Įkraunama...
Įkraunama...

Krišnaitai

QUOTE(Sirenete @ 2010 07 13, 12:40)
Žmogaus išsunkimas.

Dainavimas - zmogaus issunkimas? smile.gif juk laisva valia dainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 07 13, 14:41)
Dainavimas - zmogaus issunkimas? smile.gif juk laisva valia dainuoja smile.gif

Nepaprastas dainavimas. O laisva valia ir praplautos smegenys mano nuomone labai skiriasi. Šiais laikais laisva valia besielgenčių žmonių vienetai.
Atsakyti
sirenete, o jums praplove smegenis? smile.gif
Buvau as karta ju sventykloje, niekas man net neketino plauti smegenu ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 07 13, 15:25)
Buvau as karta ju sventykloje, niekas man net neketino plauti smegenu ir pan. biggrin.gif

Smegenų plovimo ypatybė, kai jas plauna neskauda, o netgi malonu. O jų dainelės turi tam tikrą energetinę prasmę. Bet jeigu patinka, tegu sau dainuoja, juk kitiems, kaip čia rašė tikrai nieko bloga nedaro.
O dėl asmeniškai mano smegenų praplovimo, tai tam tikra prasme kitiems smegenis plauti mokiausi dešimt metų, ir šiuo metu nuolat praktikoje bei teorijoje tobulinu įgūdžius, taigi kaip sakant gan atspari aš tam. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2010 07 13, 12:11)
Zino ideologija, o kas uz to, nemanau.

Iš tavo pasisakymų matosi, kad rašai apie tai, apie ką visiškai neišmanai.
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2010 07 13, 14:08)
... Šiais laikais laisva valia besielgenčių žmonių vienetai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif verysad.gif deja tai tiesa
Atsakyti
Apie krišnaitus žinau nedaug, bet truputį teko domėtis, kadangi tolerantiškai žiūriu į jų judėjimą, mat dažnokai tekdavo matyti jų susitikimus Kauno gatvėse. Bendrauti neteko, tik skaityti. Iš pažiūros tai nepiktavališki žmonės, netgi atvirkščiai - geresni nei daugelis iš mūsų: besiremiantys rytų išmintimi, medituojantys, propaguojantys sveiką vegetarišką mitybą, jogą, gyvenimo būdą be žalingų įpročių, nagrinėja vedas. Jų Harė Krišna dainavimas - tai tarsi mantra, kuri atveda juos į palaimingą būseną, šlovinimą, įėjimas į transą, harmonijos pajauta. Judėjimą įkūrė (berods Brahmaputa) JAV, į kurį pirmiausia sveiko gyvenimo būdo, išminties pagal vedas kvietė mokytis narkomanus ir kitus marginalinės grupės žmones. Vėliau jis išplito ir turi daug pasiekėjų visame pasaulyje. Ir tai nėra sekta. Beje, kas dėl plaukų kirpimo, kai vyrai palieka pakaušyje kasytę, tai berods, jų judėjimo skiriamasis ženklas, tikint, kad iškilus pavojui, dievas atpažins savo pasiekėjus ir juos išgelbės.
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 09 19, 14:33)
Beje, kas dėl plaukų kirpimo, kai vyrai palieka pakaušyje kasytę, tai berods, jų judėjimo skiriamasis ženklas, tikint, kad iškilus pavojui, dievas atpažins savo pasiekėjus ir juos išgelbės.

Čia katras dievas?
Atsakyti
nežinojau, kaip jų aukščiausią stabą pavadinti tai pavadinau dievu. pasirodo, Krišna nuoroda
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 09 19, 17:20)
nežinojau, kaip jų aukščiausią stabą pavadinti tai pavadinau dievu. pasirodo, Krišna nuoroda

Kaip pastebėjau, krišnaitų apeigos, tradicijos, šventės primena katalikiškąsias. Pvz., jie švendčia Krišnos gimtadienį (neseniai buvo).
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 07 13, 15:25)

drinks_cheers.gif teko ir man seniai seniai lankytis wink.gif niekas nei nemegino, bet nebutu pavyke, nes uoli esu krikscione. Ejau nes idomu buvo ir skanus valgiai budavo Vln raugyklos gatvej smile.gif
Atsakyti
greiciau kataliku kunigai bandys jums plauti smegenis, negu "atsidavusieji". jiems yra visiskai dzin ant smegenu plovimu, noresi- pats ateisi, paklausi ir suzinosi.
Atsakyti