Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikutės 4u.gif
Ir mes čia registruojamės,mums jau savaitė kaip 7 mėnesiukai thumbup.gif priaugom 700g, o paaugom 2 cm, dabar esam 8kg ir 69 cm wub.gif
O košytės tai mums labiausiai milupa patinka, mano gamintų daržovienių nelabai valgo ir nieko papildomai negeria išskyrus MP g.gif Tiesa mes jau turim 2 dantukus ir po truputį ropojam biggrin.gif
Atsakyti
na mums irgi jua 7 menesiukai, tai vartytis mokam labai gerai ir jau seniai smile.gif sliauziot tai irgi seniai jau sliauziojam, o vat ropoti jau po biski bandom, gana neblogai gaunasi,dar kokia savaitele ir jau tikrai roposim be problemu,mokam labai garsiai juoktis thumbup.gif laikoma uz rankyciu einam tapu tapu bigsmile.gif o sedet vat nelabai, pasodinta tai padesi dabar jau kokias 5 min ir griuna bet pati neatsiseda doh.gif schmoll.gif mokam graiziai daryt ate ate bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. 4u.gif Štai ir mes atėjom į septintą menesiuką 4u.gif Per mėn.priaugom 420 gr.Mūsų ūgis 67 cm.galytės apimtis 43 cm. mirksiukas.gif Labai jau aktyvi mano mažulė doh.gif Vartosi tai jau negali niekur palikt vienos.Jei trumpam palieku tai tik ant žemės.SĖdėt sėdi pasodyta,bet reik jei labai dairytis ima ir parvirsta.Labai nori stotis.Lig ir bando pati sėstis ,bet dar sunkiai pavyksta.Kartais ir ožiukai išlenda jau reiškia savo nepasitenkinimą ir tokį triukšmą sukelia,kad oi oi doh.gif Valgom košytes mėsytę su daržovėm.Šauniai išmiegam visą naktį neprabudę. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, na mums jau 7menesiai ir pora savaiteliu. Sveriam 10kg o ugis 74cm. Per menesi paaugom 3.5cm!
Pasikeimia tokie, kad puikiai darom i puoduka ir mazoji jau pati prasosi. Tai pampersu daug sutaupom. Nakti kelasi viena karta. O diena miegam gal kokius 3-4kartus. Bandom ropoto, puikiai sedim, na paciai atsisesti dar reikia isikibti kazkur, o jau sokinejam kaip biggrin.gif Labaiusiai patinka zaisti ku-ku. Tetis visada uzmeta koki adijaliuka, o ji pati nusistraukia cypdama. Tik va dar nesijuokia. Tas juokas jos tai toks cypimas gaunasi. O jusu mazyliai kada pradejo kvatoti?
Beje, dantuku da taip pat neturima nei vieno. Kazin ar tik ne laikas jau jiems butu dygti g.gif
Atsakyti
Labas visoms!
NOriu pasidziaugti, mano mazytei siandien sukako 7 menesiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as kosyte issiverdu nebent kitai dienai, ilgiau nelaikau, gal ir nieko blogo, bet kam gi sedziu namie, galiu ir dazniau pavirti biggrin.gif As is darzoviu duodu morkas bulves ir brokolius kartais, nu ir kopusta jau pagavom, labai sunku cia, visos darzoves atveztines, neaisku kuom pripurkstos, o mociutes augintu reikia dar laukt nemazai doh.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
mano dukryte tai tikras mazas viesulas wub.gif didele maza nenuorama smile.gif vartos,sukas,seda,bando kibtis i lovytes krasta,stotis po truputi,sunkiai,bet labai noriai smile.gif ropojam jau,ypac atbulai patinka smile.gif sypsos,tai nepaliaujamai,net dygstantis dantys jos nejaudina,suraukia nosyte ir issisiepia iki ausu,tik kalbink ja,myluok,zaisk,tai visa diena vaiksios su sypsena 4u.gif neseniai ismoko labai meiliai susigest,jei koks svetimas pagiria,tai issisiepia ir taip graziai,droviai nuleidzia galvyte 4u.gif
Atsakyti
Mano saulyte jau irgi moka ropoti (tarp kitko visai neseniai pradejo), sypsosi labai daznai, tik pakalbink ir iskart sypsenele pasirodo, juokiasi balsu irgi daznai. Turim 4 dantukus ir laukiam dar dvieju (pastarieji labai sunkiai lenda, nors su pries tai islindusiais neturejom isvis jokiu problemu). Yra labai didelis noras stotis, bet pati dukryte isikibusi dar nepastovi - reikia prilaikyti, o ir kojytes kaip balerinos - sukinejasi i visas puses ir stojasi ant pirsciuku galu ax.gif
Atsakyti
O mes irgi labai jau graziai susigesta, tiesa jau seniai ta mokame. Labai patinka stebeti aplink vaiksciojanius zmones. Jei isvaziuojam i miest i tik speja dairytis. Tai i viena sona tai i kita, vos spejam nulaikyti. O jei jau kas praeinanatis pakalbina.....sypsena i ausu ir nuleidzia galvyte. Poto dar pasiziuri galvyte pakreipus. Nu bet jei niekas neziuri, tai rekauti pradeda. Nerealiai demesi megsta. 4u.gif
Atsakyti
Mano pupa sveria 9kg, ir yra 72 cm ūgio smile.gif
šliaužioja atbula doh.gif ir jau intensyviai bando ropoti smile.gif
turime vieną dantuką, ir antras jau baigia prasiplėšti.
daug kalba savo kalba smile.gif dažniausiai yra sakoma : amam, ir buuu, brrr.
šiaip maniškė daugiau spygauna negu kalba ax.gif
ir įdomiausia kai valgo ir jau nebenori tai sukioja i šonus galvytę, kad jau nebenori schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrukas 7 mėnesių šliaužia, ropoja,pats atsisėda iš gulimos padėties.labai krykštauja,kažka mums pasakoja,bet mes dar nesuprantam doh.gif beveik pastoviai išsišiepęs biggrin.gif kiša kojytes į burną smile.gif sėdi ilgai negriūdamas.kai sėdi savo kėdutėje ir laukia maisto,tai tokį triukšmą sukelia daužydamas rankytėm į staliuką rolleyes.gif turi 2 dantukus,kurie išdygo per Mamyčių dieną thumbup.gif
tiesa,labai pradėjo domėtis tuo daiktu,iš kurio pienukas bėga.pirma apsižiūri,apčiupinėja,o tada mamą už atlapų prisitraukia ir valgo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 gegužės 2007 - 15:56
musu panelei dar tik 6.5 men sliauzioja atbula kartais atsistoja ant keturiu bando atsistot isikibus. dantu neturim ir nelaukiam 4u.gif
Atsakyti
Mums jau 7 menesiai ir savaite. Labai judri mergyte, puikiai ropoja jau beveik menuo, pati atsiseda is gulimos padeties, isikibus i koki balda atsistoja ir stovi prisilaikydama viena rankyte. Valgo misinukus, darzoves, mesyte, vaisius, jogurta, varskyte. Turi 6 jau didelius dantukus ir kupeta plauku thumbup.gif Buvo tylene, o dabar vis daugiau sneka savo pauksciu kalba, o kai su manim zaidzia, tai nutaiso toki plona balseli ir cypauja, kalbina wub.gif Labai savarankiska, pati sau viena zaidzia, man telieka priziuret, kad kur neuzsigautu thumbup.gif Labai didziuojuosi savo dukryte wub.gif
Atsakyti