Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Jūratė Gembeckienė

Gydytojos "stavke" uz gimdyma 400 lt + 50 lt akuserei.Ji man taip pati pasake.
Atsakyti
ax.gif savo Vėjuką pas d. Jurate Gembeckiene gimdzhiau thumbup.gif - tikrai neapsirikau drinks_cheers.gif
nors pas ja lankytis emiau nuo 32 nestuke.gif savaites, bet po Vilniaus Karolinishkiu poliklinikos "klizmu" doh.gif ji man panashi i angela blush2.gif
uzh vizitus pas ja atskirai nemokejau, bet po gimdymo 600 , kai pamachiau savo angeleli, pasidare juokingai mazha suma - tikrai atidirbo thumbup.gif
Atsakyti
Savo mazaja gimdziau pas Gembeckiene, nes mano gydytojas tuo metu atostogavo. Galiu tik teigiamai apie ja atsiliepti: ir svelni, ir atidi, bet kartu labai rami ir susikaupusi. Ta jos ramybe man padejo nesupanikuoti, nors gimdymas buvo prieslaikis. Po gimdymo dar net keleta savaiciu vis uzeidavo pasiklausti kaip laikomes (teko gan ilgai guleti neisnesiotuku skyriuje). Na, man ji tikrai labai patiko, tikrai sauni gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Na, va, as jau namie po gimdymo. Savo dukrele gimdziau pas J. Gmebeckiene ir zinau, kad tikria neapsirikau. Gimdymas buvo sunkus, visa gimdyma buvau skatinama, o tik pagimdzius pasileido kraujas, nes nesusitraukinejo gimda. Kaip veliau sake daktare, mano mazai gimdai toks vaikas (nors svoris kaip ir normalus 3780 g) buvo per didelis. Taigi, buvo atlikta gimdoz revizija. As tik pagimdzius gavau narkoze ir suejes papildomas daktaru burys, priesakyje su Gembeckiene, mane atpumpavo.Beje buvau ir kirpta, bei Gembeckienes veliau susiuta smile.gif
Esu labai jai uz viska dekinga. Zinau, kad pasirinkdama ja - pasirinkau teisingai. Beje, po gimdymo taip pat buvau jos lankoma ir gerai prizurima. Ir visai nereikia duoti uz tai milijono smile.gif
Atsakyti
Tikrai gera gydytoja. Ir psichologė. Moka užšnekinti "dantį", įtraukti į diskusiją, nors tuo momentu ne patys maloniausi dalykai vyksta. Nedvejokit, jei rinksitės. Aš jau antrą leliuką pas ją pagimdžiau.
Atsakyti
pati užvedžaiu tema, pati gimdžiau pas Gembeckiene bet kol kas dar nieko neparasiau...taigi, gydytoja tikrai super. Mums taip pat buvo ir kritiniu situaciju ir visko, na bet issivertem be skausmo, viskas labai liuks. Tik permokejom...davem 1000 lt, buvom sutare kad is ju ji atsiskaitys ir su akuserem ir gaus mums vienviete palata...taciau... schmoll.gif reikejo duot per nauja akuserem, ir palata buvo dviviete, na bet del palatos nesigailiu, nes susiradau nauja drauge!!!!!
Atsakyti
As lankaiusi ir buvau susitarus su kita daktare,bet kaip visada kiaulystes desnis-jei savaitgali konferensija,o mano mergyte sugalvoja keliom dienelem anksciau pasirodyt.Ir ,mno dak isvaziuodama,sako,jei kas nutiktu skambink mano draugei,as su ja kalbejau.Taip as papuoliau pas Gembeskiene,pirma karta ja maciau,taciau labai nuostabi moteris,ir ateity gimdyciau tik pas ja.O po visko as tiesiog pasakiau kad nenoriu jaustis skolinga ir duodama 500 paklausiau ar uzteks jai ir jos komandai,bet ji paskui labai graziai paklause ar anesteziologei mes padekojom,tai dar anesteziologui davem 200,(bet tai buvo pries 2m),as manau kad ji tikrai turetu pasidalinti su savo komanda,juk as tai atejau ir isejau,o jai su ta komanda reikia dirbti kiekviena dienal,taip kad manau ,jog tikrai dalinosi su akuserem.Zinau kad mano gimdymas buvo siek tiek komplikuotas,buvo vienu metu euleke daug gydytoju,taciau ji tokia ramybe islaike,kad paskui vis kai ateidavo aplankyti i palata,pamirsdavau paklausti.Beja gavau vienviete palata kaip ir prasiau.
Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
O as tai,kai gulejau klinikuose sesutes labai nepatenkintos Gembeckiene buvo,ir keike ja,nes su komanda ji pinigais nesidalino,viska pati pasieme. unsure.gif
Atsakyti
aš prieš porą mėnesių pas ją gimdžiau. tikrai neturiu jokių priekaištų- skambinau ir naktį ir iki gimdymo kiek buvo klausimų visada telefonu galėjau pasitarti, priimdavo ir skyriuj apžiūrėti. mano gimdymas baigėsi Cezariu. operacija padarė puikiai- jokių komplikacijų (tfu tfu tfu) kolkas. po operacijos praėjus 6 savaitėm pati patarė ateiti į skyrių, kad su mažu vaikučiu nereikėtų laukti eilėj. tiesa, po gimdymo gavau vienvietę palatą. tik tuo metu buvo laikinai lova įstumta dėl remonto.
Atsakyti
Aš gimdžiau pas gyd. Gembeckienę prieš porą metų. Skambinau naktį, o ji nekėlė, tai persigandus važiavau, galvoju sau: va, tarėmės tarėmės, o dabar teks gimdyti pas beleką. Bet po keletos minučių ji pati man perskambino ir atlėkė naktį. Po gimdymo paskė, kad mes skolingi 10 lt sanitarei ir labai gera akušerė mums pasitaikė. Bet konkrečios sumos, kiek skolini akušerei neįvardijo. Beje ir apie save patylėjo - davėm, kiek tuo metu atrodė reikia. O gydytoja tikrai labai ramių nervų, kaip aš juokaudama sakau - "nervai išoperuoti" smile.gif Ai, tiesa, po gimdymo ji paprašė, kad atvežtume dukrytės nuotraukėlę, kai jau turėsim. Tai kai važiavau tikrintis ir nuvežiau į vokelį įdėjus pinigėlių (už vizitą) ir foto, o ji pažiūrėjo į voką ir sako: o dar ir pinigėlių įdėjot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo udole: 12 rugpjūčio 2006 - 14:08
as gimdziau dvynukus pries tris menesius pas Gembeckiene ir likau tikrai patenkinta. Dare cezari 37 sav., bet viskas buvo gerai ir vaikuciams ir man.Gydytoja tikrai labai maloni, po operacijos keleta kartu per diena uzeidavo i palata.O tariausi kai nestumas buvo 34 sav., po to kas savaite vaziuodavau i klinikas pasirodyti.37 sav. pagulde i skyriu stebejimui, bet ilgai guleti neteko smile.gif dat ta pacia diena operavo.
Atsakyti
Visoms, kurios nezino, kuria gyd.pasirinkti, NUOSIDZIAI rekomenduoju gyd.Gembeckiene.Atsakinga, reikli, profesionale.
Gyvenau raseiniuose, del nestumo suitariau tik paskutini menesi, suitikome, apziurejo mane ir prasom, lauksiu.
Gimdymo metu ji ir tokia jauna akusere(gaila, vardo nezinau) su manim buvo nuo ....iki. Jokio streso, jokiu tusciazodziavimu, meilikavimu ar pataikavimu gimdyvei.Pvz.gydytoja ateina pas mus su vyru, o mes karsta liepos 6d.ledus kertame:)Grieztai ir mandagiai liepe vyrui pabaigti mano ledus:)Juk gimdymas pirmas, ne nesusimasciau apie cezario galimybe.
Antra karta tikrai ja vel pasirinkciau.
Atsakyti