Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Reikalingos aktyvios mamytės. Daugiau informacijos mano paraše 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiui jau 7 mėn. ir 3 sav. Jau nuo 6mėn. atsisėdo pats savarankiškai ir savaitėlę neišlaikydavo liksvaros, bet dabar kuo puikiausiai sėdi. Lovytėje taip pat nuo 6,5 mėn. atsistojo, o dabar daug šliaužioja , pats atsistoja ant kėdės ar ant lovos, vienu žodžiu kur randa už ko užsikabinti. Būna atsisuki, o jis jau kitame buto gale rausiasi po kompaktus. Labai daug laiko praleidžia ant žemės aš jam duodu daug laisvės, pridedu daug žaisliuku ant žemės tai jis ir užsiminėja.
Atsakyti
Na mano mazylis tai tikriausia tinginiukas,nes pats dar visiska neatsiseda,na jau nedaug truksta,bet pasodintas ilgai sedi ir tiesiai.Atsistot bando tik lovytei,bet jai pastatai ir kur nors laikosi,tai labai tvirtai stovi smile.gif.Na manau jis pas mane yra neblogas tinginiukas biggrin.gif .Na bet visi vaikai skirtingi smile.gif
Papildyta:
Oi pamirsau pasakyti,kad mano sunui 7men ir 2sav. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazylei siandien 7 menesiukai. thumbup.gif Ji beveik pati atsiseda, pasedi ilgokai, bet vis dar nuvirsta ant sono arba i prieki. Nori stoveti, spirokliuoja kai pastatai. Megsta sokineti sokliuke kuris kabinamas ant duru staktos. tongue.gif Leidzia ivairius garsus: be-be, bla-bla, je-je ir panasiai. Viska kisa i burna, ka bepaimtu i rankas tuoj pat atsiduria burnoje. Kartais miega ant pilvo, net gi pasakyciau daznokai, ypac diena. Jau nori sliauzti, net tik paguldau ant nugaros tai is karto persivercia ant pilvo, kojas pariecia po uzpakaliu ir juda tokiu budu i prieki. thumbup.gif Megsta zaisti su manim ir su vyresne sese. Ir labai megsta buti plika, kai nuimi pampersa tai neimanoma uzdeti kito nes nesiduoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 14, 08:56)
O, musu dukrytes gime ta pacia diena  thumbup.gif

tikrai saunu,kad esame ta pacia diena gime,o ir zbitkai beveik vienodi,mes mankstele darem,kai 3 men.buvom,o dabar sake,kad nebereikia.bet pradejom muzikos mokykla lankyti
bigsmile.gif
Atsakyti
pasirodom ir mes.. 4u.gif
mum tik dar bus 7 men. nuo 6men patys pradejom atsistoti lovyteje, o nuo 6.3 men nuo grindu laikydamiesi uz baldu va teip biggrin.gif cia lotuliukas.gif taigi negaliu jo palikt ne sekundei.. schmoll.gif
sakom: le le le kai linksma , ge kai skauda, brrrrrrrrrr rrr brrrrrrrrrr.. kazkur vaziuojam.. tongue.gif itt
valgom desertus, o ypac viskas is persiku patinka, bulviu kosyte itt , valgo nuo 6 men misineli bigsmile.gif
sveria 8.300 ugis 73 cm wub.gif vaikstom i yamaha, darom ant rankytes vyru vyru kose wub.gif wub.gif
kai bunam pas senele jis noriai sisiuka daro i puoduka kuris groja 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mano mažylei 6,5mėnesio.Mūsų pasiekimai:
Sėdėjimas:Pati sėdi, bet tik pasodinta, jei vežimo atloštė 45laipsnių kampu- tada ir atsikelia, bet jei guli tai tik ant pilvo persiverčia
Vaikščiojimas.Pati įsikimba į lovytės kraštą ir atsiklaupia(kai sėdimoje padėtyje), dar iškelia kojytę- bet niekaip negali astistoti- nebent galva būtų ant lovytės krašto- tada užpakaliuką pakelia. Tiesa- jei rankos paduotos ir ji įsikimba, tai vaikščioja kaip didelė thumbup.gif
Kalbėjimas: bu, gu aaa, uuu, Vieną kartą išdainavo visą gamą lotuliukas.gif aš buvau šoke. Mat prieš dainuodama jai du gaideliai visad stengiuosi prasidainuoti (na kaip chore:a a a a a, taigis ryte aš išsižioju o ši: aaaaa, aš amo netekau blink.gif )
Mylimiausi žaislai: Lėlė cingu lingu, elektrinis pianinas- su klavišais ir mygtukais gali žaisti valandas doh.gif (gerai, kad ten garsas šiek tiek prisitylina)
Pomėgiai: mėgsta masažiukus, mankštą, daineles, vartyti knygeles, (kai mama dar ir konsultuoja: arklys čia- arklyyyyys lotuliukas.gif ), vaikščioti įsikibus, žaisti pianinu, dairytis išsižiojusi, stebėti kaip mama daro valgyti, žaisti slėpynių (aš už lovytės pasislepiu, o ji nulenkia apsaugas manęs ieškodama- ir juokiasi, juokiasi, juokiasi...)
Maistas: mėgstamiausi aišku bananai, bet taip pat mėgsta košelę (na tą ekologišką: grikių, kviečių ryžių kruopyčių (sumaišytų su mano pienuku) tada mėgsta vištienos krūtinėlę su bulvytėmis ir morkytėmis, graužti džiuvėsėlį, o iš pirktinių mėgsta hippp daržoves su grietinėle.Dar mėgsta kitus vaisius: obuoliuką, kriaušytę, persiką- bet pirmoje eilėje lieka bananas.
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 21, 22:28)

Norejau paklaust, ka jus darot yamahos mokykelej? Katik suzinojau, kad ir musu mieste su maziukais uzsiima, galvoju, gal reikia nuvesti g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima Lietuvoje tokiu gauti? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 23, 11:48)
Norejau paklaust, ka jus darot yamahos mokykelej? Katik suzinojau, kad ir musu mieste su maziukais uzsiima, galvoju, gal reikia nuvesti  g.gif

yra info SM atskiroje temoje.. thumbup.gif apie ta yamaha.. ten mamyciu nuomones ir kokie uzsiemimai
QUOTE(Laura-lin @ 2007 09 24, 17:30)
Laba diena,
Gal esate girdejusios, o gal ir pacios naudojate ciulptukus i kuriuos galima ideti braske, obuolio truputi ar duonos. Jis yra su tokiu sieteliu ir rankenele. Kur galima

SM skelbimuose galima rast
ir mane domina, kazkokia mama pardavineja thumbup.gif reik paieskot
Atsakyti
Maniškei 6 mėnesiai ir 10 dienų. Sėdi tvirtai (atsisėda pati), ropoja pilnu tempu (tai ir man kartais tenka pilnu tempu iš paskos lėkti biggrin.gif ), atsistoja lovytėj ir visur kitur, kur patogu įsitverti.
Mėgiamiausi žaislai (tiksliau, ji norėtų, kad tai būtų žaislai biggrin.gif ) - lygintuvas, siurblys, distancinio valdymo pultelis, laidai ir panašiai lotuliukas.gif
Mėgsta kalbėti ir šūkauti (aaaaa, lia lia lia lia lia, va va va va va ir kt.), kartais burzgia biggrin.gif
Mėgsta, kai su ja dūkstam, žaisti ku kū, mankštintis ir maudytis. Žodžiu, namie neliūdna biggrin.gif
(tik man kažkodėl svoris krenta ir vakarais kartais būna sunku nustovėt ant kojų ir suregzti rišlų sakinį blink.gif )

Atsakyti
QUOTE(lady king @ 2007 09 26, 12:51)
Maniškei 6 mėnesiai ir 10 dienų. Sėdi tvirtai (atsisėda pati), ropoja pilnu tempu (tai ir man kartais tenka pilnu tempu iš paskos lėkti biggrin.gif ), atsistoja lovytėj ir visur kitur, kur patogu įsitverti.
Mėgiamiausi žaislai (tiksliau, ji norėtų, kad tai būtų žaislai  biggrin.gif ) - lygintuvas, siurblys, distancinio valdymo pultelis, laidai ir panašiai  lotuliukas.gif
Mėgsta kalbėti ir šūkauti (aaaaa, lia lia lia lia lia, va va va va va ir kt.), kartais burzgia  biggrin.gif
Mėgsta, kai su ja dūkstam, žaisti ku kū, mankštintis ir maudytis. Žodžiu, namie neliūdna biggrin.gif
(tik man kažkodėl svoris krenta ir vakarais kartais būna sunku nustovėt ant kojų ir suregzti rišlų sakinį  blink.gif )

Jezau kaip gerai thumbup.gif Kad man taip svoris kristu unsure.gif
Atsakyti