QUOTE(inanity @ 2006 12 10, 00:11)
Turiu ir aš šią bėdą. Pirmą kartą susirgau pusles uždegimu prieš aštuonis metus, bet taip blogai kaip paskutinius keturis mėnesius dar nėra buvę.
Skaičiau, kad turėtų paimti kažkokį šlapimo pasėlį, bet apie papildomus tyrimus gyditoja net nekalba...
Tik va ištiesų ir nebesuprantu kas man yra... Man pilvo apačios neskauda ir į tualetą dažnai nebėgioju... Man pradeda skaudėt kai užsinoriu šlapintis, po tualeto sakda nors į sienas lipk... O už valandėlės praeina.
Gal žinot ar tai tikrai puslės uždegimas... Ir koks geriausiais gyditojas Šiauliuose...
Primena mano istorija... Tik man viskas prasidejo pries gerus 2 metus. Konsultavausi su ginekologais, urologais ir dar kitais gydytojais... Nieks nieko... Nuo nervu...

Jau maniau, kad tikrai nuo nervu, nes emiau nervuotis, kad liga nediagnozuota!
Ir taip:
Musu simptomai panasus.. Paskutinis aplankytas gydytojas nusijuoke is mano pasakojimo. Sako is kur pas tokia grazia mergaite LPL (nes pasisakiau, kad tyrimus dariausi - kiti gydytojai patare, ir mano naudai viskas liux, nieko nerado!), ir kokie cia nervai jei su tokia sypsena vaikstai
Galiausiai nustate slapimo taku uzdegima, dar ta pacia diena su oksiduotu sidabru pridegino slapimo takus (na tada ir as 3 is eiles pasiusiojus ejau sienom ir klykiau WC..). Isgeriau antibiotiku kursa, liepe nepasalt koju. Jokiu budu basom ant linoleumo, plyteliu!

(Cia jauciu visam gyvenimui) Ir dabar jau kone metai, kaip tfu tfu tfu, jauciuosi daug geriau. Tik labai retais atvejais (turbut tik pora kartu per visa ta laikotarpi iki dabar) atsirado panasus simptomai.. Jei nori as tau i az pasiusiu to urologo pavarde ir kur ji gali rasti. Siaip jis dirba privaciai ir poliklinikoj. As ejau privaciai.. (su kito gydytojo rekomedacijom..

) O slapimo paseli as issiprasaiu per ginekologe. Ji man dave siuntima pas nefrologa, o pastaroji nieko blogo su inkstais neradusi padare slapimo paseli.