Mano mažiui jau 7 mėn. ir 3 sav. Jau nuo 6mėn. atsisėdo pats savarankiškai ir savaitėlę neišlaikydavo liksvaros, bet dabar kuo puikiausiai sėdi. Lovytėje taip pat nuo 6,5 mėn. atsistojo, o dabar daug šliaužioja , pats atsistoja ant kėdės ar ant lovos, vienu žodžiu kur randa už ko užsikabinti. Būna atsisuki, o jis jau kitame buto gale rausiasi po kompaktus. Labai daug laiko praleidžia ant žemės aš jam duodu daug laisvės, pridedu daug žaisliuku ant žemės tai jis ir užsiminėja.
Na mano mazylis tai tikriausia tinginiukas,nes pats dar visiska neatsiseda,na jau nedaug truksta,bet pasodintas ilgai sedi ir tiesiai.Atsistot bando tik lovytei,bet jai pastatai ir kur nors laikosi,tai labai tvirtai stovi
.Na manau jis pas mane yra neblogas tinginiukas
.Na bet visi vaikai skirtingi 
Papildyta:
Oi pamirsau pasakyti,kad mano sunui 7men ir 2sav.
Papildyta:
Oi pamirsau pasakyti,kad mano sunui 7men ir 2sav.
Mano mazylei siandien 7 menesiukai.
Ji beveik pati atsiseda, pasedi ilgokai, bet vis dar nuvirsta ant sono arba i prieki. Nori stoveti, spirokliuoja kai pastatai. Megsta sokineti sokliuke kuris kabinamas ant duru staktos.
Leidzia ivairius garsus: be-be, bla-bla, je-je ir panasiai. Viska kisa i burna, ka bepaimtu i rankas tuoj pat atsiduria burnoje. Kartais miega ant pilvo, net gi pasakyciau daznokai, ypac diena. Jau nori sliauzti, net tik paguldau ant nugaros tai is karto persivercia ant pilvo, kojas pariecia po uzpakaliu ir juda tokiu budu i prieki.
Megsta zaisti su manim ir su vyresne sese. Ir labai megsta buti plika, kai nuimi pampersa tai neimanoma uzdeti kito nes nesiduoda.
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 14, 08:56)
tikrai saunu,kad esame ta pacia diena gime,o ir zbitkai beveik vienodi,mes mankstele darem,kai 3 men.buvom,o dabar sake,kad nebereikia.bet pradejom muzikos mokykla lankyti
pasirodom ir mes..
mum tik dar bus 7 men. nuo 6men patys pradejom atsistoti lovyteje, o nuo 6.3 men nuo grindu laikydamiesi uz baldu va teip
cia
taigi negaliu jo palikt ne sekundei..
sakom: le le le kai linksma , ge kai skauda, brrrrrrrrrr rrr brrrrrrrrrr.. kazkur vaziuojam..
itt
valgom desertus, o ypac viskas is persiku patinka, bulviu kosyte itt , valgo nuo 6 men misineli
sveria 8.300 ugis 73 cm
vaikstom i yamaha, darom ant rankytes vyru vyru kose
kai bunam pas senele jis noriai sisiuka daro i puoduka kuris groja
mum tik dar bus 7 men. nuo 6men patys pradejom atsistoti lovyteje, o nuo 6.3 men nuo grindu laikydamiesi uz baldu va teip
sakom: le le le kai linksma , ge kai skauda, brrrrrrrrrr rrr brrrrrrrrrr.. kazkur vaziuojam..
valgom desertus, o ypac viskas is persiku patinka, bulviu kosyte itt , valgo nuo 6 men misineli
sveria 8.300 ugis 73 cm
kai bunam pas senele jis noriai sisiuka daro i puoduka kuris groja
Sėdėjimas:Pati sėdi, bet tik pasodinta, jei vežimo atloštė 45laipsnių kampu- tada ir atsikelia, bet jei guli tai tik ant pilvo persiverčia
Vaikščiojimas.Pati įsikimba į lovytės kraštą ir atsiklaupia(kai sėdimoje padėtyje), dar iškelia kojytę- bet niekaip negali astistoti- nebent galva būtų ant lovytės krašto- tada užpakaliuką pakelia. Tiesa- jei rankos paduotos ir ji įsikimba, tai vaikščioja kaip didelė
Kalbėjimas: bu, gu aaa, uuu, Vieną kartą išdainavo visą gamą
Mylimiausi žaislai: Lėlė cingu lingu, elektrinis pianinas- su klavišais ir mygtukais gali žaisti valandas
Pomėgiai: mėgsta masažiukus, mankštą, daineles, vartyti knygeles, (kai mama dar ir konsultuoja: arklys čia- arklyyyyys
Maistas: mėgstamiausi aišku bananai, bet taip pat mėgsta košelę (na tą ekologišką: grikių, kviečių ryžių kruopyčių (sumaišytų su mano pienuku) tada mėgsta vištienos krūtinėlę su bulvytėmis ir morkytėmis, graužti džiuvėsėlį, o iš pirktinių mėgsta hippp daržoves su grietinėle.Dar mėgsta kitus vaisius: obuoliuką, kriaušytę, persiką- bet pirmoje eilėje lieka bananas.
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 21, 22:28)
Norejau paklaust, ka jus darot yamahos mokykelej? Katik suzinojau, kad ir musu mieste su maziukais uzsiima, galvoju, gal reikia nuvesti
Laba diena,
Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima Lietuvoje tokiu gauti? Aciu.
Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima Lietuvoje tokiu gauti? Aciu.
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 23, 11:48)
Norejau paklaust, ka jus darot yamahos mokykelej? Katik suzinojau, kad ir musu mieste su maziukais uzsiima, galvoju, gal reikia nuvesti 
yra info SM atskiroje temoje..
QUOTE(Laura-lin @ 2007 09 24, 17:30)
Laba diena,
Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima
Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima
SM skelbimuose galima rast
ir mane domina, kazkokia mama pardavineja
Maniškei 6 mėnesiai ir 10 dienų. Sėdi tvirtai (atsisėda pati), ropoja pilnu tempu (tai ir man kartais tenka pilnu tempu iš paskos lėkti
), atsistoja lovytėj ir visur kitur, kur patogu įsitverti.
Mėgiamiausi žaislai (tiksliau, ji norėtų, kad tai būtų žaislai
) - lygintuvas, siurblys, distancinio valdymo pultelis, laidai ir panašiai
Mėgsta kalbėti ir šūkauti (aaaaa, lia lia lia lia lia, va va va va va ir kt.), kartais burzgia
Mėgsta, kai su ja dūkstam, žaisti ku kū, mankštintis ir maudytis. Žodžiu, namie neliūdna
(tik man kažkodėl svoris krenta ir vakarais kartais būna sunku nustovėt ant kojų ir suregzti rišlų sakinį
)
Mėgsta kalbėti ir šūkauti (aaaaa, lia lia lia lia lia, va va va va va ir kt.), kartais burzgia
Mėgsta, kai su ja dūkstam, žaisti ku kū, mankštintis ir maudytis. Žodžiu, namie neliūdna
(tik man kažkodėl svoris krenta ir vakarais kartais būna sunku nustovėt ant kojų ir suregzti rišlų sakinį
QUOTE(lady king @ 2007 09 26, 12:51)
Maniškei 6 mėnesiai ir 10 dienų. Sėdi tvirtai (atsisėda pati), ropoja pilnu tempu (tai ir man kartais tenka pilnu tempu iš paskos lėkti
), atsistoja lovytėj ir visur kitur, kur patogu įsitverti.
) - lygintuvas, siurblys, distancinio valdymo pultelis, laidai ir panašiai
)
Jezau kaip gerai