Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(neringule @ 2009 01 21, 20:32)
as visada pagalvoju-jei seimoje viskas gerai ir grazu-tai ko ten list g.gif siaip sau?

seimoje gali buti laaabai viskas grazu, bet jei vyro jau toks tipas, kad kiek vilka bemaitintum, vistiek jis i miska ziures... tai nieko cia ir nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2009 01 21, 21:05)
seimoje gali buti laaabai viskas grazu, bet jei vyro jau toks tipas, kad kiek vilka bemaitintum, vistiek jis i miska ziures... tai nieko cia ir nepadarysi...

is dalies tu gal ir teisi-bet vistiek lotuliukas.gif tokiu tipu geriau nebuti g.gif
Atsakyti
Esu keliose pazinciu svetainese. Ir keleta labai geru draugu(vyru) ten radau. Su kuriais vienam mieste gyvenam - susitinkam, paplepam, kavos atsigeriam. Su tais, kurie kitam pasaulio gale gyvena - susirasinejam po kelis metus. Bet ne su vienu is ju i lova nepuolu. O kad pasiulymu ivairiausiu gaunu - tai cia ne paslaptis. Bet kai manes tai nedomina, tai nieko ir nevyksta. Tiesiog yra taip, kad rasi ten butent tai, ko ieskai.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 01 22, 16:15)
Esu keliose pazinciu svetainese. Ir keleta labai geru draugu(vyru) ten radau. Su kuriais vienam mieste gyvenam - susitinkam, paplepam, kavos atsigeriam. Su tais, kurie kitam pasaulio gale gyvena - susirasinejam po kelis metus. Bet ne su vienu is ju i lova nepuolu. O kad pasiulymu ivairiausiu gaunu - tai cia ne paslaptis. Bet kai manes tai nedomina, tai nieko ir nevyksta. Tiesiog yra taip, kad rasi ten butent tai, ko ieskai.

Tai tu gal nevedusi g.gif ir neturi vyro
Mano vyras tai tikrai kad sito neleistu, kokie vyrai gali buti draugai, nebent kuriuos jis pazysta, bet ir tai nesusitikineti kavinese ir gerti kavutes. Tikrai nenoreciau kad mano vyras turetu draugiu doh.gif ne ne negaliu net pagalvot oi pasiusciau tikrai ne kazkokia nesamone. Jei tau namie ir su zmona ar drauge viskas gerai tikrai nemanau kad vyras turetu eit i pazinciu forumus, reiksia kad jam kazko truksta ir iesko ko nors naujo .... cool.gif
Atsakyti
Na taip, siuo momentu esu viena. Taciau, jei mano gyvenime atsirastu zmogus, tikrai nematyciau reikalo tu internetiniu draugysciu nutraukti. Nemanau, kad turiu nutraukti kelis metus trunkancia draugyste vien tik del to, kad atsirado su kuo dalintis lova. Juk net ir susituokus netampu kazkieno nuosavybe. O jei vyras paranojikas - nepasitiki, itarineja, seka - su tokiu is viso neturiu ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 01 23, 16:02)
Na taip, siuo momentu esu viena. Taciau, jei mano gyvenime atsirastu zmogus, tikrai nematyciau reikalo tu internetiniu draugysciu nutraukti. Nemanau, kad turiu nutraukti kelis metus trunkancia draugyste vien tik del to, kad atsirado su kuo dalintis lova. Juk net ir susituokus netampu kazkieno nuosavybe. O jei vyras paranojikas - nepasitiki, itarineja, seka - su tokiu is viso neturiu ka veikti.

Įdomus požiūris į santykius: "atsiranda su kuo dalintis lova". Na, jei tik lova - tada žinoma, kad internetinių draugysčių nereikia nutraukti. Bet jei daliniesi ir kažkuo daugiau - tada kodėl gi nenutraukus, kad abiems būtų geriau?
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 23, 17:08)
Įdomus požiūris į santykius: "atsiranda su kuo dalintis lova". Na, jei tik lova - tada žinoma, kad internetinių draugysčių nereikia nutraukti. Bet jei daliniesi ir kažkuo daugiau - tada kodėl gi nenutraukus, kad abiems būtų geriau?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 23, 16:08)
tada kodėl gi nenutraukus, kad abiems būtų geriau?

nes to iprocio "dalintis lova" ne taip lengva atsikratyt biggrin.gif nu pakeisk staiga i viena,visus
bigsmile.gif sunku group.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgija @ 2009 01 01, 17:40)
Aš visom keturiom prieš internetinius susirašinėjimus.Ankščiau,ar vėliau,bet manau tokie susirašinėjimai prie gero nepriveda.O ir tikslas koks? Suprantu kurie yra be poros,bet kur su šeimomis schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Be jokios abejones internetines pazintys is gero gyvenimo ir dideles meiles antrajai pusei neatsiranda smile.gif Pritarciau nuomonei, kad santykiuose tokiu atveju kazko truksta. Nors tiesa sakant esu susidurusi ir su tokiais tipeliais, kurie turi toki bjauru iproti ir nesiruosia jo aukoti net del mylimos merginos Bet kokiu atveju, snipinejimai, itarinejimai ir blogos mintys tik padeda ivykti tai liudnajai pabaigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 23, 15:08)

Na, nezinau kaip jus, bet as lova nesidalinu su bet kuo. Tai turi buti ypatingas zmogus, uzimantis isskirtine vieta mano gyvenime.
Tik vat nesuprantu, kodel tam zmogui turetu buti blogai, kad as draugu turiu??? Idealiu atveju jie taps ir jo draugais.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 23, 19:33)
nes to iprocio "dalintis lova" ne taip lengva atsikratyt  biggrin.gif nu pakeisk staiga i viena,visus
bigsmile.gif sunku  group.gif

Man va toks klausimelis kilo: kas, tavo supratimu yra draugai? Jei esi permiegojus su kiekvienu savo draugu, tai toks tavo saipymasis gali buti suprantamas. Nes matai, man zodis "draugas" reiskia ka kita. Tai ne buves, esamas ar potencialiai busimas meiluzis. Tai zmogus, su kuriuo retkarciais leidi laisvalaiki, su kuriuo yra apie ka kalbetis, tas, kuris padeda, kai tau pagalbos reikia, tas, kuris pries eidamas i pasimatyma pasiklausia mano nuomones kaip apsirengti, kokias geles dovanoti ar i koki kina eiti, tas, su kuriuo aptariam skaitytas knygas, aplankytas pariodas ar tiesiog dienos ivykius. Turiu tokiu draugu keleta (draugiu irgi) ir juos visus labai branginu. Taip, susipazinau su jais per interneta. Bet ar susipazinimo vieta/budas jau savaime daro juos ar mane blogesniais nei susipazinusius ne virtualioje erdveje? Ar tai jau savaime yra garantija, kad busiu neistikima savo antrai pusei?
Atsakyti