Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Jūratė Gembeckienė

Aš lygiai prieš mėnesį gimdžiau pas Gembeckienę. SUPER gydytoja!!!!!
Atsakyti
Aš tai sakau kad verta. Aš per visą nėštumą pas ją nesilankiau, bet kai rinkausi pas ką gimdyti, tai kaimynė rekomendavo ir as tikrai labai patenkinta. Labai maloni ir švelni gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
man dare cezari, viskas buvo labai gerai smile.gif greitai sugijo, jokiu komplikacijju.Dabar jau puse metu po operacijos, tai vienoj pusej truputi ryskesnis, o kitoj pusej visai nezymus randas.O ir pati operacija labai laiku buvo daryta, nei per anksti nei per velai.Ta prasme netempe iki paskutines akimirkos, kad butu buves vos ne ekstra atvejis
Atsakyti
man darė cezarį nestuke.gif likau patenkinta jos paslaugumu ir švelnumu thumbup.gif operacija buvo daryta lygiai prieš metus ir menesi ax.gif jokiu komplikacijų epatyriau smile.gif
Atsakyti
aš gimdžiau pas Gembeckienę, tikrai labai super gydytoja thumbup.gif Mano atvejis buvo gana sudėtingas, daug laiko pernešiota mergytė buvo, be to labai apsisukusi virkštelė apie kakliuką bei visą kūnelį buvo. Gydytoja labai labai gera profesionalė, labai abejoju ar taip lengvai būčiau pas kitą gydytoją pagimdžius g.gif Tik po gimdymo sužinojau kad viskas buvo labai rimta, kad daug rizikos, bet baigėsi labai gerai viskas, gyd. buvo visalaik įsitempusi bet aš nieko nesupratau, vyrui irgi nedaėjo, o po gimdymo pasakė kad labai bijojo dėl vaikučio ax.gif Bet viskas baigėsi puikiai. Prieš tai lankiausi pas Gintautą, tai tas man visai nepatiko, dr liepė laukti, neskatinti, po to daryt tik cezarį. O gembeckienė nelaukė ir pasirodė kad neklydo, dar kelios dienelės ir būčiau savo aukselio neturėjus mirksiukas.gif Taigi kaip profesionalė ir kaip gydytoja jinai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos pas sia gydytoja as negimndziau taciau siaip gydziausi ir visos mano seimos moterys pas ja eina ji tiesiog super gydytoja kantri miela supratinga ir net nebutina jai duoti pinigu ji ir taip labai rupestinga buna!
Atsakyti
Na štai ir aš galiu pasisakyti apie gydytoją J. Gembeckienę. Iš karto skau atsiliepimai patis geriausi, nuostabi gydytoja, be galo rūpestinga ir žino ką daro. gimdžiau 10 su puse valandų, o ji praktiškai visą tą laiką buvo šalia, visko ko norėjau gavau ir nuskausminamuosius ir epidūrą, kadangi pirmieji nepadėjo, epidūrą gavau net 3 klartus, kai stumiau ji viską aiškina ramiai, labai tas padėjo nes jos nusiteikimas tiesiog taip padeda. Po gimdymo gavau vienvietę palatą su visais patogumais, ji ateidavo kasdien tiesiog pasiteiraut kaip sekasi. Už visą gimdymą tai yra ir akušerei ir už epidūrą ir pačiai gydytojai sumokėjau tik 700 lt, bet tai tikrai nedaug kai gali laikyti sveika dukrytę ant rankų ir džiaugtis gyvenimu. Tiesa labai nedaug plyšau, tai gydytoja labai švelniai sutvarkė viską tiesiog vienas kitas įbrežimas gavosi. Galiu pasakyti kad man tikrai patiko pas ją gimdyti, nors buvo ir sunku bet ji labai padėjo. Taip pat buvo labai gera akušerė, vardu Kristina, irgi be galo gera ir rūpestinga.
Atsakyti
QUOTE(vilmonzas @ 2007 02 26, 20:52)
Ir man teko apsilankyti pas gyd. Gembeckiene, seip labai super daktare  thumbup.gif  is paziuros atrodo. Dabar laukiuosi 27 sav. todel domiuosiu kokioje ligonineje gimdyti ir pas ka. Idomu kokios "kainos" siuo metu pas Gembeckiene. Gal galite padeti...  4u.gif

neseniai gimdziau su gembeckiene ,super daktare,labai profesionali,rami,savimi pasitikinti.manau tikrai nepasigailesi jei pasirinksi ja.O kaineles tai kaip ir visur gydytojai 500,akuserei 100 ir dar slaugutei gyd.sake nuo10-20lt
Atsakyti
Ačiū visom už sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Dėl kainų tai kaip ir rašė kitos mamytės, gydytojai 500 lt, akušerei 100 lt, slaugutei mokėjom 20 lt, ir už epidūrą 100 lt, bet jau gavau net 3 kartus doh.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytėms

Prieš keturis su puse mėnesio ir aš tapau mama. Gimdžiau pas gyd. J. Gembeckienę. Aišku, kaip ir visos būsimos mamytės apsiklausinėjau mamų kurios jau pas ją gimdė. Atsiliepimai buvo tik patys geriausi. Tai ilgai nelaukus šešių su puse mėnesių užsirašiau pas ją konsultacijai. Apsilankius ir pabendravus pasirodė, kad ji niekuo neišskirtinė. Tačiau vistiek pasakiau, kad noriu pas ją gimdyti. Taigi iki pat gimdymo lankiausi pas ją apžiūroms. Atėjus gimdymo laikui paskabinau jai ir pasakiau, kad jau atvažiuoju. Gimdymas praėjo ne taip ir lengvai(darė Cezarį), nors buvau nusiteikusi pati pagimdyti. Gydytoja buvo NUOSTABI. Visą laiką buvo šalia, net tarp sąrėmių sugebėjom pajuokauti abi. Labai rami, susikaupusi atliko savo darbą. Deja, po gimdymo prasidėjo komplikacijos su labai aukštom temperatūrom ir teko ligoninėje praleisti visą mėnesį. Gydytoja darė viską ir pasakyčiau netgi daugiau, kad tik pastatyti mane ant kojų, tikrąją žodžių prasme. Būdavo po budėjimo ji niekada neskuba namo, o vis ateina, vis padrąsina, kad viskas bus gerai, net visas pesimizmas dingsta. Bendravome labai šiltai visą tą laikotarpį kol gulėjau ligoninėje, visada rasdavo man laiko ar ankstyvas rytas ar vakaras ji būdavo šalia, kai tik reikėjo. Dar ir dabar bendraujame, jei tik kokia problemėlė skambinu, niekada neišgirdau, kad negali ar labai užimta, nepriims, visada kai tik reikia apžiūri.
Beje kai savo gydytojai Jonavoje, pas kurią lankiausi pasakiau, kad gimdysiu pas šią gydytoją ji pasakė, kad labai geras pasirinkimas. Kai po gimdymo paskambinau ir pasakiau su kokiom komplikacijom pagimdžiau, jos žodžiai buvo: gerai, kad gimdei KMUK ir pas gyd. J. Gembeckienę. Su vyru planuojame dar leliuką ir jei teks laimė jį turėti tai gimdysiu tik pas ją. Beje akušeris mano buvo Laimis. SUPER AKUŠERIS. Idealiai atliekantis savo darbą.
Atsakyti
As beveik pries menesi pas ja turejau cezari. Tikrai puiki gydytoja! Ne kiek nedvejodama ir kita karta kreipsiuos y ja! smile.gif O del lankymosi pas ja, visada skambindavau y mobiluji ir atvykdavau, kai ji budi, tai tik pora kartu teko luktelt apie pusvalanduka, nes ji buvo gimdykloj (nu, sito reikalo nesuplanuosi blush2.gif ) Gydytoja tikrai labai miela, svelni, rupestinga, o svarbiausia operacinej neleido liudet smile.gif Dar ir anesteziologas super pasitaike thumbup.gif . Gaila, pavardes nepamenu, tox aukstas vyriskis, tai prijuokino iki soties drinks_cheers.gif
Papildyta:
O del kainu, tai uz cezari vyras 1200 lt dave, anesteziologui 200 lt, o akuserem bei sesutem is naujagymiu skyriaus po 50 lt. Bet draugai pas ja 3 dienas pries turejo cezari, tai sake dave 1000 lt, o anesteziologui 100 lt ir daugiau niekam. smile.gif
Atsakyti
mes taip pat esam dekingi gyd.J.Gembeckienei..jei ne ji ir jos kolegei Puodziunienei, mes butume neteke mazucio savo, nes pradejo stoti sunelio sirdele... ir dabar mes pabendraujame, lankausi pas ja ir toliau...unsure.gif
Atsakyti