Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(Phedra @ 2008 05 09, 16:35)
Cia gal turejom suprast, kad ner ko suzinot. Suzinojai - pati kalta, apsimesk, kad nematai ir gyvenk "laimingai"... jausmai - ponu ismislas, reikia vadovautis protu.
as taip supratau...  ax.gif

Jeigu jau kyla įtarimas ir noras patikrinti kad tave apgaudinėja, vadinasi nėra taip jau gerai ir "laimingai" (nesugadintas gyvenimas) tarp dviejų žmonių. O ar didelė laimė gyventi su melagiu, nu čia skonio reikalas ir kaip kam... cool.gif wink.gif
Papildyta:
Susigadintu gyvenima, jei toliau gyventu su melagiu ir del neistikimybes pergyventu, grauztusi, snipinetu ir t.t.... (as ne apie ta atveji, kai is tiesu atleidziama, pamirstama, susitaikoma, nors ai irgi variantas, jei priimtinas).

Taip, yra žmonių kuriems neištikimybė vienodai, yra kuriems ne. Jeigu žinai save, kad su tuo negalėsi taikstytis, priimti to, tai kam save "laužyt", bandyt įsiteigt kad viskas čia gerai (jeigu jauti kad tau nėra ir nebus gerai)? Niekas negali pasakyt ar susigadinai ar nesusigadinai gyvenimą. Išvis ką tai reiškia? Kiekvieno gyvenimas yra toks koks yra. Priėmei sprendimą vienokį - gyveni taip, priėmei kitokį - gyveni kitaip. Kaip pažiūrėsi - ar gerai ar blogai. Kiekvienoje situacijoje galima rasti tiek pliusų, tiek minusų. Bet kokiu atveju tai tik tavo gyvenimas, tavo patirtis, tavo klaidos ir tavo mokymasis ir brendimas. Koks kitas žmogus (ir kokiais kriterijais) gali vertinti kito gyvenimą - blogas ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 09 gegužės 2008 - 16:00
Vyras apskritai reikalingas, nu kad butu...
Cia gal turejom suprast, kad ner ko suzinot. Suzinojai - pati kalta, apsimesk, kad nematai ir gyvenk "laimingai"... jausmai - ponu ismislas, reikia vadovautis protu.
as taip supratau...  ax.gif
Susigadintu gyvenima, jei toliau gyventu su melagiu ir del neistikimybes pergyventu, grauztusi, snipinetu ir t.t.... (as ne apie ta atveji, kai is tiesu atleidziama, pamirstama, susitaikoma, nors ai irgi variantas, jei priimtinas).

drinks_cheers.gif
vakar viska jam atskleidziau, kad viska zinau, pateikiau visus irodymus smile.gif
siaip tikejausi, kad dar bandys gintis, teisintis kazka, ar net pradet puolima - kaip as cia taip i jo pasta ilindau hihihi.gif keista, kad nieko panasaus nebuvo. Na nieko, bet jau krauna savo cimodana cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 05 10, 10:00)
Na nieko, bet jau krauna savo cimodana  cool.gif

Jis gyvena jūsų namuose?
Žiūriu jums gana linksma...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 05 10, 10:05)
Jis gyvena jūsų namuose?
Žiūriu jums gana linksma...

musu namuose smile.gif bet jie nebeilgai bus musu.

o kodel reiketu liudet? ne as susimoviau, mulkinau kazka, ne as apgaudinejau ir melavau pora meteliu doh.gif cia jis dabar liudi ...
o as dziaugiuos, kad viska issiaiskinau, ir kad daugiau jis manes nebemulkins schmoll.gif va del ko as dziaugiuos smile.gif

zinoma, gaila laiko, gaila to kas buvo ir t.t. bet ka darysi, uz klaidas visi moket turime. Taip, lygiai taip pat visi klaidas darome ir turime teise i atleidima, bet ... kai zmogui sansas buvo suteiktas jau ne vienas, ir jis vis brenda i ta pacia upe, tai ka cia ir bepridursi mastau.gif tiesiog tokies zmones jau nebesikeicia gyvenime ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 10 gegužės 2008 - 09:28
QUOTE(davile @ 2008 05 10, 10:26)
o as dziaugiuos, kad viska issiaiskinau, ir kad daugiau jis manes nebemulkins schmoll.gif  va del ko as dziaugiuos smile.gif

Tai šaunu... Jūs laiminga, jis laisvas. Happy End.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 05 10, 10:37)
Tai šaunu... Jūs laiminga, jis laisvas. Happy End.

visiskai teisingai smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Mano istorija analogiška. Vyras naktimis arba kai aš dirbu neturi kas veikt ir - į internetą. Pirmą kartą užtikau atsitiktinai. Prisėdusi prie jo kompo pamačiau, kad jis landžioja į visokias mergytes, pupytes, pažintis xxx, pasimatymas ir t.t. na ir ką, nutariau aš jį pasekti - užsiregistravau į pasimatymą. Ir kaip buvo šlykštu - aš jį ten radau... doh.gif grįžęs (nes tuo metu buvo išėjęs) žinoma aiškinosi, teisinosi ir t.t. bet po kiek laiko aš vėl prisėdusi pažiūrėjau skyp'o history. Ir ką, ten radau jo plepalus su keliomis mergomis. Tada vėl pykčiai, kam aš lendu prie jo kompo... doh.gif o kas juokingiausia, kad jis baisiausiai slepia savo kompą ir viską kas jame, bet man patiki savo banko sąskaitas, buto, auto raktus išplaukdamas į jūrą...
Bet po to man jau atsirado paranoja - atrodo lyg jis visąlaik su manimi būna kartu, visur eidavome kartu - bet vis tiek ėmiau tikrinti viską, kas įmanoma... ir patikėit manimi, viskas tuo nesibaigė...
kartą prisėdau vėl prie jo kompo ir norėjau įeit į delfi. pradėjau rinkti, o man išmetė iš pradžių delei (čia pažintysXXX). aš nuspaudžiau ir pamačiau viską apie ką jis su mergom šnekėjo...
toliau vėl atsitiktinumai.... prie mano kompo jis tikrino savo paštą. Įsijungusi kompą, man autmatiškai atvertė jo pašto puslapį... ir aš žinoma pamačiau viską su kuo jis susirašinėjo (net mums draugaujant)... kai paprašiau paaiškinti ką visa tai reiškia, jis tik pradėjo ant manęs rėkti... doh.gif kažkoks košmaras...
tai buvo paskutinis kartas kai aš jį šitaip prigavau. bet dabar prasidėjo kitas dalykas - jis pradėjo gastroliuot su draugeliais (o vyrui 33 metai ant nosies...) iki septintos ryto, aštuntos... o kitą rytą su tais draugeliais prie manęs telefonu net nešneka.. unsure.gif ar tai normalu???

mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
Man būtų nenormalu - nei toks bendravimas, nei tokia amžina paranoja.
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 10, 14:12)
Sveiki visi,

Mano istorija analogiška. Vyras naktimis arba kai aš dirbu neturi kas veikt ir - į internetą. Pirmą kartą užtikau atsitiktinai. Prisėdusi prie jo kompo pamačiau, kad jis landžioja į visokias mergytes, pupytes, pažintis xxx, pasimatymas ir t.t. na ir ką, nutariau aš jį pasekti - užsiregistravau į pasimatymą. Ir kaip buvo šlykštu - aš jį ten radau...  doh.gif grįžęs (nes tuo metu buvo išėjęs) žinoma aiškinosi, teisinosi ir t.t. bet po kiek laiko aš vėl prisėdusi pažiūrėjau skyp'o history. Ir ką, ten radau jo plepalus su keliomis mergomis. Tada vėl pykčiai, kam aš lendu prie jo kompo...  doh.gif o kas juokingiausia, kad jis baisiausiai slepia savo kompą ir viską kas jame, bet man patiki savo banko sąskaitas, buto, auto raktus išplaukdamas į jūrą...
Bet po to man jau atsirado paranoja - atrodo lyg jis visąlaik su manimi būna kartu, visur eidavome kartu - bet vis tiek ėmiau tikrinti viską, kas įmanoma... ir patikėit manimi, viskas tuo nesibaigė...
kartą prisėdau vėl prie jo kompo ir norėjau įeit į delfi. pradėjau rinkti, o man išmetė iš pradžių delei (čia pažintysXXX). aš nuspaudžiau ir pamačiau viską apie ką jis su mergom šnekėjo...
toliau vėl atsitiktinumai.... prie mano kompo jis tikrino savo paštą. Įsijungusi kompą, man autmatiškai atvertė jo pašto puslapį... ir aš žinoma pamačiau viską su kuo jis susirašinėjo (net mums draugaujant)... kai paprašiau paaiškinti ką visa tai reiškia, jis tik pradėjo ant manęs rėkti...  doh.gif kažkoks košmaras...
tai buvo paskutinis kartas kai aš jį šitaip prigavau. bet dabar prasidėjo kitas dalykas - jis pradėjo gastroliuot su draugeliais (o vyrui 33 metai ant nosies...) iki septintos ryto, aštuntos... o kitą rytą su tais draugeliais prie manęs telefonu net nešneka..  unsure.gif ar tai normalu???

mega_shok.gif  cray.gif

akivaizdu, jog ieško pažinčių, rutinai paįvairinti. jeigu mano vyras pareitų ryte neaišku iš kur, nekalbant apie susirašinėjimą internete, iškart paprašyčiau skyrybų.
Atsakyti
QUOTE(Vilmunce @ 2008 05 10, 15:40)
jeigu mano vyras pareitų ryte neaišku iš kur, nekalbant apie susirašinėjimą internete, iškart paprašyčiau skyrybų.

O jei iškart ir sutiktų..? blink.gif
Vat tai būtų.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 10, 15:12)

Mano istorija analogiška. ....................
bet dabar prasidėjo kitas dalykas - jis pradėjo gastroliuot su draugeliais (o vyrui 33 metai ant nosies...) iki septintos ryto, aštuntos... o kitą rytą su tais draugeliais prie manęs telefonu net nešneka..  unsure.gif ar tai normalu???

mega_shok.gif  cray.gif

33,ar 43-prigimties nepakeisi,tokie ir 73 seiles leidžia į jaunas paneles vėpsodami,tik iki ryto jau nedatempia... lotuliukas.gif

Esu per tai perėjusi,tada jam buvo 30,o dabar virš 40-ir visiškai niekas nepasikeitė,kaip lakstė,taip tebelaksto ,skirtumas tas,kad moteriškės kas keli metai keičiasi,o man tai jau neberūpi.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 10 gegužės 2008 - 14:53
QUOTE(davile @ 2008 05 09, 14:57)
jis susirasineja su sexy mergikem: kada susitinkam, uz kiek blink.gif , kas, kaip. Nu zodziu ... Taip radau jo laiskus, kurie irodo, kad jis man buvo neistikimas pora metu 
Bet va, galvoju, kaip jam pateikt irodymus, is kur as cia taip viska zinau 
gal turit pasiulymu, kaip jam viska isdest su visais irodymais, bet neissiduot, kad zinau jo pastus?

nesuprantu g.gif jeigu tavo vaikinas iesko net ne meiluzes(kas gal dar galetu reiksti demesio ir sekso stoka),bet prostitutes(kas reiskia be jausmu,be susizavejimo kazkokia mergina),jei jis siulosi moketi pinigus,tai klausimas tau-kuriu velniu dar reikia jam kazka irodineti,is kur zinai,kodel zinai...kam to reikia?kad ateity galetum dar daugiau suzinoti,kokias kainas siulo?kiek jis gali leisti sau sumoketi?kiek mergu jis nusipirko?negi tau to reikia?nemanai,kad nusipelnei ramybes? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(davile @ 2008 05 09, 15:14)
ne, tikrai nebelisciau ten daugiau smile.gif o ir beto esu tikra, kad jis visus slaptazodzius pasikeis biggrin.gif
na tiesiog, sito fakto nesu linkusi labai jau jam afisuot - mano reikalas is kur visa info gavau smile.gif

na,tokiu atveju taip jam ir pasakyk,kad tai tavo reikalas.neprivalai jam aiskinti.galiausiai itariu,kad jam nelabai ir idomu unsure.gif
o ziuriu galiausiai viskas pasibaige laimingai...geriau du laimingi atskirai,nei pora,nelaiminga kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuruze7: 10 gegužės 2008 - 16:06
QUOTE(Vilmunce @ 2008 05 10, 14:40)
akivaizdu, jog ieško pažinčių, rutinai paįvairinti. jeigu mano vyras pareitų ryte neaišku iš kur, nekalbant apie susirašinėjimą internete, iškart paprašyčiau skyrybų.

as irgi mastau ivairius variantus... ir apie skyrybas taip pat. bet tai nera taip lengva kaip atrodo... bandau su juo ir kalbetis, ir sakyti, kad mane tai skaudina... bet, kaip i siena... reiks priimti sprendima atrodo paciai... skaudu... ypac del to, kad abu galvojam apie bendra ateity, svajojam, kuriam seimos lizdeli, o jam, mat, nuobodu.... unsure.gif
Atsakyti