Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kad būtų artimas ryšys su vaiku?

QUOTE(eva @ 2005 03 15, 17:50)
Kartais pajaučiu kad vaikas labiau myli tėtį nei mane cry.gif , būna iš tiesų skaudu, manęs dažniau neklauso, na gal kad aš nuolaidesnė, jei pakeliam balsą tai ne tik aš bet ir vyras, todėl negaliu sakyti kad daugiau šaukiu ant vaiko, be to tėtį vaikas dažniau bučiuoja, gal sakau todėl kad vaikui dažniau sakau kad jį myliu, ir pati jį bučiuoju.
Nežinau labai noriu turėti tvirtą ryšį su sunumi, bet kaip tai padaryti , patarkit prašau sad.gif

sunus visada labiau myles tetuka... cia jau irodytas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.154 @ 2009 04 11, 20:35)
o kam reikalingas tas artimas rysys su vaiku...
Kam jis reikalingas?
Motinai?
Vadinasi ji yra egoiste...savanaude kvaile, galvojanti, kad vaikas yra naminis gyvunas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prajuokinai, nors tiesos tavo poste rasta.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 03 15, 16:50)
Kartais pajaučiu kad vaikas labiau myli tėtį nei mane cry.gif , būna iš tiesų skaudu, manęs dažniau neklauso, na gal kad aš nuolaidesnė, jei pakeliam balsą tai ne tik aš bet ir vyras, todėl negaliu sakyti kad daugiau šaukiu ant vaiko, be to tėtį vaikas dažniau bučiuoja, gal sakau todėl kad vaikui dažniau sakau kad jį myliu, ir pati jį bučiuoju.
Nežinau labai noriu turėti tvirtą ryšį su sunumi, bet kaip tai padaryti , patarkit prašau sad.gif

Neskaiciau visos temos ,tik tavo posta(geda man unsure.gif ),bet nezinau kokio amziaus tavo vaikas.Berniukui mama -viskas ,iki 6 metu vidutiniskai,paskui jau ateina tečio laikas ...(kai berniukams didziausias pavyzdys-tevas).As tai dziaugiuosi , kad mano vyresnelis su tevu neisskiriami ,netgi karta i menesi darome tevo ir sunaus diena,kai visai dienai jie isvaziuoja ir veikia ka jie nori...
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2009 05 13, 10:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Argi ? g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Organizuojami pažangaus auklėjimo kursai mamytėms ir tėveliams
„AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS“.
Kursų vadovė aš - mama ir psichologė Ramunė.

Kursai vyks Vilniuje, vieną kartą per savaitę. Susitikimuose gali dalyvauti vienas iš tėvų arba abu tėvai. Susitikimų planuojama dešimt, tačiau konkretų susitikimų skaičių galima bus derinti atsižvelgiant į šeimų vasaros atostogų planus smile.gif Susitikimai startuotų birželio mėn. pradžioje. Numatomas susitikimų laikas – apie 18.30. Vieno susitikimo trukmė – pusantros valandos. Susitikimo mokestis – 25 litai. Porai – 35 litai.
Susidomėjusius prašau rašykite adresu psichologe.ramuneETAgmail.com

Nurodykite savo vaikų amžių, pagrindinius sunkumus dėl kurių norėtumėte dalyvauti kursuose, savaitės dieną, kuri Jums palankiausia dalyvauti kursuose.

Arba skambinkite tel. 868041916 ir mes viską aptarsime.

Vėliau pranešiu konkrečią susitikimų vietą, preliminariai – Pašilaičiai.

Susitikimų tematika taip pat bus paskelbta šiek tiek vėliau. Galima būtų bendrai pasakyti, kad susitikimų tikslas – išmokti auginti laimingus vaikus, išmokti efektyviai tenkinti pagrindinius vaikų ir savo poreikius, išmokti patiems efektyviai susidoroti su kasdienybės auklėjimo sunkumais. Daug bus kalbama apie netinkamą vaikų elgesį ir... netinkamas tėvų reakcijas į tai...ir apie galimus korekcijos būdus... Buvimas kartu su bendraminčiais ir norinčiais kažką pakeisti – puiki proga atrasti daugiau darnos šeimoje smile.gif

Dar viena galimybė: jei neturite kam palikti vaikų, galima būtų juos pasiimti su savimi. Jei turite vyresnių vaikučių, galite prašyti jų pagalbos, kad toje pačioje patalpoje jie pasirūpintų savo mažesniais broliukais ar sesutėmis. Man, kaip dirbančiai mamai, toks variantas labai priimtinas, nes susiduriu su sunkumu: kur dėti mažą vaiką? Reikėtų pasiimti žaisliukų, užkąsti, pagerti ir gerą nuotaiką smile.gif Bet dėl tokio susitikimų varianto reikia tartis konkrečiai smile.gif Asmeninė patirtis rodo, kad susitikimai su mamomis ir jų vaikais pasiteisina visada. Bendrauja ne tik mamos, bet ir vaikai. Vadinasi, mokosi visi smile.gif Šiuo atveju vaikų buvimas šalia būtų labai naudingas iš praktinės kursų pusės smile.gif

Susipažinti su manimi iš arčiau galite štai čia:

www.blogas.lt/vaikopasaulis

Nuoširdžiai,
Ramunė
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 23, 17:54)
Sveiki  4u.gif

Organizuojami pažangaus auklėjimo kursai mamytėms ir tėveliams
„AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS“.
Kursų vadovė aš - mama ir psichologė Ramunė.

Kursai vyks Vilniuje, vieną kartą per savaitę. Susitikimuose gali dalyvauti vienas iš tėvų arba abu tėvai. Susitikimų planuojama dešimt, tačiau konkretų susitikimų skaičių galima bus derinti atsižvelgiant į šeimų vasaros atostogų planus smile.gif Susitikimai startuotų birželio mėn. pradžioje. Numatomas susitikimų laikas – apie 18.30. Vieno susitikimo trukmė – pusantros valandos. Susitikimo mokestis – 25 litai. Porai – 35 litai.
Susidomėjusius prašau rašykite adresu psichologe.ramuneETAgmail.com

Nurodykite savo vaikų amžių, pagrindinius sunkumus dėl kurių norėtumėte dalyvauti kursuose, savaitės dieną, kuri Jums palankiausia dalyvauti kursuose.

Arba skambinkite tel. 868041916 ir mes viską aptarsime.

Vėliau pranešiu konkrečią susitikimų vietą, preliminariai – Pašilaičiai.

Susitikimų tematika taip pat bus paskelbta šiek tiek vėliau. Galima būtų bendrai pasakyti, kad susitikimų tikslas – išmokti auginti laimingus vaikus, išmokti efektyviai tenkinti pagrindinius vaikų ir savo poreikius, išmokti patiems efektyviai susidoroti su kasdienybės auklėjimo sunkumais. Daug bus kalbama apie netinkamą vaikų elgesį ir... netinkamas tėvų reakcijas į tai...ir apie galimus korekcijos būdus... Buvimas kartu su bendraminčiais ir norinčiais kažką pakeisti – puiki proga atrasti daugiau darnos šeimoje smile.gif

Dar viena galimybė: jei neturite kam palikti vaikų, galima būtų juos pasiimti su savimi. Jei turite vyresnių vaikučių, galite prašyti jų pagalbos, kad toje pačioje patalpoje jie pasirūpintų savo mažesniais broliukais ar sesutėmis. Man, kaip dirbančiai mamai, toks variantas labai priimtinas, nes susiduriu su sunkumu: kur dėti mažą vaiką? Reikėtų pasiimti žaisliukų, užkąsti, pagerti ir gerą nuotaiką smile.gif Bet dėl tokio susitikimų varianto reikia tartis konkrečiai smile.gif Asmeninė patirtis rodo, kad susitikimai su mamomis ir jų vaikais pasiteisina visada. Bendrauja ne tik mamos, bet ir vaikai. Vadinasi, mokosi visi smile.gif Šiuo atveju vaikų buvimas šalia būtų labai naudingas iš praktinės kursų pusės smile.gif

Susipažinti su manimi iš arčiau galite štai čia:

www.blogas.lt/vaikopasaulis
Nuoširdžiai,
Ramunė

Paskaitinejau bloga ir apsidziaugiau, kad atradau - tai labai pozityvus ir naudingas tinklarastis tiems, kuriems rupi, kokie jie tevai ir kokia ju vaiku vaikyste. Tikiuosi, ir kursai bus naudingi. Sekmes, Ramune!
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2009 05 13, 12:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia geras tai auginkim kaip zveriukus kaip bomzus,nei meiles nei svelnumo,viena kart dienoi pavalgyti ir lai vaiksto kur nori su kuo nori.Sakyk ar niekad tau neidomu ka vaikas jaucia kokios mintys sukasi jo galvelei kas jam patinka ,gal pagalbos jam reikia?
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 06 13, 04:40)
cia geras tai auginkim kaip zveriukus kaip bomzus,nei meiles nei svelnumo,viena kart dienoi pavalgyti ir lai vaiksto kur nori su kuo nori.Sakyk ar niekad tau neidomu ka vaikas jaucia kokios mintys sukasi jo galvelei kas jam patinka ,gal pagalbos jam reikia?

Kazkaip siurksciai pasakyta, sakyciau sad.gif
Atsakyti
Reikia su vaikais elgtis pagarbiai, jeigu norime, kad su mumis jie elgtusi taip pat. Siaip juk viskas ir priklauso nuo tevu kaip jie patys ugdo vaikus.
pasveik.lt radau idomu straipsni apie tai, kaip vaikui rasti vieta tarp bendraamziu. O juk ir tas bendravimas priklauso nuo to, kaip tevai aukleja atzala.

"Ugdant vaiko savivertę, esminis vaidmuo tenka tėvams. Vaiko savivertė ima formuotis dar kūdikystėje. Jau tuomet tėvai atsakomai reaguoja į vaiko elgesį. Jei jis ramiai miega, tai jis geras kūdikis, jei ne – sunkus kūdikis. Kai vaikas padaro pirmą klaidą ir jį tėvai pavadina „niekam tikusiu“, „nevykėliu“ ar panaudoja kitą panašų epitetą, jis dar iškreiptai suvokia šiuos žodžius ir laiko save „blogu“, nors blogi buvo tik jo veiksmai. Tai esminė klaida, kurią dažnai daro suaugę. Svarbu neklijuoti vaikui etikečių: „tinginys“, „melagis“, „neklaužada“, o vertinti tik konkretų veiksmą ar elgesį. Pvz., vaikas negražiai pavadino savo draugą. Tai nereiškia, kad jis iš esmės yra „blogas“, jis tik šioje konkrečioje situacijoje pasielgė netinkamai.

Negailėkite laiko ir parodykite vaikams tinkamus veiksmus kokiam nors darbui atlikti, pabrėžkite jų pasiekimus, padėkite pastebėti klaidas ne tam, kad nubaustumėte, o kad išmokytumėte jų nekartoti. Priimkite tai, kad vaikas daro klaidų, žvelkite į jas kaip į mokymosi etapus, kaip į progą vaiką pastūmėti į priekį. Taip klaida įgauna visai kitą pavidalą: vaikas nepraranda pasitikėjimo savimi ir nebijo bandyti dar kartą rizikuodamas suklysti."
Atsakyti
Kadangi esu paauglė, tai santykiai su jais nekokie.Su mama iš vis man sėdėti kažkaip nejauku tyloj.Šiaip jų skyrybos įtakojo mūsų bendravimą.Šiaip mama linkusi vos ne nugyventi mano gyvenimą už mane, tai tikrai sunku palaikyti gerus santykius.Šiaip manau negalima skirstyti, kurį iš tėvų myli labiau, nes pagalvojus apie jų netektį vienodai suspaudžia širdį, taip kad myliu juos vienodai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 08 liepos 2009 - 01:31
QUOTE(dumb @ 2009 07 08, 02:30)
Kadangi esu paauglė, tai santykiai su jais nekokie.Su mama iš vis man sėdėti kažkaip nejauku tyloj.Šiaip jų skyrybos įtakojo mūsų bendravimą.Šiaip mama linkusi vos ne nugyventi mano gyvenimą už mane, tai tikrai sunku palaikyti gerus santykius.Šiaip manau negalima skirstyti, kurį iš tėvų myli labiau, nes pagalvojus apie jų netektį vienodai suspaudžia širdį, taip kad myliu juos vienodai.  4u.gif

Faina, kad parasei, visada idomu suzinoti nuomone "is kitos varpines", t.y. ne is tevu 4u.gif Suprantu ir tave, ir tavo mama. Ka patartum savo mamai, kad bendravimas pasikeistu?
Atsakyti
as noreciau su mergaite savo buti artima ,bet greitai ateis paauglyste tada ir matysim kaip mums seksis susikalbet g.gif
Atsakyti
Prasmingas laio leidimas kartu su vaiku - įvairūs žaidimai, pokalbiai visuomet suartina žmones, bet tai reiktų daryti nuo gimimo. nes buvimas kartu - netrukdyk aš darau valgyti, rytoj šiandien aš pavargusi, santykiai bus atitinkami.
Atsakyti