Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(gugutele @ 2007 11 07, 15:36)
mes dar neturim dantuku. ir neropoja. ziuriu jau daugumos jau ropoja ir dantukus turi. tikiuosi ir manoji greit jau tures dantukus. ax.gif

Aš tai džiaugiausi dantukai, bet iki tol, kol vieną dieną nepradėjo papų kramtyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ir dar nei vieno dantuko neturime. Dabar išmokome užpakalį kelti, tai manau, kad jau greit ir ropoti išmoksime biggrin.gif
Atsakyti
mono mazyte irgi moka pakelt uzpakaliuka, bet tuoj bus menuo ir ne is vietos. ax.gif
Atsakyti
musu pasiekimai ir ne patys didziausi,mokam trumpai pasedet,bet pati neatsiseda,neropoja,turim du dantukus ir mokam katu katu daryti biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis turi 2 dantukus,ropoja labai greit net sunku nulaikyti doh.gif ,nors pries tai ropodavo atgal,dabar tik priekin.Dar sulenkes viena koja,atsiseda,bet laikosi su viena rankyte,nes kitaip neiseina.Tik va su tuo valgymu labai vargstam,kieto maisto nelabai nori,tik mamos pieneli biggrin.gif ir siaip kaip septyniu menesiu vaikutis tai labai mazai suvalgo,sveriam tik 7.5 kg
Atsakyti
mes tai 6men.sulauke pasisverem ir sveriam taip pat 7.5kg na jau 2vi savaites praejo tai gal jau priaugom daugiau,nes va 6men tik sulauke pradejom valgyti koseles ! rolleyes.gif rolleyes.gif
tik va as biski buvau sunerimus,nes paskutini men. jokis priugo tik 250g.,
tai va ir rupi man klausimas,mamytes,kiek jusu leliai tokio amziaus per menesi priauga? biggrin.gif
o seip mokam sedet vezime ir pagalevem apdelioti...
kai zaisliukas padetas tai ivairiausiais budais bandom ji pasiekt!:)
tik nelabai pavadinciau tai sliauzimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif panasiau i plaukima!tiksla visad pasiekiam!
labai juokingai jojam-ant priekiniu ranku pasistiebe,su kojytem sulenktom!
dar labai smagu mum spyruokliuot,labai daug snekam,net rekaujam(di di di,da di u u u a a a deee ghuuu dedi.... bigsmile.gif
kartais labai smagiai pakykenam kai kas nors kutena kojytes arba pazastytes! smile.gif
o apsiverciam be problemu!niekad negulim ant nugarytes,visad vartomes ivairiausiai! thumbup.gif
seip daug ka darom linksmo,mamyte ir tetukas negali atsidziaugt! tongue.gif
Papildyta:
beja dantuku dar neturim...
Atsakyti
mano mazyte jau vaikstynej ismoko i prieki vaikscioti, o taip tai tik atgal vaiksciojo. seiliojasi be proto daug ir baisiausiai pikta. greiciau tie dantukai pasirodytu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kakoote @ 2007 11 10, 20:50)

tik va as biski buvau sunerimus,nes paskutini men. jokis priugo tik 250g.,
tai va ir rupi man klausimas,mamytes,kiek jusu leliai tokio amziaus per menesi priauga? biggrin.gif

maniske irgi tiek priaugo, bet ji vis dar nevalgo kosiu, minta tik misiniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuke133 @ 2007 11 13, 08:51)
maniske irgi tiek priaugo, bet ji vis dar nevalgo kosiu, minta tik misiniu  verysad.gif

o kodel kosyciu neduodi?as tai tik sulaukus 6men. iskart daviau,jau taip valge laimingas! biggrin.gif
o dabar tai jau maivosi,tasko jas visaip,mozoja,tai buna poto viskas istepliota po valgymo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aisku sauniausia kai nusiciaudo pilna burna lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKINIMAI VISIEMS LELIUKAMS GIMUSIEMS LYGEI PRIES 7MENESIUS (balandzio 13d) birthday.gif
musu dukryte sveria 9.400kg,73,5cm.valgo koses,banana,obuoli,mamos piena biggrin.gif dantuku dar neturim,ropojam atbulyn lotuliukas.gif sedi tik prilaikoma,jau bando keltis blink.gif pastatyta ant kojyciu tvirtai pastovi ciut ciut prilaikoma (gal kokia 1min),apie vartymasi isvis be zodziu ,pagaut neina .palieki vienur tik nusisuki,o ji jau kitam kambario gale doh.gif pagrindinei garsai TE TE,DA DA,KA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovillee: 13 lapkričio 2007 - 17:32
Mano pipiras taip pat dar neturi dantuku 4u.gif Bet sedi jau tvirtai, nors pats savarankiskai dar neatsiseda. Koses ir mesyte valgom jau nuo penkiu menesiu. Labai patinka valgyti su saukstu, taigi vargstam, kai reikia maitinti is buteliuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kakoote @ 2007 11 13, 17:31)
o kodel kosyciu neduodi?as tai tik sulaukus 6men. iskart daviau,jau taip valge laimingas! biggrin.gif
o dabar tai jau maivosi,tasko jas visaip,mozoja,tai buna poto viskas istepliota po valgymo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
aisku sauniausia kai nusiciaudo pilna burna lotuliukas.gif

pas mus problemu su sirdute yra, gydytoja sako, kad kartais pas leliukus turincius tokiu problemu kazkas organizme blokuojasi.as bandau primaitint nuo 4 men.dabar geriausiu atveju suvalgo sauksteli ar du papildomo maisto.viska kita stumia lauk.na bet gal kaip nors isiskanaus, neprarandu vilties smile.gif siuliau jau beveik viska..
Atsakyti