžutę dekoravimui), nes taip pat "užsikrėtė" dekupažo liga  smile.gif

O gal butu galima suzinoti kas tai per knyga,kas autorius, nes mano anyta irgi labai megsta gydymasi zolelemis, tradiciniu vaistu nepripazysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2009 11 20, 20:36)
O gal butu galima suzinoti kas tai per knyga,kas autorius,  nes mano anyta irgi labai megsta gydymasi zolelemis, tradiciniu vaistu nepripazysta  ax.gif

pvz turiu knyga-DIDZIOJI NAMU VAISTINE-joje ir ligos pozymiai ir gydymas liaudiskomis priemonemis,zolelemis.Maciau yra knygynuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 11 19, 11:14)
sveikutes visos smile.gif
noriu pasakyti kad ten kur megoj atsidares taskas,tai jei noresit deti fotkes ant tauriu,tai jos turi buti tiesios, ne siaurejancios,ne platejancios. nes ju printeriai ant tokiu tauriu negali uzdeti fotkiu....tai va...bandysiu aiskintis ka dar galima padaryti ant ju? smile.gif gaila kur mes desim tas 14 tauriu? smile.gif))))) reik kazka galvoti biggrin.gif

...tai čia pačiai taures nusipirkti, na ne taures- o stiklines išeina?

QUOTE(Milita @ 2009 11 20, 11:46)
seneliams dezute sausainiu,plikomos arbatos ir po magnetu su tigru ant saldytuvo,o visiems kitiems tai tas pat kaip seneliams tik dar po vyno buteli pridesiu

....va čia tai manau gerai sugalvojai- ir aš tai sakiau darysiu- o tai neišgalvoji ką nupirkti doh.gif
Atsakyti
Šiemet brangių dovanų nepirksiu. Tik dukrytei Kalėdų Senelis kažką atneš smile.gif o draugams, tėvams-seneliams esu pasiryžusi prikepti daug gardžių sausainių, supakuoti kartu su graikiškais riešutais bei saldainiais į celofaninį popierių ir papuošti savo gamybos kalėdiniu aksesuaru. smile.gif Ir dar vyno butelis kai kam tiks, irgi padekoruotas. wub.gif
Atsakyti

Tai jau islaukiu pacio toto, ko labiausiai labiausiai ir tada lekiu pirkti
[/quote]
na del sito jau neturiu bedu,nes didele mergaite tad raso laiska seneliui,o kai issiunti nelaikas apsigalvoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sita tema labai panasi i tema KALEDINIU DOVANU SARASA , pasizvalgykit po tenai gal kas patiks?ir kainos yra nurodytos
Atsakyti
jau pradejau po truputi pirkinet dovaneles,kad paskui nebutu piniginei soko biggrin.gif dovanos paprastos,nebrangios siemet, tik mama ir MB gaus brangesne smile.gif tai va jau isigijau:

sesems ir jos vyrams- po arbatos puodeli dezuteje + skanios sveriamos arbatos maiselis (arbatos dar nenupirkau)

Mamai - kadangi labai megsta vonioj gulet, sukonstruosiu didele dovana is vonios gerybiu.Jau nupirkau druskos (granules pakelyje, rutuliukai, diskeliai), raminantis kazkoks tirpalas i vonia ale putos. Dar reiks zvalgytis pardose ir pildyt jos krepseli biggrin.gif

Dviem draugems - po zvakiu rinkini su zvakide bei smilkalu dezute su padekliukiu

MB - prie normalios dovanos uzsakiau kalendoriu su musu nuotraukomis, apie pagrindine dovana dar mastau (gal knyga nupirksiu)

sesiu vaikams dar nenupirkau ir nesugalvojau nieko doh.gif
Atsakyti