Krišna yra Višnu inkarnacija. Mahabharatoj viskas gražiai labai aprašyta
QUOTE(dekor @ 2013 05 15, 06:20)
Nėra taip viskas trivialu taip pat ir dėl blogio Paskui šiuos žmonijos dvasinius tėvus tesiasi didžiulis kriminalinis šleifas ginklų, narkotikų prekyba, užsakomos žmogžudystės, kieme pakasti lavonai, o tarpusiavio nesutarimų sprendimas nupjaunant aponentui galvą.

nu taigi kaip ir visur. Aš ką ir sakau, nuobodybių nuobodybė. Tai kiekvienos bendruomenės požymis, ir aš gal naivi, o gal tik šiaip geras žmogus, bet ne visada puolu plakti žmonių su jų išpažįstama religija. Juk Romos katalikai pedofilai, ekstremistai žydai ar musulmonai, ir budistai mečečių degintojai irgi nelabai gerai atspindi, kas jų knygose parašyta. Kur valdžia ir galimybė ją turėti taip sakant, ten ir psichopatai rikiuojasi iš to lovio paėsti. Nesvarbu, kokiais jie rūbais apsirengę. Dėl to ir sakau, galvą žmogus turi turėti, ir sugebėti atsirinkti, kas yra kas.
Papildyta:
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 15, 10:43)
Aš tai šiaip užėjau patikrinti. Na, kadangi užkabino paskaitos, o visus reikalus pasaulyje apkonsultuoju su supermamom, tai ir atėjau - gal kas papasakos ką
Panašu kad papasakos
Čia šiaip lyrinis nukrypimas, bet kažkada teko bendrauti su studentu iš Nepalo, toks labai mielas berniukas. Kažko apie Krišną išsišnekėjom, o jis man ir sako, oi I love Krishna, nes jis nieko savo gyvenime neatmetė, nei karo, malonumo, nei mergų (nu ir akurat, taip ir parašyta mahabharatoj). Va čia tai gyvenimas. Nė iš tolo neprimena to, ko krišnaitai moko, na bet kaip jau sakiau, čia tik šiaip pamąstymui kuris čia tikrasis Krišnos mylėtojas