Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

as siemet net nezinau reiks padovanoti. ka norejo padovanojom per gimtadienius uosviams. o ka per kaledas tai nezinau. turim mes internetine parduotuve gal kazka sumastysiu is ten nupirkti. g.gif
Atsakyti
Mane labai erzina, kai pridovanoja visokių suvenyrų.. nei aš mėgėja juos į sekcijas statyt nei ką, jau geriau nuoširdų atviruką pasirašytų, daug mieliau man g.gif
Atsakyti
asmeniskai as suvenyru nedovanoju. nes nemegstu juos dovanoti. megstu dovanoti kazka rimto
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 09 14, 12:15)
asmeniskai as suvenyru nedovanoju. nes nemegstu juos dovanoti. megstu dovanoti kazka rimto

Aš taippat suvenyrų stengiuosi nedovanoti.. schmoll.gif
Atsakyti
Aš dar viso sąrašiuko neturiu bet čia
tokie daikteliai kuriuos svarstau pirkti : 4u.gif
* . Kosmodiskas Mamai. ax.gif
* . Elektrinis šildytuvas byro tėvams . thumbup.gif
* . MP 4 mergaitėi . Bet čia dar nežinau g.gif ji sako,ksd pas ją klasei atceit beveik visos mergaitės taip MP3 tai MP4 turi doh.gif . Tai dabar ir ji užsinorėjo,kagi teks pirkti,ji jau nuo vasaros pradžios zirzia su tuo MP4 ,bet be progos tokio brangaus daikto pirkti irgi negali smile.gif Todėl manau nupirksiu per kalėdas. newyear.gif
* . 1.Broliui . - norėčiau nupirkti gerą žiebintuvėlį. g.gif Bet iki kalėdų dar liko daug laiko,kas čia žino,gal pats nusipirks,tada man reikės svarstyti apie dovaną jam iš naujo doh.gif
* . 2 . broliui - reikėtų naminio gyvūnėlio biggrin.gif biggrin.gif tai manau žiurkėna pirksiu g.gif .
Na kaip matot mano sąrašėlis dar nedidelis,ir ne visai tikslus. ax.gif . Bet juk iki kalėdų dar daug laiko tai apie visus kitus pagalvosiu dar,na ir dar viską apsvarstysiu . smile.gif . wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2010 09 14, 12:46)
Aš taippat suvenyrų stengiuosi nedovanoti..  schmoll.gif

na kada zmogus nori ar papraso tai taip. katik prisiminiau ka nori uosviene. thumbup.gif
Atsakyti
na as jau beveik visiems turiu tongue.gif dar liko dukra,vyras ir seneliai.seneliams kazka simbolisko,o dukrai su vyru reik kazko rimtesnio doh.gif dukrai patinka verti auskarus ir t.t.tai kazka is tu reikmenu reiks ziuret o ka mb tai net neisivaizduoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2010 09 14, 14:46)
na as jau beveik visiems turiu tongue.gif dar liko dukra,vyras ir seneliai.seneliams kazka simbolisko,o dukrai su vyru reik kazko rimtesnio doh.gif dukrai patinka verti auskarus ir t.t.tai kazka is tu reikmenu reiks ziuret o ka mb tai net neisivaizduoju. doh.gif

as ir nezinau, ka vyrui padovanoti reiks. pernai jis kaledu proga padovanojo leliuka, kuris greit atkeliaus. reiks ir leliukui kazka padovanoti smile.gif
Atsakyti
Aš pavyždžiui niekada niekam nedovanojiu kvepalų. schmoll.gif
Man nepatiktų,kad ir man padovanotų,nebent gali dovanoti vyras,
jis žino koks kvapas man patinka.
smile.gif .
Todėl dažniausiai dovanoju to ko labiausiai reikia.
Arba nori..Šeip stengiuosi pirkti praktiškas dovanas. smile.gif
O apie siuvenyrus..MM..
Na stengiuosi jų vengti bet jai jau nepavyksta tai nepavyksta. smile.gif
Esu keletą kartų padovanojius laimės drambliukų.
smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 14, 14:51)
Aš pavyždžiui niekada niekam nedovanojiu kvepalų. schmoll.gif
Man nepatiktų,kad ir man padovanotų,nebent gali dovanoti vyras,
jis žino  koks kvapas man patinka.
smile.gif .
Todėl dažniausiai dovanoju to ko labiausiai reikia.
Arba nori..Šeip stengiuosi pirkti praktiškas dovanas. smile.gif
O apie siuvenyrus..MM..
Na stengiuosi jų vengti bet jai jau nepavyksta tai nepavyksta. smile.gif
Esu keletą kartų padovanojius laimės drambliukų.
smile.gif  .

kvepalus dovanojau uovieniai ir vyrui, nes zinau, kokie kvapai patinka ir megsta ir tinka. bet ju jau turi jis kaip sieno doh.gif zmogus viska turi, tai net nezinau ka reiks paimti. galvoju gal apie koki dzemperi grazesni ar kazka panasaus. kada zinai ko zmogui tikrai reikia tai no problem. bet kai nezinai tai jau beda. doh.gif
uosvienei sakiau nupirksim geliu stova, nes kalbejo kazkada kad reikia jai jo. ka uosviui tai nezinau.
Atsakyti
Gerai,kad man su savo tėvais ir vyro tėvais nėra jokių problemų.
Jau žinau ką pirksiu belieka tik palaukti kalėdinių akcijių ax.gif
Bet už tai su kitomis giminėmis tai prastai g.gif
O aš kažkada buvau vyrui kvepalus padovanojus,berods
gimtadienio proga,čia prieš kelerius metus,
tai kaip padejo į komodą taip iki šio laiko stovi
tik vieną karta purkšti,supratau,kad nepatiko,taigi nuo to laiko,
nei vyrui,nei kitiems nedovanojiu doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif na kaip siemet svesim kaledas? ax.gif as jau pradejau ruostis po biski jau ziurineju ka nupirkti ir t.t. g.gif manau as tokia ne viena tai labai noreciau kad parasytu tos kurios jau ir pradejo ruostis ka pasiruose nusipirko ir t.t. newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 15 rugsėjo 2010 - 19:01