QUOTE(Vilmunce @ 2008 05 10, 17:58)
nesvarbu ar sutiktų ar nesutiktų, vistiek palikčiau, padėčiau lagaminą prie durų. jeigu aš jam neįdomi, jeigu jam reikia kitų, neverta leisti savo gyvenimo vėjais. 

teisingai mergaites, ypac, jei dar tik to gyvenimo pradzia.... ypac, kad kai kur jis prisistato, kad mes "gyvenam tik del vaizdo"....
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 10, 16:05)
as irgi mastau ivairius variantus... ir apie skyrybas taip pat. bet tai nera taip lengva kaip atrodo... bandau su juo ir kalbetis, ir sakyti, kad mane tai skaudina... bet, kaip i siena... reiks priimti sprendima atrodo paciai... skaudu... ypac del to, kad abu galvojam apie bendra ateity, svajojam, kuriam seimos lizdeli, o jam, mat, nuobodu.... 

kaip tau atrodo, apie ką nepažįstami žmonės - vyras ir mergina gali kalbėtis pažinčių skyreliuose? apie orą, dienos aktualijas ? apie tai galima ir su draugais namuose ar prie stalo diskutuoti.
prieš vestuves pati mėgdavau landžioti po tokias svetaines, kai būdavau viena namie. patys pirmi klausimai būdavo, ar gali atsiųsti nuotrauką ir ar turi vaikiną...
iš tavo parašymo supratau, kad tai vis pasikartoja. išvada - nesugeba pasikeisti, o gal nenori ?

ir dar vienas pastebėjimas. jeigu namuose vyras labai dažnai lekia prie kompo, ypač vėlyvu paros metu ir net nesinori jam ateiti pas žmoną į lovą, klausimų tikriausiai nebekiltų niekam.
Papildyta:
QUOTE(Sommer @ 2008 05 10, 18:02)
čia man ?

QUOTE(Vilmunce @ 2008 05 10, 18:07)
jeigu namuose vyras labai dažnai lekia prie kompo, ypač vėlyvu paros metu ir net nesinori jam ateiti pas žmoną į lovą, klausimų tikriausiai nebekiltų niekam.
matai, pas mus yra tikriausiai truputi kitaip... jis jureivis... jei jau jam buna laisvadieniai, tai kada kelsis - nesvarbu kada... o as 8 turiu but darbe... jam filmus gal pabosta ziuret... kol as anksti nueinu miegot... zodziu, nesuvokiu as tos situacijos iki galo, blogiausia, kad kai noresi, pasiteisinimu visada rasi, o as nenoriu ju ieskoti....
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 05 10, 16:54)
na,tokiu atveju taip jam ir pasakyk,kad tai tavo reikalas.neprivalai jam aiskinti.galiausiai itariu,kad jam nelabai ir idomu 
o ziuriu galiausiai viskas pasibaige laimingai...geriau du laimingi atskirai,nei pora,nelaiminga kartu

o ziuriu galiausiai viskas pasibaige laimingai...geriau du laimingi atskirai,nei pora,nelaiminga kartu

taip, klause kaip as cia viska suzinojau ir pan

QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 10, 17:05)
ypac kai abu galvojam apie bendra ateiti ...
ar tikrai abu? man atrodo, kad tik tu

tavo vietoje ji paleisciau, kol dar blogiau viskas nepatapo. Sutiksi savo zmogu, kuriam tu busi reikalinga, kuris tave vertins, gerbs ir myles.
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 10, 17:29)
jus, merginos, teisios... dieve, o as dar kazko tikejausi... galvojau datempsiu nors kiek... dabar laukiu griztant ir iki siandien buvau pamirsusi apie visa tai ir labai ilgejausi... kai neprisimenu viso to, tarp musu buna viskas labai grazu... isskyrus viena dalyka... kuris man taip pat sukele itarimu ir paskatino issivystyti paranojai...
tai, kad mes pastaruoju metu mylimes tik pora kartu per menesi... ir tik man pradejus reikalauti... ar tai normalu??? gal as per daug priekabi? o gal as kokia nevala??? bet kad ir kaip mastyciau, tai nei viena, nei kita.... atverkit man akis, nes as jau nebeisivaizduoju...

tai nenormalu, manau

relax.in.real.,na zinok man gaila pasidare,kad tu taip tikiesi,jog bus kitaip,jog jis bent truputeli tave vertina...nevertina,nemyli,net negerbia...ir negerbs,nes nemato,kodel turetu.
is jo nereikalauk nieko,nesitikek nieko,pirmiausia norek tik is saves...pagarbos sau,savo laikui,savo ramybei,savo laimei.jeigu negali jo palikti,nepalik.bet pabandyk pamazu nuo jo atitrukti.darbais,veikla,draugem,meile sau.tik sau.bent pamegink kuri laika nusispjauti ant jo,nesekti jo,neskaiciuoti jo mergu,gyvenk sau.daryk tai,kas malonu tau.nesakyk,kad visi malonumai bendri su juo.tikrai atrasi moterisku gerybiu,kurios tau idomios be jo,atrasi tai,kas idomu tau,ko nori tu,bet ne jis,ne jus,tik tu.na nezinau kaip tau patarti save pamilti.tiesiog pamegink.gal pavyks.
is jo nereikalauk nieko,nesitikek nieko,pirmiausia norek tik is saves...pagarbos sau,savo laikui,savo ramybei,savo laimei.jeigu negali jo palikti,nepalik.bet pabandyk pamazu nuo jo atitrukti.darbais,veikla,draugem,meile sau.tik sau.bent pamegink kuri laika nusispjauti ant jo,nesekti jo,neskaiciuoti jo mergu,gyvenk sau.daryk tai,kas malonu tau.nesakyk,kad visi malonumai bendri su juo.tikrai atrasi moterisku gerybiu,kurios tau idomios be jo,atrasi tai,kas idomu tau,ko nori tu,bet ne jis,ne jus,tik tu.na nezinau kaip tau patarti save pamilti.tiesiog pamegink.gal pavyks.
QUOTE(Medinis @ 2008 05 10, 20:34)
Ar jus tai tenkina? Jei ne - ką jūs darėte, kad gyvenimas būtų toks, kokio jūs norėtumėte?
Tai zinoma, kad netenkina... o ar as ka dariau, kad kas nors pasikeistu? tikriausiai kad nieko is anksto apgalvoto ir suplanuoto... bet ar as jam uzdrausiu su draugais iseit ar po interneta landziot? ne. ar as jam buvau nemiela del ko jis turejo lekti pas draugu ar ieskoti pazinciu? taipogi ne. o visu kitu moterisku priemoniu - suvilioti, apzaveti - veiksmingumas lygus nuliui. nes jam neidomu. arba atstumia ir sako - atstok, as dabar nenoriu...
Papildyta:
QUOTE(davile @ 2008 05 10, 21:25)
ar tikrai abu? man atrodo, kad tik tu
tavo vietoje ji paleisciau, kol dar blogiau viskas nepatapo. Sutiksi savo zmogu, kuriam tu busi reikalinga, kuris tave vertins, gerbs ir myles.

na tikrai abu... bent iki siol... svajojom apie nama, apie automobili, planavom leliuka...
jus kalbate tarsi mano drauges zodziais.... ir keisciausia, kad pirma mintis kuri kyla - viska neigti, musti galva ir sakyti, kad ne, jis mane vertina, ne, jis mane gerbia ir myli... juk neskriaudzia, juk skambina ir rupinasi, juk raso laiskus kaip ir anksciau... ir grizdamas mielu niekuciu parveza... tai tik dar labiau mane glumina....
Papildyta:
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 05 11, 13:17)
relax.in.real.,na zinok man gaila pasidare,kad tu taip tikiesi,jog bus kitaip,jog jis bent truputeli tave vertina...nevertina,nemyli,net negerbia...ir negerbs,nes nemato,kodel turetu.
tikriausiai zmones is salies geriau gali suprasti situacija... dekui jums uz patarimus, reiks stengtis atrasti ta laisves dziaugsma, buvimo viena sau dziaugsma... nes kai jis buna ne juroj is tiesu net kvepuot ramiai negaliu jei jo salia nera....
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 05 11, 16:35)
nes kai jis buna ne juroj is tiesu net kvepuot ramiai negaliu jei jo salia nera....
linkeciau,kad jis juroj ir plaukiotu visada...bet kazkaip nedrasu taip linketi

na tikrai abu... bent iki siol... svajojom apie nama, apie automobili, planavom leliuka...
jus kalbate tarsi mano drauges zodziais.... ir keisciausia, kad pirma mintis kuri kyla - viska neigti, musti galva ir sakyti, kad ne, jis mane vertina, ne, jis mane gerbia ir myli... juk neskriaudzia, juk skambina ir rupinasi, juk raso laiskus kaip ir anksciau... ir grizdamas mielu niekuciu parveza... tai tik dar labiau mane glumina....
pas mus ta pati situacija buvo. Planavom ateiti bendra, pirkom buta kartu, planavom vestuves ir leliuka kiek veliau. Taip pat ir apie nama pasvajodavom, kaip butu saunu ir t.t. Jis man paskambindavo pasiteirauti kaip man siandien sekasi, atirode, kad rupinasi.
Bet ... bet kai pamaciau kiek laiko jis man melavo, kiek laiko jis man buvo neistikimas, taip pat pazintys internete ir t.t. tai net siaubas buvo apemes. Va tada supratau, kad tai buvo tik iliuzija, kad tai jam buvo tik patogu man sakyti tai, ka galbut tik as viena ir tenorejau girdeti

nors praso, maldauja dar vieno sanso, bet ... siuo zmogum visiskai nebepasitikiu, tai net neisivaizduoju, kaip toliau mes galetume ir gyvent kartu ...
tavo vietoje tikrai nebepuoseleciau vilties graziai ir laimingai su juogyvent, kazkaip abejoju ar jis tam sutvertas

tiesiog pasistenk pagyventi del saves, mylek save, gerbk save ir vertink save, ir tada atsiras tas tikrasis zmogus, kuris tikrai tave myles, gerbs ir vertins

nes kai jis buna ne juroj is tiesu net kvepuot ramiai negaliu jei jo salia nera....
O vargeli...