Įkraunama...
Įkraunama...

Krišnaitai

QUOTE(Arnolda @ 2013 05 13, 13:54)
Ar lankosi čia kas? ax.gif

Tikėkimės kad nea.
Atsakyti
na, o jūs ko apsilankėt tuomet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 14, 15:58)
na, o jūs ko apsilankėt tuomet? biggrin.gif

Gerbiamoji, net sunku apsakyt, kiek šio ,atrodo beprasmiško, impulso, paskatų...
man gan idomi sekta ,ir dar pastaruoju metu aktyvioj mutavimo stadijoj) tokiose saviidentifikacijos bei reprezentavimo paieškose, Šios temos pavadinimas jau jiems užgaulus , reiktų ko nors graciškesnio- kaip vedų žinių nešėjai ar naujosios ekologinės sąmonės nariai.
Bet Tamstai taigi neidomu, Ieškote kažko savo- ką pametėt, leiskit pasiteiraut?
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2013 05 14, 22:28)
Gerbiamoji, net sunku apsakyt, kiek šio ,atrodo beprasmiško, impulso, paskatų...
man gan idomi sekta ,ir dar pastaruoju metu aktyvioj mutavimo stadijoj) tokiose saviidentifikacijos bei reprezentavimo paieškose, Šios temos pavadinimas jau jiems užgaulus , reiktų ko nors graciškesnio- kaip vedų žinių nešėjai ar naujosios ekologinės sąmonės nariai.
Bet Tamstai taigi neidomu, Ieškote kažko savo- ką pametėt, leiskit pasiteiraut?

Leiskit įsiterpsiu. Man jų mutavimas bei perversmai yra pats įdomiausias reikalas jų istorijoj lotuliukas.gif O ypač iskcon'o reformacija. Labai įdomu, kuom tai baigsis.

O vaišnavai niekam nieko blogo dar nepadarė (o jeigu padarė, tai su to žmogaus sutikimu būti įtikintam priimti neteisingus sprendimus). Tiesos jų mokymuose yra kaip ir visur, nei daugiau nei mažiau. O visa kita tik dekoracijos.
Atsakyti
QUOTE(Gagarina @ 2013 05 15, 00:47)
Leiskit įsiterpsiu. Man jų mutavimas bei perversmai yra pats įdomiausias reikalas jų istorijoj  lotuliukas.gif O ypač iskcon'o reformacija. Labai įdomu, kuom tai baigsis.

O vaišnavai niekam nieko blogo dar nepadarė (o jeigu padarė, tai su to žmogaus sutikimu būti įtikintam priimti neteisingus sprendimus). Tiesos jų mokymuose yra kaip ir visur, nei daugiau nei mažiau. O visa kita tik dekoracijos.

Pagarbiai prašom į diskusią.
Drįsčiau Jums prieštaraut, moloningoji Ponia. ISKCON yra totalitarinė sekta su visomis iš to sekančiomis pasėkmėmis. Toks religinis surogatas. Vaišnavom jie ten patys save titulavo su jiems budingu jumoru- vaišnava tai Višnu garbintojas.
Nėra taip viskas trivialu taip pat ir dėl blogio Paskui šiuos žmonijos dvasinius tėvus tesiasi didžiulis kriminalinis šleifas ginklų, narkotikų prekyba, užsakomos žmogžudystės, kieme pakasti lavonai, o tarpusiavio nesutarimų sprendimas nupjaunant aponentui galvą.
Atsakyti
Aš tai šiaip užėjau patikrinti. Na, kadangi užkabino paskaitos, o visus reikalus pasaulyje apkonsultuoju su supermamom, tai ir atėjau - gal kas papasakos ką biggrin.gif
Atsakyti
Krišna yra Višnu inkarnacija. Mahabharatoj viskas gražiai labai aprašyta wink.gif

QUOTE(dekor @ 2013 05 15, 06:20)
  Nėra taip viskas trivialu taip pat ir dėl blogio Paskui šiuos žmonijos dvasinius tėvus tesiasi didžiulis kriminalinis šleifas ginklų, narkotikų prekyba, užsakomos žmogžudystės, kieme pakasti lavonai, o tarpusiavio nesutarimų sprendimas nupjaunant aponentui galvą.

lotuliukas.gif nu taigi kaip ir visur. Aš ką ir sakau, nuobodybių nuobodybė. Tai kiekvienos bendruomenės požymis, ir aš gal naivi, o gal tik šiaip geras žmogus, bet ne visada puolu plakti žmonių su jų išpažįstama religija. Juk Romos katalikai pedofilai, ekstremistai žydai ar musulmonai, ir budistai mečečių degintojai irgi nelabai gerai atspindi, kas jų knygose parašyta. Kur valdžia ir galimybė ją turėti taip sakant, ten ir psichopatai rikiuojasi iš to lovio paėsti. Nesvarbu, kokiais jie rūbais apsirengę. Dėl to ir sakau, galvą žmogus turi turėti, ir sugebėti atsirinkti, kas yra kas.

Papildyta:
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 15, 10:43)
Aš tai šiaip užėjau patikrinti. Na, kadangi užkabino paskaitos, o visus reikalus pasaulyje apkonsultuoju su supermamom, tai ir atėjau - gal kas papasakos ką  biggrin.gif

Panašu kad papasakos lotuliukas.gif

Čia šiaip lyrinis nukrypimas, bet kažkada teko bendrauti su studentu iš Nepalo, toks labai mielas berniukas. Kažko apie Krišną išsišnekėjom, o jis man ir sako, oi I love Krishna, nes jis nieko savo gyvenime neatmetė, nei karo, malonumo, nei mergų (nu ir akurat, taip ir parašyta mahabharatoj). Va čia tai gyvenimas. Nė iš tolo neprimena to, ko krišnaitai moko, na bet kaip jau sakiau, čia tik šiaip pamąstymui kuris čia tikrasis Krišnos mylėtojas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gagarina: 15 gegužės 2013 - 21:50
Na aš dar nei supratimo, kas tas Krišna, neturiu, nei žinių kur to supratimo ieškoti. Tiesiog klausiausi tokių žmonių kaip Anantara Das ar Ražausko paskaitų, na ir truputį pakapsčius pažiūrėjau kad jie lyg ir kažką bendro su krišnaitais turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 16, 12:20)
Na aš dar nei supratimo, kas tas Krišna, neturiu, nei žinių kur to supratimo ieškoti. Tiesiog klausiausi tokių žmonių kaip Anantara Das ar Ražausko paskaitų, na ir truputį pakapsčius pažiūrėjau kad jie lyg ir kažką bendro su krišnaitais turi  g.gif

Taip taip, vaišnavai jie. Anantara das gal ir esu mačius kokį kartą, o Ražauskas tai jauniklis - mano laikais jo dar nebuvo lotuliukas.gif. Aš su Kauno fauna esu labiau pažįstama. Iš jaunų man Dhanandžaja Pandit das prie dūšios (protingas bernas ir apie Vedas žino tikrai daug, jis tam pasišventęs iš sielos gelmių, Donatas Janickis), bet jis asketas visiškas ir užkietėjęs vienuolis, tai truputį prafiltruot reikia, ką jis šneka. O jei būsi kada Kaune, pasistenk pabendrauti su Riši Rupa (Rasa jos vardas, ji berods buvo moterų bendruomenės petys ir ausis), va ten tai išmintis, ir nuo realybės ji neatitrūkus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gagarina: 16 gegužės 2013 - 22:33
Pažįstu Jėzų, Budą, Jahvę dar. Nu bet tų vaišnavų negirdėjus biggrin.gif Taip pasigilinti įdomu, bet kažkaip ir internetas norimos informacijos neduoda. Mažu nelemta gal, kad google viską slepia biggrin.gif
Man tai Ražauskas patinka, jis toks jautresnis, o aš irgi kai jautresnė, tai kai uždaviau gyvenimo ir mirties klausimą apie šunis (kaip energetiškai veikia šuo namie - nes Anantara teigė, kad blogai), jis man taip į vatą susuko, kad čia gal pas mane tas šuniukas ne be reikalo, kad gal jis man tikslą neša ir šiaip kad gal čia viskas labai išskirtinis atvejis, kad aš tą jo jautrumą ant rankų nešiočiau biggrin.gif
Donatą Janickį taip, girdėjus. Turiu jam lbai didelį klausimą. Bet bijau klausti. Jis taip įdomiai šneka. Labai užsimąstęs apie kažką.
Reikės pasidomėt Rasa.
Ražauską pas save į Daniją planuojam pasikviest paskaitų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 16, 23:21)
Donatą Janickį taip, girdėjus. Turiu jam lbai didelį klausimą. Bet bijau klausti. Jis taip įdomiai šneka. Labai užsimąstęs apie kažką.

Tai parašyk tu jam. Manau, kad atsakys.

Jis toks visada "nepasiekiamas" buvo, dar nuo tų laikų, kai pats moksleivis buvo. Manau, kad jis iš kitos "svorio kategorijos". Kitoj lygoj žaidžia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 16, 23:21)
Reikės pasidomėt Rasa.

Ji kai kalba, tai taip sukramtytai, kad atrodo, pfff, elementaru gi čia. Aš dar po šiai dienai jos perliukus prisimenu ir vis kažką naujo juose įžvelgiu. Tikrai yra menas pateikti informaciją taip, kad ji nusėstų ilgam. Ir ji praktiniuose dalykuose labai pasikausčius, kas man visada imponavo. Teorija yra teorija, bet kai nori kažką pritaikyti, tai pasirodo, kad ne viskas taip paprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gagarina: 16 gegužės 2013 - 23:48
Ir ne taip lengva Rasą kažkur rasti smile.gif Gal egzistuoja jos paskaitos kur nors, ar ji pati? Nes aš mat emigrantė, tai pas mane visi bendravimai internetu smile.gif
Atsakyti