Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Musu maziuke irgi turi jau 2 dantukus, sveria 6,4kg ir yra 65cm.
Labai judri, nenusedi vietoje biggrin.gif ropoja ir atdal, ir i prieki, atsedi pati ir jau atsistoja pati. Dabar tik stoveti ir noti mirksiukas.gif
Valgom ir grudines koses- avizas, grikius, ryzius pagardintus uogiene.
Darzoves- bulve, morka, kalafijora, brokoli, moliuga, spinatus. Neseniai pradejome valgyti ir mesyte, pradejome nuo jautienos.
Tik va pienuko nedaug geria. Ir tyreles vis keiciam, nes niekaip nesurandam mums skanios rolleyes.gif
Miegot einam 8-8.30, keliames 7.30-8.30, bet nakti viena karta prabunda pavalgyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Niu musu maziukui jau beveik 7menesiukai , sveriam 9kg 300gr ir esam 73cm ugio biggrin.gif mokam apsiversti ant pilvelio ir atgal, tvirtai sedim ir bandom ropoti,tik dar sunkiai gaunas tongue.gif turim jau 2 apatinius dantukus , bet pagal visus pozymius , tuojau turesim ir virsutinius thumbup.gif
Valgom kosytes (darzoves gali duoti bet ka -viskas sueina,ragaujam jau ir visciuko, ir kiaulienos) o va vaisiai maziuliui kazkodel nelimpa-tik bananas g.gif einam gulti 21val , o keliames 7-8 val ryte... nakti jau nebesikeliam valgyti, jei pabunda 6-6.30ryte,duodu arbateles ir miegam dar valanadziuke toliau rolleyes.gif
Niu lyk ir viskas is musu pasiekimu g.gif dar vienas dalykas-mamytes nelaimei pradejo neisleisti niekur manes .. kas truputi net budamas pas teti reikalauja mamos, o apie isejima kartu su SB bent porai valandeliu prasiblaskyti-nera net kalbos doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
mūsų mažiukui tuoj sueis septyni mėnesiai, bet dantukų dar neturim tačiau doctor.gif sako, kad kuo vėliau tuo geriau. Patys atsisėdam o įsikibęs į sofą ir atsistoja. Ropojam puikiai. Kai pradedam pykti tada reikalaujam mamos. Valgo daržovių, vaisių košes duodu ir jautienos. Pavalgę atsigeriam MP. Užmiegam tik 11 val. vakaro puse triejų keliames atsigerti MP ir toliau miegam iki 6.30 tada vėl pavalgom o keliamės 9 valandą ryto. Laukiu nesulaukiu,kada miegosim visą naktį.
Diena miegam tris kartus tačiau miego trukmė labai skirtinga nuo 30 min iki 1.30val.
Atsakyti
na va, jau ir mums tie 7 mėnesiukai atlėkė. Kaip greit ar ne? Jau prieš mėn turim išsikalusius 2 dantukus. Sveriam beveik 10kg. Sėdim, nors kai nugriūnam, nelabai dar pavyksta patiems vėl atsisėsti. Gulėdami ant pilvo šliaužiojame į visas puses, bet dar neropojame (gal ir neroposim, nes mamytė ir maža neropojo, iškart pradėjo vaikščiot smile.gif ). Vaikščioti labai norime, tai su mamytės pagalba bandome. O jei jau vaikštyneje esame, tai lekiam kiek tik galim į visas puses. Jau tariam tokius garusu (aišku, jie nieko nereiškia): babababab, tetetete, aaaatia. Ir šiaip burbuliuojam biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes..mano maziui jau ne uz kalnu 8 men, bet dar nemoka apsiversti nuo nugarytes ant pilvuko..nors kartais atrodo, kad visai nedaug tetruksta smile.gif Sedeti jau kazkiek savarankiskai pasedi, bet buna kad ir ant sonuko nuvirsta, taciau pats atsisesti dar nemoka. Ant pilvuko guledamas verciasi daznaiusiai bezaisdamas arba kai atsibosta taip gulet. Ropot dar neropojam, bet jei i lova isikeliu ant neslystancio pavirsiaus, tai uzpakaliuka kilnoja, kojytes riecia po savim - matyt ruosiasi ropojimui smile.gif
ka jau ka, bet dantuoti tai esam - turim net 6 dantukus smile.gif - 2 apacioje ir 4 virsuje.
Valgo daug ka, ivairias vaisines tyreles, megsta viska ka bepaduociau, darzoviu tyres verdu pati, skaninu jautiena, kalakutiens arba jaucio liezuviu. Valgo nestle varskyte su bananu tyrele, taip pat vakare grudines koses - grikiu, avizu, kvieciu, ryziu, o dabar pradejo 7 grudu kose. Koses ruosiu su misinuku, o siaip MP geria. Koses valgo 9 mazdaug vakare, miegot eina apie 23 val, o apie 2-3 kelias mamytes pienuko pagert, po 3 val vel tas pats, bet paskui ismiega iki 9.30 -10.30 mazdaug.
I jokias vaikstynes nestatau ir nezadu to daryti.. Nors stoveti prilaikomam jam labai patinka - bus laikas ir pats atsistos ir dar prisivaikscios smile.gif
Sulaukes 7 men svere 9.5kg o ugis 69cm 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukui 7,5 men turim du dantukus, greit ir kiti tuoj pasirodys, nes kartais pakyla temperatura, nors nei kosejam nei sloguojam. Maziukas pats sedi, guledamas ant nugarytes pasikelia, taciau atsisesti pats negali rolleyes.gif Jau moka ploti katutes, daktare sake, kad ta daro apie 10men kudikiai, taip pat moka pakaraipyti , galvyte kai mamyte sako ne ne ne lotuliukas.gif labai nori stoveti, taciau nelabai leidziam. Valgo viska, jei galetu isragautu viska, tik duok doh.gif apetitu nesiskundzia ir nakti, keliasi karta , du.
7 men svere 10kg , 0 ugis 74cm,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkadk: 05 sausio 2008 - 23:03
Mano maziukas sedi jau gerai, atsistoja lovyteje, labai nori ropoti bet neiseina, kelia uzpakaliuka, o rankos lieka vietoje. Labai nori vaikscioti, tai uz ranku laikom ir vedziojam po namus.
Apettitu nesiskundzia, nakti keliasis 3 kartus pavalgyti. Sako ma ma, de de , te te, am am
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2008 01 05, 01:26)
sveikutes..mano maziui jau ne uz kalnu 8 men, bet dar nemoka apsiversti nuo nugarytes ant pilvuko..nors kartais atrodo, kad visai nedaug tetruksta smile.gif Sedeti jau kazkiek savarankiskai pasedi, bet buna kad ir ant sonuko nuvirsta, taciau pats atsisesti dar nemoka. Ant pilvuko guledamas verciasi daznaiusiai bezaisdamas arba kai atsibosta taip gulet. Ropot dar neropojam, bet jei i lova isikeliu ant neslystancio pavirsiaus, tai uzpakaliuka kilnoja, kojytes riecia po savim - matyt ruosiasi ropojimui smile.gif
ka jau ka, bet dantuoti tai esam - turim net 6 dantukus smile.gif - 2 apacioje ir 4 virsuje.
Valgo daug ka, ivairias vaisines tyreles, megsta viska ka bepaduociau, darzoviu tyres verdu pati, skaninu jautiena, kalakutiens arba jaucio liezuviu. Valgo nestle varskyte su bananu tyrele, taip pat vakare grudines koses - grikiu, avizu, kvieciu, ryziu, o dabar pradejo 7 grudu kose. Koses ruosiu su misinuku, o siaip MP geria. Koses valgo 9 mazdaug vakare, miegot eina apie 23 val, o apie 2-3 kelias mamytes pienuko pagert, po 3 val vel tas pats, bet paskui ismiega iki 9.30 -10.30 mazdaug.
I jokias vaikstynes nestatau ir nezadu to daryti.. Nors stoveti prilaikomam jam labai patinka - bus laikas ir pats atsistos ir dar prisivaikscios smile.gif
Sulaukes 7 men svere 9.5kg o ugis 69cm 4u.gif

drinks_cheers.gif Nu va, suradom drauga 4u.gif atrodo kad cia viskas apie mano sunu aprasyta. smile.gif Nes paskaicius kitus komentarus buvau bepradedanti galvot kad cia tik mano vienos vaikas 7 men nei sliauzia, nei ropoja, nei atsistoja pats. Matyt viskam savo laikas. I vaikstyne taip pat nezadu statyt.
Atsakyti
7 mėnesių ir savaitės mes jau kimbame į lovelės kraštus ir stojamės, atsistojam, bet saugumo jausmo nėra, tai paleidžiam vieną ranką ir bum biggrin.gif Net sėdėti nebenorim tik stotis stotis ir stotis biggrin.gif
Atsakyti
Mums jau 7 me. ir kelios dienos TA 7.8 kg 69 cm. Sedime gana gerai, bet pati dar nemoka atsisesti. Mokam verstis nuo nugaros ant pilvo, o atvirksciai tik kartais pavyksta, jei koks kalniukas pasitaiko lotuliukas.gif Sliauzti gal ir noretu, bet neiseina tik juokingai kelia uzpakaliuka lotuliukas.gif O stoveti labai nori, bet pati dar nei stojasi nei stovi isikibusi. Patinka kai mama laiko uz pazastyciu bigsmile.gif Valgome jau 3k/d, mesytes tyreliu, vaisiniu tyreliu ir antra diena kaip pradejom ragauti grikiu kosyte. Ir po kiekvieno pavalgymo dar mamos pienukas priklauso ax.gif O nakti tai kas tris val bunda ir valgyti praso doh.gif Taip pat labai nori buti tik su mama, net pas tetuka nenori sedeti jei mato salia mama tongue.gif Ir jei nepaimu jos, tai pradeda labai pykti ir rankytes tiesti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajana @ 2008 01 08, 13:09)
drinks_cheers.gif      Nu va, suradom drauga 4u.gif  atrodo kad cia viskas apie mano sunu aprasyta. smile.gif  Nes paskaicius kitus komentarus buvau bepradedanti galvot kad cia tik mano vienos vaikas 7 men nei sliauzia, nei ropoja, nei atsistoja pats. Matyt viskam savo laikas. I vaikstyne taip pat nezadu statyt.

friends.gif Žinot ir man palengvėjo paskaicius, nes ir mano sunelis nenori nei ropot nei ant pilvuko verstis. Dabar net pasikvietėm masažiste kad isjudintu, parasysiu vėliau kaip sekėsi ar pajudėjo ledai gal sustipres raumenukai fitness3.gif
Atsakyti
Mano vaikui taip pat tuoj septyni. Mes sėdim ir tuo džiaugiamės smile.gif Vaikščiot ie ropot dar suspėsim smile.gif berniukai visada viską vėliau pradeda.
Be to kiekvienas vaikas skirtingas mirksiukas.gif
į vaikštynę irgi nestatysiu, nes gydytojai nepataria- sako, kad poto vaikas gali netaisyklingai kojas statyt, kai pradės vaiščiot. O va šokliuką ant durų tai pirksim. thumbup.gif
Atsakyti