Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

Ne, šita buvo palangiškė
Atsakyti
sad.gif Dieve , kaip as noreciau numest 10 kilu, ale nera tos valios pas mane cry.gif pernai laikiausi dietos pacios sugalvotos, tai per 6 men numeciau 10 kg, ale jau kai ataugo tai su kaupu sad.gif o dabar negaliu niekaip prisiversti nera valios, o ir palaikymo nera, visi tik liepia valgyt kad nesublogciau, schmoll.gif vyrui patinku biggrin.gif taip jis sake, o ir kam tada kudentis anot jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurgitele, susirask koki objiekta hi.gif ir kudinkis.Svarbu kad butu stimulas.Vat as zinau kad man uz 3 sav. sesija, bus daug jaunu grupioku blush2.gif biggrin.gif , nu gi negaliu apsilashinijus eiti.Nu vien del estetinio vaizdo.Tai vat vyksta kudinimasis.O dar labai stimulo dave " Nomedos" laida.Nu galvoju anoms tai daugiau reikia numesti, tai as savo 10 kg. tikrai iveiksiu.Bet as nieko drastiskai nedarau.Sumazinau kaloriju kieki ir vsio.-4 kg.
Atsakyti
kiki,
nemanau jog turetum kitoms siulyti savo kudinimosi metodika. ji nei sveiks, nei racionali. tau jo-jo efektas nevyksta, o kitoms...pabadavus kelias dienas ir po to skaniai uzvalgius, kilai uzsoks kaip ant mieliu....

gal geriau apskritai keist valgymo iprocius, aisku, neatsisakyt laiks nuo laiko(pvz, penktadieniais ar per vakarelius) ir skanestu, o ne badaut ir vel kimst-

na bet tu renkiesi, o as tik patariu. smile.gif
Atsakyti
mergytes, toks svorio metimas ne iseitis, tu kol nevalgysi atrodysi lieknesne, bet ar visa gyvenima tu nebevalgysi?..
sita nevalgymo istorija man skaudoka, nes sesuo, jau koks pusmetis gal net ir daugiau i diena suvalgo obuoli ir liesosvarskes ketvirti... tai isivaizduojat kas is jos like?.. ji supranta kad tai blogai, kad ji jau bjauriai atrodo, bet ji paniskai bijo priaugt svorio..
tad mergytes geriau pasportuokit ir valgykit sveika maista. Nusipirkit knyga
"Energetine mityba:makrobiotika" ten ja tik paskaitykit, daug tiesos raso. tada surasit maistu derinius, kuriu jums siuo metu truksta ir kuriu per daug suvalgot.
sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2005 04 06, 18:16)
mergytes, toks svorio metimas ne iseitis, tu kol nevalgysi atrodysi lieknesne, bet ar visa gyvenima tu nebevalgysi?..
sita nevalgymo istorija man skaudoka,  nes sesuo, jau koks pusmetis gal net ir daugiau i diena suvalgo obuoli ir liesosvarskes ketvirti... tai isivaizduojat kas is jos like?.. ji supranta kad tai blogai, kad ji jau bjauriai atrodo, bet ji paniskai bijo priaugt svorio..
tad mergytes geriau pasportuokit ir valgykit sveika maista. Nusipirkit knyga
"Energetine mityba:makrobiotika" ten ja tik paskaitykit, daug tiesos raso. tada surasit maistu derinius, kuriu jums siuo metu truksta ir kuriu per daug suvalgot.
sekmes! smile.gif


gera tiesa, 5 kg numeti, 10 kg priaugi. tai, kaip geriau ?
Atsakyti
Nu seip mergaites pasidomekit LiDa preparatu, yra internete rusiskas puslapis. Drauge vartojo, tai pasimate akivaizdziai
Atsakyti
Sveikos!!!yra labai geras websites kur uz tave skaiciuoja kalorijas , aisku reikia ivesti ka valgei ta diena ir kiek sverei ryte....jis yra nemokamas visas maistas surasytas kiek kas riebalu turi , kaloriju ir t.t Paskaiciuoja pagal tavo svori kiek gali kaloriju sunaudoti per diena pagal tavo dienos kruvi, pasiziurekite gal patiks g.gif www.calorie-count.com (ten tik viskas anglu kalba) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, badaujancios,
labai skaudu skaityti tokias istorijas, kuomet nieko neismanantis zmogus imasi badauti ( tas gresia nevaisingumu, ir visais kitais baisiais dalykais). Svarbu moketi ne tik badauti, bet ir po badavimo grizti prie mitybos ( kokius produktus valgyti, koki kieki, kada). Labai baisu kai kokia nors ekstremale ideda savo "sekmingo lieknejimo" istorija, kurios metu atsisakoma ne tik butiniausiu produktu, bet apskritai visko. Turbut ne viena esat girdejusi apie pasekmes tokiu liekninimusi, daznu atveju tai gali isvis nevaisingumu ar net mirtim. Del Dievo meiles, nusipirkit Polio Brego knygeles apie badavimus ir laikykites instrukciju, kurios yra privalomos norint ISLIKTI arba TAPTI graziai ir sveikai. Forumo herojes pasakojimas apie kelias dienas bado visai neturetu suzaveti besiskundzianciuju antsvoriu. Ji neminejo daug niuansu , kurie galejo padet numest svorio. Gal kas buvo nepamineta. Gal vandeningumas galejo buti sumazejes. Be to rukymas.. kai badauji.. tolygu savizudybei. Tegu Jums imponuoja garsenybiu siulomi receptai ( Laima Vaikule ir tt..). Labai apmaudu kad nelieka sveiko proto norint numesti svori. Sveikai maitinkites, derinkit, darykis iskrovos dienas. Jokio cukraus, baltu miltu. Daug darzoviu, vaisiu, kosiu. Daug vandens. Sportas ( jus visai pamirsote apie tai). Busit pavalgiusios, laimingos ir lieknos! Be kita ko, laime ne tik tame. Netikekit tokias stebuklingais budais. Be to ka darysit kai greit numesit svorio ir pamatysit, jog oda nukaro, slaunys kabes, uzpakaliukas bus beformis. Pulsit vel i ekstremalumus? Operacijos? "Stebuklingosios" priemones - kremai? Tokia disharmonija gali nuvst i visiska destrukcija, ne tik kuno, bet ir asmenybes/sielos.
Tikiuosi kad kazkam pades mano sitos mintys. Beje jei jau taip megstat tortukus : yra nuostabiu receptu, kaip juos sveikus pasidaryt. Va mano kita savaite gimtadienis, uzsisakiau vegetariska krisnaitini torta su bananais. Begalinis skanumas. Begalinis sveikumas ir 0 kaloriju. Beto energetiskai sis maistas yra vertingas. Ak ka as cia apie tortus smile.gif Linkiu kuo didziausios sekmes ir .. sveikos nuovokos.
Atsakyti
QUOTE(Cornus @ 2005 12 10, 12:31)
Beje jei jau taip megstat tortukus : yra nuostabiu receptu, kaip juos sveikus pasidaryt. Va mano kita savaite gimtadienis, uzsisakiau vegetariska krisnaitini torta su bananais. Begalinis skanumas. Begalinis sveikumas ir 0 kaloriju. Beto energetiskai sis maistas yra vertingas. Ak ka as cia apie tortus smile.gif Linkiu kuo didziausios sekmes ir .. sveikos nuovokos.


kaip suprast - vegetariskas tortas rolleyes.gif kur galima nusipirkt toki torta su 0 kaloriju...? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 11 gruodžio 2005 - 19:19
QUOTE(*lavista* @ 2005 12 11, 19:14)
kaip suprast - vegetariskas tortas  rolleyes.gif  kur galima nusipirkt toki torta su 0 kaloriju...? blink.gif


Na mano ziniomis, jei be kaloriju, tai turi buti is vandens, nes vandenyje nulis kaloriju, na gal dar koks saldiklis su 0,01 kalorijos. Susaldai ir tortas be kaloriju. Vualia. O jei rimtai, tai net agurkuose yra kaloriju, tai velnias zino. g.gif Lauksim atsakymo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mama, kuri uzrase savo "drastiska" lieknejimo istorija nesusimaste apie salutinisu efektus savo sveikatai. Viena kita karta pasiseke ta "badavimo" dieta ir pranesa, kad nera anoreksike ar bulimike. Ir aciu Dievui. deja, deja, daugumos anoreksikiuir bulimikiu kelias prasideda nuo tokiu "nekaltu" pasibadavimu. Literatura uzismena pei jo-jo efekta, bet apie baisesnes organizmo pasekmes kazkaip neuzsimena, kadangi "paprastam" zmogui sunku paaiskinti ne medicinine kalba apie kuno biochemine veikla kaip pasyvuji Natrio2+/Kalio+ membranos "pumpavimo mechanizma ir pan. Tie "nekalti" badavimai isbalansuoja kuno chemine veikla. Kai sutrinka kuno chemine pusiausvyra, sunku ka bepakeisti; tiek akademine medicina, tiek psichologines pagalbos yra bejeges. Tuomet tampama ne tik bulimijos ar anoreksijos aukomis, bet daznai jau preis valia vedama iki visisko kuno issekimo, na o toliau ir mirties. Neseniai per JAV TV rode atveji, kuomet 27m. jauna moteris nuo tokiu "nekaltu" kuno pamarinimo dietu atsidure kelliems metams komoje, ko pasekoje, pernai jai buvo isimtas gyvybes palaikymo vamzdelis. Taigi, bet koks badavimas isbalansuoja biochemine veikla, kuri, deja, nebeatsatomai sugadinama.
Atsakyti