Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Jūratė Gembeckienė

Sveikos,
Gal kuri esat gimdziusi ar jusu kokia pazystama gimde pas gyd. J. Gembeckiene? Papasakokite, kokia ji, kiek mokejot ir t.t.
Atsakyti
Gimdė mano brolienė prieš 2 metus. Daktarė labai maloni, labai švelni, tokiu tyliu ramiu balsu kalbanti. Aš kartu buvau, tai net stebėjausi, kaip ji vis giria brolienę : "Monika, tu šaunuolė, labai gerai, o dabar pabandyk taip..." Vienu žodžiu labai patenkinti buvom. O dėl mokėjimo- brolis davė 400lt daktarei, 100lt akušerei (irgi liuks pasitaikė) ir kažkiek ( gal20) sanitarei.
Manau, kad tikrai nenusivilsi rolleyes.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2005 03 16, 21:32)
Dekui uz atsakyma, bet negi daugiau nikeas negimdo pas Gembeckiene?  g.gif


Sveika, gera tema uzvedei, nes man jau irgi greit 18 savaiciu ir ji yra mano gydytoja pas kuria lankausi visa nestuma. Labai idomu butu suzinoti kas ten pas sia gydytoja ir kaip smile.gif Nors prieš tai , kol nesilaukiau, kiek teko lankytis privaciai ( i kisene )pasikonsultuoti, tai ji visada labai maloni, stabili ir begalo ramaus budo moteris. Nepanikuojanti ir labaiu besiklausanti taves nei kalbanti pati. Kartais ta jos vidine ramybė tik i nauda, nors...kartais norisi kad viska pasakotu ir plepėtu. Kol kas lankausi pas ja ir jos akusere ir manau, kad pas ja ir gimdysiu. Kiek teko apie ja skaityti tai lyg ir viskas normos ribose. smile.gif O pinigus beveik visi duoda ir praktiškai visi - ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2005 03 17, 13:16)
Sveika, gera tema uzvedei, nes man jau irgi greit 18 savaiciu ir ji yra mano gydytoja pas kuria lankausi visa nestuma. Labai idomu butu suzinoti kas ten pas sia gydytoja ir kaip smile.gif Nors prieš tai , kol nesilaukiau, kiek teko lankytis privaciai ( i kisene )pasikonsultuoti, tai ji visada labai maloni, stabili ir begalo ramaus budo moteris. Nepanikuojanti ir labaiu besiklausanti taves nei kalbanti pati. Kartais ta jos vidine ramybė tik i nauda, nors...kartais norisi kad viska pasakotu ir plepėtu. Kol kas lankausi pas ja ir jos akusere ir manau, kad pas ja ir gimdysiu. Kiek teko apie ja skaityti tai lyg ir viskas normos ribose. smile.gif O pinigus beveik visi duoda ir praktiškai visi - ima smile.gif


Sveika, kaip puiku, kad turiu "kolege", kuri taip pat lankosi pas ta pacia gydytoja. Na man tai dar tik 13 sav. nestuke.gif . Seip tai man ja drauge rekomendavo, tai jai ji labaipatiko, nes per visus saremius buvo kartu su jos vyru, ir pati nugaryte masazavo , o ne kokia akusere. Tai va, as ja dabar esu rekomendavus savo brolienei, kuri birzelio menesi, o gal net geguzes gale gimdys pas ja. Tai dar galesiu ka nors parasyti. Vakar kaip tik buvau pas Gembeckiene, tai man ji tikrai patiko, maloni gydytoja, o va jos akusere tai nepatiko, nes tokia " sustreke" primete, kol gyd. buvo isejus. Tai jei ta akusere bus ir gimdyme...nu nzn, reiks kalbet su daktare kad kokia kita butu!
Atsakyti
As pas J.Gembeckiene gimdziau pries 3m. Mokejom 100$ tuo metu (dabar 400Lt stafke), akuserei mokejom 70Lt (ar 50) berods ir 20 sesutei. Akusere buvo... nu uzkrito vardas... berods Nijole (tada buvo trumpais plaukais), tokia mazute. Labai faina moteryte. O gydytoja man labai patiko. Kiek lankiausi pas ja, tai niekad neteko girdeti pakelto balso. Visada su sypsena, ramiu tonu.
O akusere, kuri siuo metu pas ja sedi (nezinau tik pavardes) man irgi pirma karta nelabai patiko. Nors gal visai nieko, buna ir prastesniu. O ar ji dalyvauja gimdymuose, tai nezinau net.
Deborah, as irgi vakar buvau pas sia gydytoja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 18 kovo 2005 - 17:33
Sveika, kaip puiku, kad turiu "kolege", kuri taip pat lankosi pas ta pacia gydytoja. Na man tai dar tik 13 sav. . Seip tai man ja drauge rekomendavo, tai jai ji labaipatiko, nes per visus saremius buvo kartu su jos vyru, ir pati nugaryte masazavo , o ne kokia akusere. Tai va, as ja dabar esu rekomendavus savo brolienei, kuri birzelio menesi, o gal net geguzes gale gimdys pas ja. Tai dar galesiu ka nors parasyti. Vakar kaip tik buvau pas Gembeckiene, tai man ji tikrai patiko, maloni gydytoja, o va jos akusere tai nepatiko, nes tokia " sustreke" primete, kol gyd. buvo isejus. Tai jei ta akusere bus ir gimdyme...nu nzn, reiks kalbet su daktare kad kokia kita butu!

Sveika, šiaip su Gembeckiene sedi akušerė pavarde Akstinienė (tokia liekna ir šveisi). Žinok iš pirmo karto ji man irgi atrodė šiaip sau. Bet vėliau po 2-3 apžiūros pasirodė visai faina., Labai sužavėjo, kai pilve užčiuopė mano leliuka. Tai atrodo, kad pati taip apsidžiaugė ir susijaudino...šiaip jai patinka kai ja labai vertini, su ja tariesi. Esu mačius ne viena akušere kuri nenori nusileisti gydytojui. Bet gali neabejoti, bent jau per gimdyma tai ir gydytoja bus šalia, o tokia kaip Gembeckienė manau labai greitai ja pastatys i vieta.
Pvz. dar apie ta akusere. Manes ji vsi nenorejo siusti daryti echoskopo, nes kreipiausi jau su 5 savaiciu nestumu, ji vis sakė :" kam ta maziuka svitinti". Bet kai nuejai i apziura pas gydytoja ir ji buvo šalia, aš pareikalavau, kad man parodytu kas pas mane gyvena. Tai akušere užburbuliavo, kad bus laikas ir pamatysi, o gydytoja ja pastate i vieta, ir kad as nebenerimauciau nusivede prie echoskopo ir labai trumpai bet mums su vyru viska parode ir pasake, kad viskas savo vietoje ir normos ribose.
Beje šiandien eisiu jau i oficialu echoskopo tyrima, kurima beje talona rezervavo akušerė, ir parinko gera specialista pati smile.gif Tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kartais kuri nors zinote su kokia akušere (akušerėmis) dirba Gembeckienė? Kaip su tam tikra sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2005 03 31, 14:07)
Noriu paklausti, gal kartais kuri nors zinote su kokia akušere (akušerėmis) dirba Gembeckienė? Kaip su tam tikra sekėsi?


Kol kas tai pas ja kabinete sdi tokia Danga, pavardes neuzfiksavau. O kas liecia gimdyme su kuo dirba tai nzn, zinosiu tik birzelio men., nes mano broliene gimdys pas Gembeckiene ir dar galiu savo drauges paklaust..nu bet ji pries 1.7 metu gimde..tai gal jau bus ir pasikeitus..
Nu bet pasidomesiu..nes ir paciai labai aktualu.
JOGA o kaip tavo pilvas auga? Jau kruta mazuliukas?
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(JOGA @ 2005 04 11, 09:01)
SVeika,
praėjusi ketvirtadieni buvau pas gydytoja smile.gif Tai ji buvo viena smile.gif nebuvo jokios akušerės. Tai taip šiltai ir fainiai priėmė smile.gif Nu kaip visada pas ją - olimpinė ramybė. Paklausė su tokia triubele pilveli ir paskui sako: " oi koks linksmas " smile.gif Tai taip ir išėjau išsiviepus smile.gif

biggrin.gif PAS GEMBECKIENE GIMDZIAU AS DVYNUKUS. TAI TIKRAI LABAI FAINA GYDYTOJA. LABAI GERAI PRIZIUREJO, NE MINUTES NEPALIKO. JOS SYPSENA TIESIOG RAMINO. SU JA DIRBA IR LIUKSIŠKA KOMANDA. GIMDYK PAS JA IR TIK DRASIAI. TIKRAI LIKSI PATENKINTA. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mano abi dukrytes prieme Jurate Gembickiene. Pirma dukra gimdziau pries 7,5 metu,o antra pries metus.Gydytoja thumbup.gif ,nuramins,dar speja pajuokaut biggrin.gif Kiekviena diena uzeidavo i palata,teiravosi apie savijauta. Jei ir vel buciau nestuke.gif ,pasirinkciau J.Gembickiene.
Atsakyti
Gimdžiau pas Gembeckienę prieš 5-is metus. Viskas buvo gerai, nors vaikiukui ir širdelė stojo ir mano reakcija į skausmą labai keista buvo-norėjau kad tik niekas nelįstų į akis nei su kokiais masažais nei su komentarais. Gydytoja buvo visą laiką gimdymo metu ir pastebėjusi mano tokią būseną iš karto taip labai ramiai pasakė-nieko tokio, tokia reakcija į skausmą, ir bendravo daugiausiai su mano vyru viską budriai stebėdama. (Nors akušerė jau buvo persigandusi ). Taigi viskas vyko fainai-tiesiog rami ir smagi atmosfera. Labai faina pasitaikė anesteziologė.
Po gimdymo "depresinėje" nuotaikoje tai buvau prisigalvojusi medikų darbo trūkumų- nors ir darė epidūrą, bet gydytoja draudė anesteziologei lašinti didesnį vaistų kiekį-taigi skausmas buvo beveik pilnas, nelaukė naturalios gimdymo pradžios, o sukėlė dirbtinai, -skatinamaisiais ir praplėšė vandenmaišį (nors buvau pernešiojusi jau 2-i savaites). Taigi blaiviai pagalvojus tai kaip tik turbūt pliusai- viskas buvo daroma dėl vaikelio (kad tik greičiau, nes krito ritmas). Išvada- antrajam mažyliui pilve dabar 17 savaitčių taigi pradedu ieškoti šios gydytojos telefono.
Atsakyti
gimdžiau pas Gembeckienę prieš du metus. nieko tokia, dėmesinga visa, saldžialiežuvė biškį taip pritemptai (kas mane nervino), bet iš esmės nebloga. o ir akušerė buvo ta, kuriai priklausė per budėjimą būt, tai nereali pasitaikė. gimdžiau susitarus, tai jau po gimdymo paaiškino, kad aš dar skolinga akušerei, anesteziologei ir slaugutei ir įvardijo tam tikras sumas ohmy.gif o aš mat galvojau, kad jai duodi, o jos ten išsidalina... naivuolė biggrin.gif
o va po gimdymo gulėjau dvivietėj palatoj su moterim, kuri pas ją gimdė nesusitarus...nu ką aš žinau, pakraupau nuo jos pasakojimų. gydytoja buvo užsukus tik pora kartų, o jinai vargšė ilgai kankinosi labai, vyras pats palas jai ten keitė (slaugutės darbas), niekaip prisišaukt negalėjo.
arba dar vienai pažįstamai buvo su ja istorija. gresiantis persileidimas, dar kažkokie sunkumai (nepamenu tiksliai), tai pas ją nuolat prieš gimdymą lankėsi, o po to patologiniam skyriuj gulėjo.buvo susitarus, kad gimdys, tik dar nesumokėjus pinigėlių. tai Gembeckienė, nesulaukusi pinigėlių už bendravimą ligoninėje, apsimetė, kad jos nepažįsta ir nieko apie jos atvejį nežino ohmy.gif
čia kaip toj patarlėj: netepsi - nevažiuosi...
Atsakyti